alza.sk | alza.cz | nespokojnosť | ignorácia klientov
Re: alza.sk | alza.cz | nespokojnosť | ignorácia klientov
ďalší klinec do rakvy kupovaniu na firmu...tam máte, keď šetríte o 10€ naviac...
https://www.souki.cz/jak-jde-na-alza-cz ... izi-penize
Funkčnosť je overená (nebojte sa, nikoho som neokradol
), zostáva iba čakať, kým to opravia, a či sa medzitým nájde nejaký odvážlivec.
Funkčnosť je overená (nebojte sa, nikoho som neokradol
-
phatres1994
Star
DropDead napísal:ďalší klinec do rakvy kupovaniu na firmu...tam máte, keď šetríte o 10€ naviac...
Tomuto nazoru nie celkom rozumiem a vobec sa s nim nestotoznujem. Vec som kupoval od ruky, to preco ju bral predchadzajuci majtel na firmu neviem a hned nato sa opytam, co je zle natom, ze to niekto berie na firmu, ak mu to vie usetrit naklady a nemusi sa jednat o 10 eur a celkovo tvoje zmyslanie, ked nieco taketo povies?
ako to šetrí náklady ? nijako, ak by mi človek, čo od neho niečo kupujem povedal, že to bral na firmu, tak okamžite ruším obchod...sú s tým akurát problémy, s celým kupovaním na firmu, kedy neplatia pomaly žiadne spotrebiteľké zákony...nehovoriac o tom, že pri kupovaní na firmu môže byť záruka trebárs aj na produkt s 5 rokmi záruky 12 mesiacov, nič z toho za tú trošku ušetrených peňazí nestojí
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tak pri setreni 10€ nikto asi neriesi nakup na firmu
ja osm bral vzdy elektroniku v prepocte na eura v hodnote 800 a viac a to ti uz usetri vela, aj mesiac ci dva brigady
-
phatres1994
Star
napodobne, nebavim sa o veci co stala 80 eur, ale 480. Tam je ten rozdiel uz nezanedbatelny, no nic to nemeni na fakte, ze som to nekupoval ja, ale predchadzajuci majtel.
//autoeditácia príspevku (26 Feb 2015, 21:34)
Dnes po 25 dnoch mi prisla sms, ze reklamacia vybevena. Obdrzal som dobropis a som nadmieru spokojny. Prebehlo to az na par malickosti bez problemov, takze som s pristupom spokojny.
//autoeditácia príspevku (26 Feb 2015, 21:34)
Dnes po 25 dnoch mi prisla sms, ze reklamacia vybevena. Obdrzal som dobropis a som nadmieru spokojny. Prebehlo to az na par malickosti bez problemov, takze som s pristupom spokojny.
Rad by som sa opytal na jednu vec ohladom reklamacie disku. Mam disk s 5 rocnou zarukou. Teraz je asi 2 a pol roka od kupenia disku, kupil som ho na firmu, objednal cez eshop, zaplatil vopred na zaklade proformy faktury. Disk sa pokazil. Rad by som ho reklamoval, v maile mam objednavku a aj tu ich fakturu proforma fakturu, po prihlaseni na alza.sk mam v uzivatelskom ucte fakturu s popisom, ze sluzi ako danovy doklad a zarucny & reklamacny list. Staci teda prist s touto fakturou do Alzy a s pokazenym diskom? Nebude s tym problem? Ide o disk Western Digital RE4.
-
kukiak
Addict
pokial si nemal pri produkte uvedene, ze je zaruka len rok, tak ti to vyreklamuju ked im povies len tel. cislo, pripadne tu fakturu a daju ti ihned na mieste novy disk, pripadne dobropis.
U mna bez problemov, skontroluj si, aky certifikat ti to ponuka.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
DropDead aj mne to vypisuje 
tak aj podľa toho textu im platnosť vypršala dnes o jednej ráno, firefox ma nepustí, chrome dáva možnosť pokračovať
čo sa týka certifikátu, tak
čo sa týka certifikátu, tak
Chlapci v Alze to moc nevladli.
tiez mi to nejde 
Firefox standardne nepusti vynuteny neplatny ssl certifikat, Chrome aj IE daju moznost pokracovat. Mobilna aplikacia je uplne odpisana.
Na Chrome mi ide alza úplne bez problémov. Taktiež aj mobilná aplikácia v telefóne funguje bez problémov.
-
hojko
Site Admin
Noobsz DJ: Asi mas nastaveny zly datum 
Tak PC si ťahá čas z netu a telefón od operátora. Tak hádam bude všetko OK 
Nejako sa to neponáhľajú opraviť... ale kto by pracoval cez víkend, že 
Tam nemusi byt problem v Alza, mozno to aj chcu opravit, ale viazne to v novom SSL certifikate.