MWC 2015
MWC 2015
Takze, prave nam prebieha mwc v Barcelone. Co hovorite na aktualne predstavene vlajkove lode?
Za mna osobne velky pokrok u galaxy S6, co sa tyka dizajnu. Skoda len tej skaredej vystupujucej sosovky. Taktiez chvalim plynulejsi touchwiz. Htc M9 je pre mna na 98% totozny s m8. Fakt nevidim dovod na upgrade. Ani co sa tyka dizajnu, ani funkcionality (co ma ako fanuska htc mrzi) Sony tentokrat nepredstavilo vlajkovu lod, upusta teda od 2 vlajkovych lodi rocne. Na druhej strane, predstavil M4 Aqua, ktora ma velmi pekny dizajn, podobny z3, taktiez velke + za odokryty micro usb. LG predstavilo dva modely strednej triedy spirit a magna. Ktory mobil by ste si vybrali? Alebo cakate na z4, popripade g4? 
Re: MWC 2015
Za mna S6 dizajnovo konecne oživenie, no ako si spominal, ta sosovka... Vykon je priskoro hodnotit no baterka dost smiesna na to rozlíšenie, chvalim ale ze nezvyšovali uhlopriecku a ako krok späť vidím oproti s5 absenciu "vodeodolnosti"
HTC M9 - konecne normálny fotak, to bola asi jedina vec čo ma odradzala stale na tom modely, skoda ze stale pomerne slabo využitá predna plocha (spolu so sony by si mali brat priklad z G2 a G3) aj ked tie repro asi nieco zaberú, ale cierna lista s logom mi pride zbytočná, ked sa znej uz vytratili tlačidla...
Zatial by som si zrejme nevybral, resp nevidím dôvod upgradeovat G3 zatiaľ, možno ked pride G4 ale pochybujem, ze by priniasla nejake inovacie, ktoré by ma presvedčili... A sony kým nezapracuje na softe pre fotak tak je pre mna nezaujímavé (a to predchadzajuce telefony boli xperie)
HTC M9 - konecne normálny fotak, to bola asi jedina vec čo ma odradzala stale na tom modely, skoda ze stale pomerne slabo využitá predna plocha (spolu so sony by si mali brat priklad z G2 a G3) aj ked tie repro asi nieco zaberú, ale cierna lista s logom mi pride zbytočná, ked sa znej uz vytratili tlačidla...
Zatial by som si zrejme nevybral, resp nevidím dôvod upgradeovat G3 zatiaľ, možno ked pride G4 ale pochybujem, ze by priniasla nejake inovacie, ktoré by ma presvedčili... A sony kým nezapracuje na softe pre fotak tak je pre mna nezaujímavé (a to predchadzajuce telefony boli xperie)
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Sledoval som len predstavenie Samsungu. Mne osobne sa S6 a S6 Edge veľmi páči. Jedine čo zamrzí je asi ten zadný lesklý kryt. Veľké plus za ten "nový" Touchwiz a tiež by som bral ako plus, že nepodporuje pamäťové karty
Radšej mám ak má telefón veľkú vnútornú pamäť.
//autoeditácia príspevku (02 Mar 2015, 22:52)
Ešte by som zabudol, taktiež pochvala za umiestnenie 3,5 jacku na spodnej strane
//autoeditácia príspevku (02 Mar 2015, 22:52)
Ešte by som zabudol, taktiež pochvala za umiestnenie 3,5 jacku na spodnej strane
-
qwerty-xyz
bieda, dizajn super. funkcnost bieda....
mala byt:
1. kapacitne vacsia bateria. urcitr aspon 3000 mah -- 3500 mah
2. sosovka nech je zapustena, nie vystupujuca, vystupujuca je fajn, pokial sa planuje ofiko zmena zadneho krytu za vacsi s vacsou bateriou. ako to bolo napr pri SGS2.
3. VODEODOLNOST a celkovo zvysena odolnost, mohli to nechat ako pri SGS5 tke, naco kupovat telefon za drahe peniaze ktory nezvlada to co zvladala predchadzajuca generacia?
4. absencia pamatovej karty
Chvalim ze uz tam ktosi dal 128 GB vnutornej pamate
mala byt:
1. kapacitne vacsia bateria. urcitr aspon 3000 mah -- 3500 mah
2. sosovka nech je zapustena, nie vystupujuca, vystupujuca je fajn, pokial sa planuje ofiko zmena zadneho krytu za vacsi s vacsou bateriou. ako to bolo napr pri SGS2.
