popripade v byvalej praci sme mali kazdy rok na firemnej akcii stripterky, kazdy rok tie iste
a proste celkovo, ak sa chcem pozriet na kozy tak mi staci aj ten internet, ked uz zazit nieco nazivo tak nech to aj stoji za to
...tak ale za to, že niekde na výpadovke na slovenskú sú tie ku*vy fakt všeliaké, to neber ako príklad. Pozri sa na taký Amsterdam, tá ulica kde stoja tie štetky vo výklade, Red Light či jak sa to tam volá, minule bolo na Mojevideo.sk o tom video, tie štetky tam sú fakt pekné a je tam jednotná cena - 50€, ako taxíky v Trnave napríklad.Lub0$ napísal:Ano radsej zazijem luxus striptease s krasnou zenou, ako sex s nejakou hnusnou stetkou s ovysnutymi cickami po zem, bradavicou na nose a chlpami, ktore jej trcia z gati...mozno mas na to iny nazor.
Kód: Vybrať všetko
http://www.zafo.sk/3814/skAsi blba otazka ale podla coho viem ze ten a ten je ten luxusny? Lebo tiez som jeden zazil na rozluckovej. Nebola to sice tragedia ale repete by som si urcite nedalLub0$ napísal:No a o tom presne hovorim! Luxusny striptease...to musite zazit chlapci
pekny vyber topanok
a najcastejsi navstevnik je muz s menom GoogleBot
Na pokeci sa musí strašne odrbávať, ale verím, že sa tam dajú uloviť zaujímavé "poloprofesionálky" resp. "stredoškoláčky za horalku".brm napísal:Na zafo sú len bratislavčanky, pretože tie si vedia dovoliť zaplatiť zafo každý mesiac. Ostatným dievčatám sa to už asi neoplatí.Ešte je zaujímavé aj zape.sk, ale pokec.sk je stále taká istota!Spoiler