fm transmitter

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

fm transmitter

Príspevok od používateľa kukiak »

Mam este radio len na cd, nove kupovat nechcem. Ma s tymito krabickami niekto skusenost? Niekde som cital ze hraju len mono? Najlepsie nieco aj na sd karty, aby to malo nejaku funkcii a prehravalo tam kde po vypnuti motora prestalo.. je aj nieco take, zeby som donho streamoval cez bluetooth z fonu? Nebranim sa ani chine..
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: fm transmitter

Príspevok od používateľa Michaelo »

Su tu o tom temy (pamatam si, lebo som tam pisal). Mal som asi 3, teda ja jeden a dalsie 2 som kupil pre rodinu. Tie vecicky funguju slusne, pamataju si kde prestali atd. Len ich nenechavaj v aute vo vysokych teplotach alebo vo velkej zime. Otcovi sa takto jeho odfajcil.

Co som mal ja bral USB, SD a audio jack in. Povedal by som ze vacsina z nich prehrava len mono, no po pravde az tak velmi to poznat nie je pri niektorych styloch hudby :)
Ale ak chces aj BT, tak to pojdes na uroven cca 30-40€, to uz skor kupit nejake autoradio za cca 60€ ktore berie CD, USB, SD, BT a aj jack in :)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Dikes.. kupoval si chinu alebo nejake znacky typu sencor a podobne?? Autoradio sa mi menit nechce, focus ma nestandartny suflik na radio, musel by som tam davat nejaku redukciu a blbo by to vyzeralo.

vyskusam asi tento http://www.banggood.com/Car-Kit-Bluetoo ... 65745.html
ma aj verziu bez BT a pri nej v recenziach pisali, ze ma zvuk lepsi ako ostatne v tej cenovej kat. tak ho vyskusam.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Ja som mal tento: http://www.banggood.com/Wholesale-Car-M ... 11687.html ked som ho kupoval tak stal okolo 14$
A na ten co chces som pokukoval este ked som mal moj, lenze jeho cena bola okolo 40€ :D

V klude si ho skus, za tu cenu to je uplne v pohode kupa ak teda nechces kupit nove radio, co je vzdy lepsia moznost.

Len ked si to kupis, nikdy si na FM Transmitteri nenastavuj maximalny zvuk, potom to susti. Ten moj siel od 0 po 12, ja som mal stale hlasitost na 10 (na 11 a 12 to zacalo chrapcat) a potom uz pridaval/uberal na autoradiu. Taktiez idealne je vysielat na 108FM :) Cim vyssia frekvencia, tym lepsi zvuk. Alebo vysielaj na 105,7 a chod do nejakej kolony a pustaj ostatnym svoje pesnicky :D
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

kukiak ja mam jeden co uz nevyuzivam kedze mam ine auto, ak by si mal zaujem pustim ti ho za 5e, poslal by som ti aj foto (mam ho asi 2 mesiace)
Napísať odpoveď