3. VODEODOLNOST a celkovo zvysena odolnost, mohli to nechat ako pri SGS5 tke, naco kupovat telefon za drahe peniaze ktory nezvlada to co zvladala predchadzajuca generacia?
4. absencia pamatovej karty
Chvalim ze uz tam ktosi dal 128 GB vnutornej pamate
1. nie je to také jednoduché. Telefón má 6,8mm, keby mohli, dajú tam aj 4000.
2. vystupujúca šošovka má svoje opodstatnenie, teda verím tomu. Pozri o koľko šošovka vystupuje v Lumii 1020, aby tam mohli napratať 7 samostatných šošoviek. Verím, že S6 je rovnaký prípad a odrazí sa to na kvalite fotiek.
3. vodeodolnosť má aj svoje nevýhody, taktiež to nie je také jednoduché keďže ide o mobil s takou konštrukciou akú má (kov a sklo).
4. toto mohlo byť, ale od kúpy by ma to neodradilo.
Live som sledoval len S6 a S6 Edge. Obe sa mi bohovsky páčia, po všetkých stránkach, a to som na Samsung v posledných rokoch kydal. Škoda len tej ceny.
M9 je zlý vtip, nikto s M8 ani nemôže uvažovať o kúpe, veď načo?
2. vystupujúca šošovka má svoje opodstatnenie, teda verím tomu. Pozri o koľko šošovka vystupuje v Lumii 1020, aby tam mohli napratať 7 samostatných šošoviek. Verím, že S6 je rovnaký prípad a odrazí sa to na kvalite fotiek.
3. vodeodolnosť má aj svoje nevýhody, taktiež to nie je také jednoduché keďže ide o mobil s takou konštrukciou akú má (kov a sklo).
4. toto mohlo byť, ale od kúpy by ma to neodradilo.
Live som sledoval len S6 a S6 Edge. Obe sa mi bohovsky páčia, po všetkých stránkach, a to som na Samsung v posledných rokoch kydal. Škoda len tej ceny.
M9 je zlý vtip, nikto s M8 ani nemôže uvažovať o kúpe, veď načo?
Za mna S6 katastrofa - a to mam iny starsi Galaxy, dizajn Edge je fajn, ale to je asi to jedine na co sa zrejme zamerali a vlastne myslim ze je jasne odkial ten dizajn maju. Inak ale...
- velmi slaba bateria
- nevymenitelna bateria
- ne-vodeodolnost
- chyba microSD slot
- rychly fotak ale asi nema tlacidlo spuste
- zadne sklo - vyssia moznost rozbitia, spredu, zozadu aj z casti z boku
- zbytocne vysoke rozlisenie na 5" a este v kombinacii s bateriou..
- cena Edge 128MB 1049€!?
- velmi slaba bateria
- nevymenitelna bateria
- ne-vodeodolnost
- chyba microSD slot
- rychly fotak ale asi nema tlacidlo spuste
- zadne sklo - vyssia moznost rozbitia, spredu, zozadu aj z casti z boku
- zbytocne vysoke rozlisenie na 5" a este v kombinacii s bateriou..
- cena Edge 128MB 1049€!?
Za mňa, M9 oproti M8 žiadna zmena okrem ramky a baterky.. podľa mňa je to len mierny facelift.
Samsung.. asi prvý Samsung, nad ktorým by som rozmýšľal, že si ho kúpim, celkom sa mi páči. Iba cena by samozrejme musela padnúť aspoň o polovicu. Som zvedavý na reálne využitie toho zakriveného displeja, aké budú na to aplikácie, hlavne od tretích strán.. a tiež, ako sa s týmto displejom popasujú výrobcovia TPU púzdier, či fólií a tvrdených skiel.
Hlavne kvitujem, že už hádam skončili závody o veľkosť uhlopriečky a všetky vlajkové lode sa ustália na veľkosti okolo 5". Ešte som zvedavý na G4ku, čo oni vymyslia. Aj by som uvítal, ak by opäť klesli na 5,2".
