Zdravím chcel by som sa opýtať, že aká zostava by sa dala položiť na doske MSI P67A-C45, pretože highend, čo býval na nej je už obyčajný midend a tak rozmýšľam o upgrade komponentov, preto by som chcel vedieť, či sa vôbec vyplatí investícia a či bude mať pre mňa vôbec nejaký osoh.
Aktuálne Intel Core I5-2500K 3.3GHz Turboboost 3.7GHZ
RAM Corsair 2x4GB XMS3 1600MHz Cl9
graf.k. MSI N570GTX Twin Force III 1.28GB DDR5
zdroj Seasonic M12II-620
chlad. CPU Noctua NH-U9B
skrinka Cooler Master HAF-912
Ak sa bude dať, tak ideálne by bolo zachovať Zdroj + procák na ktorý by sa dal namontovať doterajší chladič. V podstate zaujímam sa hlavne o upgrade procáku + grafickej karty a chcel by som vedieť aký TOP tam môžem osadiť. Vopred díky za info .
Top zostava na dosku MSI P67A-C45 ???
-
vikko78
Medium Professional
Re: Top zostava na dosku MSI P67A-C45 ???
Tuna máš zoznam podporovaných cpu pre tvoju dosku: http://www.msi.com/support/mb/P67AC45.html#support-cpu , takže nejaký veľký skok oproti tvojmu 2500k tam nebude..
No pozerám, že žiaden rapídny skok by to nebol, tak asi ostanem pri starom, keďže som po fórach čítal, že sa to dá bezpečne overclocknúť na 4.3GHz, aj na viac . Takže toto sme vyriešili
... a grafiku tam môžem dať hocakú nie, len aby mi vošla do case či ? Chcel by som tam šupnúť nejakú GTX970, rozumeli by si s procesorom ?
-
vikko78
Medium Professional
Pretoč cpu na 4Ghz a nebude mať problem 
No, tak to dúfam .... lebo zase by bola hlúposť vyhodiť nejakých 380€ za kartu, aby bola brzdená procákom