Aké nové slúchadlá?
Re: Aké nové slúchadlá?
ma tá niekto sluchátka Connect IT GH-1000? a vie mi povedať viac zo skúsenosti ? ... neviem čo si mysleť z recenzií na Alze .. vetšinou tam je napísané že "pištia" alebo sa stažuju na velkú "ozvenu" ..
-
Ryan Giggs
VIP
Netreba mať skusenosť nato aby bolo jasne že sluchadla + zvukovka za 20 eur nič ine ako odpad byť nemôže.
V zavislosti od toho či potrebuješ izolovať buď uzavrete Superlux HD662 či trochu drahšie Samson CH700 alebo otvorene Superlux HD681.
V zavislosti od toho či potrebuješ izolovať buď uzavrete Superlux HD662 či trochu drahšie Samson CH700 alebo otvorene Superlux HD681.
sorry som sa trochu zle vyjadril..
potrebujem nové "herné" takže aj s mikrofónom 
-
Ryan Giggs
VIP
"Herne" sluchadla su až na par malo vynimiek zvukovo zle. A to bez rozdielu ceny. A pri 25 eurach je väčšina uplne tragickych.
Mikrofon si kup nejaky nalepovaci alebo so štipcom ktory pripneš na kabel sluchadiel. Napr. http://mikrofony.heureka.sk/zalman-zm-mic1/.
A budeš mať v ramci peňazi špičkovy zvuk a aj mikrofon. Tie Superluxy hraju na urovni drvivej väčšiny "hernych" sluchadiel za 150+ eur.
Mikrofon si kup nejaky nalepovaci alebo so štipcom ktory pripneš na kabel sluchadiel. Napr. http://mikrofony.heureka.sk/zalman-zm-mic1/.
A budeš mať v ramci peňazi špičkovy zvuk a aj mikrofon. Tie Superluxy hraju na urovni drvivej väčšiny "hernych" sluchadiel za 150+ eur.
pokiaľ nepočítame mráčiky ovšem...
-
Ryan Giggs
VIP
Pisal som, ze okrem vynimiek. Ono ich je viac ako len mraciky ale vzhladom na mnozstvo modelov mizive percento.
Ryan zaujimalo by ma menovite ci okrem Cloudov su este nejake schopne herne sluchadla. Nepocitam Senny tie som mal boli vinikajuce. Maju vyrobcovia ako Logitech, A4tech, Razer, Steelseries, Tesoro a pod nejake modely sluchadiel co by stali za zvazenie aj ked sa jedna o herne sluchadla?
aj razer má, http://www.razerzone.com/store/razer-adaro-stereo vieš, čo to je maxell retro dj, rocking residence one moon, ktoré stáli v tescu 12,30€, pričom má ešte ten istý jack...akurát áno, majú lepšie náušníky a zelený káblik 
siberie sú menšie zlo a tam to asi aj končí...
siberie sú menšie zlo a tam to asi aj končí...
-
Ryan Giggs
VIP
Okrem Sennov robia headsety aj Beyerdynamic, AKG, Audio-technica... Tie vychadzaju z ich bežnych modelov takže tam je zvuk na urovni. Aj niektore Kossy su celkom použiteľne.
Celkom obstojne su aj napr. Asus Vulcan, plus par ďalšich u nas menej znamych ktore su väčšinou nejaky OEM. Napr. Cloudy sa daju najsť aj pod značkou Qpad QH-90, či lepši otvoreny model QH-85 a par ďalšich. Ten mainstream typu Logitech, Razer, Genius... za pozornosť nestoji.
Každopadne v dnešnej dobe keď je miliarda možnosti ako k bežnym sluchadlam pripevniť mikrofon nejak kategoria hernych sluchadiel postrada z funkčneho hľadiska zmysel. Hlavne keď kvalitativne neprinaša nič.
Celkom obstojne su aj napr. Asus Vulcan, plus par ďalšich u nas menej znamych ktore su väčšinou nejaky OEM. Napr. Cloudy sa daju najsť aj pod značkou Qpad QH-90, či lepši otvoreny model QH-85 a par ďalšich. Ten mainstream typu Logitech, Razer, Genius... za pozornosť nestoji.
Každopadne v dnešnej dobe keď je miliarda možnosti ako k bežnym sluchadlam pripevniť mikrofon nejak kategoria hernych sluchadiel postrada z funkčneho hľadiska zmysel. Hlavne keď kvalitativne neprinaša nič.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ryan: Testoval som tie Beyeri DT1350 a bol som sklamany a nakoniec po nich nesiahnem. