jAlbum

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
pepito25
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

jAlbum

Príspevok od používateľa pepito25 »

Ahojte.

Mate, pls, niekto ucet na jAlbum.net?
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: jAlbum

Príspevok od používateľa brm »

Áno, máme..
pepito25
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Chcem sa teda opytat, mozno budes vediet poradit.

Hosting a domenu mam na websupporte. JAlbum chcem na vytvorenie galerky.
Vlastne ho uz pouzivam davno, este verziu, ktora kedysi nebola platena. A pouzivam skin turtle.

Ked si listujem nahlady na jalbum.net teraz, vidim tam, ze pod albumami su dlhe popisy, moznost pisat komentare navstevnikmi, pridat mapu, atd.... To su veci, ktore na tej starej verzii nemam. Preto si chcem kupit novu licenciu aj s tymito moznostami.
Chapem to teda spravne, ze tam take moznosti su a je mozne to vsetko manazovat v ramci ich aplikacie (pretoze kod neviem)?

Co sa tyka tej licencie, pre mna je dolezita ta Standart licencia. Podla toho, co tam pisu, 29€ je jednorazovy poplatok, ale s tym, ze ak ho po roku neuhradim znovu, nebudem uz mat dalsie updaty a podporu - spravne?

A ked uz o tom piseme, tak ty pouzivas aky skin?

Ja potrebujem funkcnu, prehladnu a vizualne prijemnu galerku, ale teda aj s tym, aby tam mohli byt tie texty.

Vopred vdaka za odpoved.
brm
Darca
Darca

Tiež som používal najskôr free verziu, ale v roku 2012 som si kúpil licenciu Standard. Mám kúpenú iba aplikáciu, nemám u nich žiadny priestor, ani som ho nikdy nevyužíval, tiež si hádžem galérie na Websupport. Poplatok za licenciu je jednorázový a v cene máš všetky updaty v rámci jednej hlavnej verzie.. momentálne 12.x. Po vydaní novej verzie 13.x si ju budeš môcť kúpiť za nejaký znížený poplatok. Napr. 12.x som kúpil za 14,50€, keďže som mal predtým kúpenú 11.x verziu.

Podľa mňa jAlbum toho dokáže naozaj kopec, určite všetko to, čo popisuješ. Ale dosť toho bude závisieť aj od použitej témy. Ja používam jednoduchý SimpleViewer..
http://monkeyboy.jalbum.net/SimpleViewe ... llery.html
S jAlbumom som si hneď kúpil aj tento skin, keďže free verzia mala limit 50 obrázkov na jednu galériu.
pepito25
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Ja mam verziu 9.6 :-)

Kde to vidim, ci skin, ktory sa mi paci, je aj free aj platena verzia?
Ten turtle, myslim, na pocet fotiek v albume obmedzeny nie je.

A este taka vec: automaticke vkladanie vodoznakov do pridavanych fotiek to asi nevie, ze? :-)
brm
Darca
Darca

Tá korytnačka je myslím základný skin, ten určite nebude nikdy na nič limitovaný. Či má nejaký skin limity.. no stiahneš ho a dozvieš sa. Zvyčajne hneď to hádže upozornenia, prípadne rovno v popise to máš napísané. :)

Pridať text ako vodoznak ide:
http://jalbum.net/forum/ann.jspa?annID=81

A určite sa bude dať pridať aj obrázok, len asi bude treba pohľadať.. :)

//autoeditácia príspevku (06 Mar 2015, 22:33)
Aha.. takže oprava toho, čo som písal vyššie. Niekedy sa kupovali licencie na celé verzie, ale akurát teraz to zmenili, akurát včera mi prišiel do nich tento email
Launching 12 months support & update plan

Haven't we all been there, buying the new cool camera, mobile phone or graphics card just to realize it's not the latest and greatest a month thereafter?

It's naturally inevitable that technology moves forward, but the feeling of just missing a new release is annoying. The same holds for software licenses. At jAlbum, we're now at version 12.5. Anyone suspecting that we may release v13 tomorrow would hesitate to purchase a license today.

We've now made a change to resolve this problem. You're no longer buying a license for "version xyz" of jAlbum. The license instead includes a 12 months support and update plan. This means that you're guaranteed priority support and free updates, big or small within 12 months. After that you can still continue using the version you have at that time (the license doesn't expire), but to enjoy future updates and priority support you can extend your support and update plan another 12 months to a discounted price. It's as simple as that.

You who already have a v12 license shouldn't need to regret that you didn't wait. When we release v13 we will be adding the 12 months support and update plan to the date you purchased your v12 license free of charge. Now isn't that fair?
Čiže už sa naozaj bude kupovať licencia iba na jeden rok.. :(
pepito25
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

A este je tam takato poznamka (k tym skinom):

There are hundreds of free album skins (themes) made for jAlbum. However, the following skins (developed by 3:rd party skin developers) require a separate license from the skin author: BananAlbum, Flex, FotoPlayer, Fotorama, FotoSlides, Gridster, ImageFlow, jGallery, Juicebox, LightBoxes, LightFlow, NoteBook, Pages, Photopia, SimpleViewer, Solo, Waterfall

Je tam aj ten tvoj skin.
brm
Darca
Darca

Áno, ako som písal vyššie, SimpleViewer som si kúpil dodatočne.
Napísať odpoveď