LIDL VINA !

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

LIDL VINA !

Príspevok od používateľa ledenaster »

Stale v lidl vidim akcie na vina a chvalia sa tym ake su kvalitne... zatial som v lidl ziadny alkohol nekupoval a uz vobec nie vino no zaujima ako su na tom s kvalitou a ci ste uz ochutnali nejake :) dik.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Re: LIDL VINA !

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Otázku si mohol smerovať aj sem - post2145978.html?hilit=lidl#p2145978
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

v lidli kupujem vína úplne bežne, málokedy odídem bez flašky. ALe neskúsil som ešte žiadne z tých ich "prémiových" v cene nad 5€, vždy len nejaké lacné k obedu. A pri tých nezbadáš rozdiel od iného, veď to že je to v lidli neznamená že to robí lidl. Sú to vína z talianska, španielska a francúzska, plus dosť z ameriky. Ak majú nejaké za dobrú cenu, určite sa oplatí kúpiť. Ak to chceš do nejakej zbierky a machrovať s kvalitným vínom, tak také nič tam uričte nehladaj
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

V Lidli najdes aj mnoho velmi kvalitnych vin,slovenske,francuzske,madarske,podla toho aku maju akciu..
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

gogo956 napísal:V Lidli najdes aj mnoho velmi kvalitnych vin,slovenske,francuzske,madarske,podla toho aku maju akciu..
a tiež podľa toho, čo voláš veľmi kvalitným, že? Lebo ja som tam veľmi kvalitné ešte nevidel, iba mierne drahšie ako bežné stolové. Nevidel som tam ani len slovenských kvalitnejších výrobcov (elesko, mrva&stanko, vitis...). A nakoľko kvalitné vína idú od 15€ vyššie, tak také som tam tiež ešte nevidel.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ja povazujem Lidl za kvalitny obchod ked ho porovnam s Tescom a Kauflandom trebars...vlastne ani sa to neda zrovnavat. Vino som sice nekupoval, ale pivo Argus, ktore maju za dobry peniaz je super, mne chuti velmi.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

audiotrack

to co spominas su vecsinou akostné znackové vína-zmesky viacerych odrôd hrozna. Ale co poznam v mojom bezprostrednom okoli dlhorocnych znalcov vina,tak davaju prednost akostnemu odrodovemu vinu a tieto vyrobky najdes v Lidli na slusnej urovni.Pokial teda berieme do uvahy akcie ako boli na francuzske a madarske vina posledne. Maju aj myslim Matysaka, je to cele uz skor o preferenciach daneho konzumenta, ten kto hlada naozaj ze špičkove víno tak asi nepojde do supermarketu ale kvalitnej vinoteky. Skutočná slovenska špička je podstatne dalej ako Elesko,Mrva&stanko a pod. a taketo vína uz je problem zohnat aj vo vinotekach,vecsinou sa predavaju v limitovanych poctoch do luxusnych reštík. Osobne si myslim ze davat viacej ako 10-15€ za flasu vina je mrhanie peniazmi,lebo v tejto cenovej kategorii je taky velky vyber ktori uspokoji 99,9% konzumentov vratane mierne pokrocilych znalcov..
Napísať odpoveď