//Bobr.. ide to aj bez photoshopu, ľudská blbosť je nekonečná.
Ktorú masérku by ste si vybrali?
Re: Ktorú masérku by ste si vybrali?
Samozrejme, človek si tam musí zachovať chladnú hlavu a ignorovať všetky žiadosti na zaslanie kódičku na 7euričkový kreditíček, či platbičky vopredík na účtiček alebo cez paypalíček. 
Ale zas da sa aj vselico ziskat, ked mas zaklady photoshopu 
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no dopredu vravim ze nikdy som nic nedotiahol do konca a nikdy som sa nestretol ale akosi som tam svojho casu lovil hesla a tak vlastne aj teraz to obcas este robim
Na pokeci je dost vela bab co je aj na zafe, vzdy ked som sa dostal k cislu hodil som ho do googela nasla sa zhoda a hodilo mi aj link na zafo pripadne podobny portal. Tak dako som sa dostal aj k tej babike
. Je tam aj dost vela obycajnych k... akurat treba pozorne citat skusat podobne nicky najdete 5 6 profilov tej k... de uz ma na nastenke hlasky ako, " hned isla na vec" "byt plny ci..anov" "je to ona ale asi pred 5 rokmi" jedno co si pamatam bolo " kym som ju j..bal ukradli mi stierace pred jej domom"
ale nasli sa tam aj fakt naivky ktore robia len auto prides pre nu pred jej dom dade ju vyslahas a dovezes naspat, pripadne robi len fajku a zlomis ju na kompletku podla popisov. Bolo aj jedno forum kde sa vsetky tieto info hromadili ale nepamatam ako sa volalo, boli tam hesla a tak. Kto kukal nakupne maniacky v jednom dieli bola Tana B... cca 4 roky dozadu mala na pokeci nick tanicka-ba (ak dobre pamatam tak to bolo) bola to draha vraj velmi dobra stetina cca 150 za hodku brala ked osm ju preklepol kombinaciou azet facebook google zistil som ze ma 16 napisal som to na forum aj prelink na jej strednu tak sa chlapci zhrozili, o to viac som sa zabavil ked potom bola v nakupnych maniackach a na FB stranke slovenky su najraksjie tusim 3 roky dozadu bola ako tretia ci tak dako
BTW mam na to zalozeny fake ucet na pokeci ktory uz ma 10 rokov takze je na pohlad doverihodny 
Tak najdi link na to forum 
Jedno fórum bolo privatportal: http://www.privatportal.sk/forum/
ale už nefunguje poriadne nejaký rok, nikto sa o neho nestará.
..a druhé také fórum bolo fucky (mám pocit, že ho zakladal ten istý, čo robil zafo), ale to už skončilo dávnejšie.

ale už nefunguje poriadne nejaký rok, nikto sa o neho nestará.
..a druhé také fórum bolo fucky (mám pocit, že ho zakladal ten istý, čo robil zafo), ale to už skončilo dávnejšie.
nornik.net páni a zistíte, že nie ste sami 
xjojox2246, ty si uz mal moznost niektoru osobne spoznat?
Ked si takuto temu vytvoril, tak by som rad vedel tvoj zamer.
-
javatar
Hardcore addict
ehm...hojko napísal:
ciastocne k teme: aka je vlastne motivacia objednat si zensku namiesto toho aby clovek nejaku zbalil? chapem to pripade zaneprazdnenosti a podobne ale tak ja to beriem tak, ze ak nemam na to aby som nejaku zensku zviedol tak si svoje plne vajcia zasluzim...hojko napísal:Pravidlo 12:
Zakazuje sa prispievanie príspevkov bez vecného obsahu (smajlíky...). Obmedzte počet smajlíkov v príspevkoch.
Však sám si si to zdôvodnil (zaneprázdnenosť) a často sa hovorí, že jej neplatíš za to aby s tebou išla, ale za to aby odišla.
V neposlednom rade mnoho chlapov vyjde pravidelná návšteva takýchto dievčat podstatne lacnejšie ako stála partnerka, príp. chcú zažiť niečo, čo im stále partnerka nechce/nemôže poskytnúť.
V neposlednom rade mnoho chlapov vyjde pravidelná návšteva takýchto dievčat podstatne lacnejšie ako stála partnerka, príp. chcú zažiť niečo, čo im stále partnerka nechce/nemôže poskytnúť.
a stále môžu mať nejakú inú, ktorá im nepovie, že dnes nie, bo ju bolí hlava a podobne.. 
A v bare musíš vyvinúť nie malú snahu, časovo aj finanče a to s nie istým výsledkom. Veď 20€ nestojí taký večer ani mňa samého, nie to ešte ak balíš babu, ktorej prirodzene poplatíš, musíš ju odtrhnúť od stáda kamarátok, nemusí ti dať a ked ti dá, tak sa ti môže vešať na krk.
-
Runes
Addict
hojko zmazal moj prispevok len neviem co som presne porusil no nevadijavatar napísal:ehm...
ciastocne k teme: aka je vlastne motivacia objednat si zensku namiesto toho aby clovek nejaku zbalil? chapem to pripade zaneprazdnenosti a podobne ale tak ja to beriem tak, ze ak nemam na to aby som nejaku zensku zviedol tak si svoje plne vajcia zasluzim...
Mal si tam link + heslo na 18+ obrázky? 
-
hojko
Site Admin
Pravidlo 11:javatar napísal:ehm...
Zakazuje sa prispievanie odkazov na stránky s nelegálnym obsahom, stránky s erotickým obsahom, stránky (vrátanie odkazov na multimediálne súbory a obrázky) s tematikou násilia voči ľudom alebo zvieratám a stránky za úmyslom reklamy, odkaz na ed2k, magnety a odkazy na torrent s nelegálnym resp. autorsky chráneným obsahom.
Pravidlo 16:
Výhrady na prácu vedenia fóra budú ignorované.
Pravidlo 25:
O zamykaní a mazaní príspevkov/tém rozhoduje vedenie fóra.
-
Runes
Addict
azet je eroticky obsah
???
to ze som hodil nick na dakoho kto neni bloknuty pricom azet blokuje eroticky obsah a napisal heslo neni porusenie pravidla podla mna
ale sak jedno no
skoda ze zanikla sekcia kde sa taketo veci bezne riesili 
-
hojko
Site Admin
Spravne si napisal, ze ,,neni porusenie pravidla podla mna" 
Škoda, toto bola dobrá téma.
-
xjojox2246
Star
Takže môj dôvod založenia tejto témy bol, že chcem ísť vyskúšať túto masáž a nevedel som sa rozhodnuť ktorú babenku si vybraťBoccaccio napísal:xjojox2246, ty si uz mal moznost niektoru osobne spoznat?
Ja si myslim ze cela tema sa da zhrnut do jedneho grafu, ktory som ti vytvoril. Vyber si