Zdravím Vás,
Chcem sa spýtať, plánujem si dať robiť náročnejšie tattoo ktoré by som chcel bez ohľadu na cenu na výbornej úrovni.
Zatiaľ čo mám "nejako" osvedčené je v Brne, kde chodí napr Rytmus a jeho práca sa mi páčila. Tým chcem povedať že keď má niekto na ruke nejaký text napríklad od Ferka z hornej dolnej - môže to byť pekné, ale text a obrázok je rozdiel a mám to naozaj náročné. Preto by som bol rád ak by niekto či z vlastnej skúsenosti, alebo pozná niekoho (Slovensko, Česko) čo je presvedčený že práca bude totožná s návrhom. + som sa chcel spýtať, rozloženie viac obrázkov a nakreslenie ako návrh riešiť asi so samotným tatterom že ?
Ďakujem pekný večer
Kvalitné tattoo studio SK/CZ (návrh)
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kvalitné tattoo studio SK/CZ (návrh)
Navrh urcite ries s taterom. Ja odporucam samuel potuček v delirium tatoo bratislava. Pogoogli najdes aj jeho pracu.
Arkaz : Máš aj vlastnú skúsenosť / prípadne niekto z okolia ? Mám s ním na Facebooku aj dosť priatelov len oni konkretne nemaju Tattoo, preto sa pýtam či ty máš aj niečo (vyzera byť na urovni)
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Mne sa zas páčia tetovania od Royal Rebels - Prešov https://www.facebook.com/pages/ROYAL-RE ... 06?fref=ts Osobnú skúsenosť s tetovaním nemám, dal som si tam robiť iba piercing 
-
Arkaz
Addict
Ano mam aj vlastnu skusenost preto ho aj odporucam. Daval som si sice len text ale praca top kvalita za adekvatnu cenu.
-
guess.whoo
Redeemer
podla fotiek na nete je tazko vybrat kedze tam kazdy dava svoju top pracu a nie aj menej podarene kusky. taktiez zalezi ake tetovanie si chces dat urobit, nie kazdy vie kreslit vsetko