The Walking Dead
Re: The Walking Dead
Celkom dobra cast, konecne sa to niekam posuva.
Som zvedavy, aky je tam hacik, ako skupina vyzeraju dost slabo oproti Rickovej skupine. Tak isto bolo dobre ako to Carol hrala.
The Walking Dead je perfektný seriál, len čím ďalej, tým viac to rozťahujú ...s tou veznicou tam boli pár dní a celá séria len o tom 
Rozťahujú to ale od druhej série. Walking Dead bol* perfektný seriál.
11. časť super. Takto to má vyzerať. Na 12-ku sa chystám.
11. časť super. Takto to má vyzerať. Na 12-ku sa chystám.
Spoiler
Posledný diel čistá 40-minútová nuda, vyzeralo to s tou kamerou skôr ako reality show.
Som ale zvedavý, akým spôsobom sa to tam najbližšie poserie, lebo teraz to vyzerá všetko až príliš ideálne, takže očakávam opäť nejaký boom na konci série, aby si zas poistili ľudí na september/október.
Mne sa posledne 2 diely pacili. V poslednom som cely cas cakal, kedy sa nieco stane,
Spoiler
aby ukazali kde je hacik v tej skupine. Z poslednej Rickovej vety je ale jasne, co sa asi bude diat. Prevezmu vladu. Daryl je tam teraz nepohodlny, tak predpokladam, ze ho budu chciet vyhostit.
Zrejme to bude strašne primitívne, ale docela sa na to teším. Už v trailery pár celkom trefných vecí.
Tak tato cast bola super. Kks tie nadavky na AMC su celkom smiesne MotherDick, wtf?
Spoiler
Idiot Gabriel, hlavne ze on nechal zozrat ludi, ked ich nepustil do kostola. Skoda Noah-a, asi zachvilku prijde dalsi cernoch do skupiny. No som zvedavy co sa stane.
-
->slavo<-
Addict
Od prestávky som nepozeral a hups 5 nových častí
moc sa teším
Dnes si idem pozrieť S0509 som úplne natešený 
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Everybody Hates Chris
Spoiler
ty novy jak mohli prezit tolko ? vsak ked idu niekam na vypravu len umru a su dosraty a myslia len na seba boze!!! nech to tam rychlo prevezmu , Rick ich tam zabije rad radom !! (dufam !!) hlavne tu hnusnu Primatorku a aj tu pi*u so sovou a toho ozrana .... dnes zomrel dalsi moj oblubeny .... tak isto farar sku*veny poje**** cela viera jeho .... zalobaba aj jemu jednu gulku 
Spoiler
Tak zas ale dnes aspon diel co sa nanho dalo pozerat v podstate cely cas, nemusel som prepinat medzi facebokom a videom 
Spoiler
Myslim, ze farar sa ich snazi vyhnat, aby sa ostatny nedozvedeli co on spravil. Maggie do toho jednoducho zakrocit a povdet, ze co rosprava farar je bullshit a sam nechal ludi vymknutych z kostola.
Súhlasím s Pascalom. Časť celkovo dosť dobrá.
Spoiler
Škoda Noaha, či ako sa volal, tých domorodcov škoda nie je, teda toho jedného, a falošný farár dúfam, že už má pripravenú guľku s jeho menom. Čudujem sa že Maggie nezakročila hneď.
Konečne výborný diel!
Spoiler
Tiez nechapem ako tam mohli tolki prezit tak dlho, ked su uplne neschopni. Gabriel to teraz dobre nacal, podla mna sa pomaly zacne Rickova skupina dostavat k moci. Paci sa mi, kam to smeruje, konecne to je aj napinave. Skoda Noaha, toho chu*a co myslel len na seba by som rovno zabil na Glenovom mieste. Kazdopadne, teraz ked sa vrati ta skupinka bez syna primatorky + do toho co jej povedal Gabriel, no som zvedavy co sa bude diat.
Ja som neodolal a zacal som citat komix 
Cakal som viac po minulej casti. Zas klasika 3/4 episody nic a na konci sa nieco stane. Preco nikto skoro neriesil co sa minule stalo? Koniec bol ale dobry, snad si na to aj spomenu v dalsej casti.
Spomenu si zase na konci dalsej casti 
-
K-u-b-i-a-k
Addict
S05E16 perfektná časť 
-
Grond
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Spoiler
Ta scena s Rickom uz mi chybala len hlaska justice demands retribution 
Paráda!
Sto krát lepšie finále, ako klišé minulý rok.
Sto krát lepšie finále, ako klišé minulý rok.