Samsung.. asi prvý Samsung, nad ktorým by som rozmýšľal, že si ho kúpim, celkom sa mi páči. Iba cena by samozrejme musela padnúť aspoň o polovicu. Som zvedavý na reálne využitie toho zakriveného displeja, aké budú na to aplikácie, hlavne od tretích strán.. a tiež, ako sa s týmto displejom popasujú výrobcovia TPU púzdier, či fólií a tvrdených skiel.
Hlavne kvitujem, že už hádam skončili závody o veľkosť uhlopriečky a všetky vlajkové lode sa ustália na veľkosti okolo 5". Ešte som zvedavý na G4ku, čo oni vymyslia. Aj by som uvítal, ak by opäť klesli na 5,2".
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
bieda cele toto...uz to nie je ako kedysi ked som cakal kazdy mesiac kto pride s niecim novym. vtedy som menil telefony ako na beziacom pase. teraz mam G2 uz vyse roka a stale ma nic nepresvedcilo dat take peniaze za novy model. Cakam s cim pride G4, snad to bude nieco fresh.
Zaujali ma zatial jedine hodinky od Huawei-u ( http://mashable.com/2015/03/01/huawei-watch-announced/ ). velmi slusna konkurencia k LG hodinkam, nikde som vsak nenasiel udaj o vydrzi
takze si myslim, ze nebude opat nic moc ked sa nou nepochvalili
Zaujali ma zatial jedine hodinky od Huawei-u ( http://mashable.com/2015/03/01/huawei-watch-announced/ ). velmi slusna konkurencia k LG hodinkam, nikde som vsak nenasiel udaj o vydrzi
Ziadne, este pred zverejnenim sa objavili informacie, ze to bude iba na okrasu, aj podla fotiek je to zrejme, skor to moze byt problem ak niektore aplikacie/hry pouzivaju okraje displeja.brm napísal:Som zvedavý na reálne využitie toho zakriveného displeja, aké budú na to aplikácie, hlavne od tretích strán..
Práveže vôbec nie. Note Edge bol vraj trošku nešikovne neergonomický a objavovali sa náhodné dotyky dlaňou o zahnuté sklo. S6 Edge to ale vraj nemá, a to zakryvené sklo je podľa videorecenzií parádne, odhliadnuc od aplikácií (ktorých zatiaľ veľa nie je), hovoria o ergonómií a pohodlí pri používaní. Napríklad swipovanie zo strán má vraj prvý krát na telefóne "dobrý dojem", celé to pôsobí ako keby to malo hĺbku, a už som v asi troch videách videl, že práve toto je na celom tom telefóne najlepšie. Že by takýchto prvkov potom mohli zakomponovať do UI viac, a konala by sa malá-veľká revolúcia.
Súhlasím s tým, že po rokoch Samsung, ktorý by som si rád kúpil. Až na tú cenu no.
Vymeniteľná batéria. Heh, zaujímavé, mal som mobily s vymeniteľnou, zamrzli 3x do mesiaca a jediné riešenie bolo vybratie baterky. Taktiež problémy s baterkou ako takou som mal práve na takýchto telefónoch. Teraz mám mobil s nevymeniteľnou, a záhadne žiadny problém.
Sklo na zadnej časti telefónu tiež nie je žiadny problém. Ja ho mám tiež (dokonca o dve generácie staršiu Gorilu) a dokonca nemám ano kovový rám okolo, a to sklo mi neprasklo. Nehovoriac o tom, že na S6 je to sklo hlbšie ako kovový rám, a teda pokiaľ nespadne na roh betónového obrudníka, alebo tak, tak ani nedôjde ku kontaktu zeme so sklom.
Súhlasím s tým, že po rokoch Samsung, ktorý by som si rád kúpil. Až na tú cenu no.
Vymeniteľná batéria. Heh, zaujímavé, mal som mobily s vymeniteľnou, zamrzli 3x do mesiaca a jediné riešenie bolo vybratie baterky. Taktiež problémy s baterkou ako takou som mal práve na takýchto telefónoch. Teraz mám mobil s nevymeniteľnou, a záhadne žiadny problém.
Sklo na zadnej časti telefónu tiež nie je žiadny problém. Ja ho mám tiež (dokonca o dve generácie staršiu Gorilu) a dokonca nemám ano kovový rám okolo, a to sklo mi neprasklo. Nehovoriac o tom, že na S6 je to sklo hlbšie ako kovový rám, a teda pokiaľ nespadne na roh betónového obrudníka, alebo tak, tak ani nedôjde ku kontaktu zeme so sklom.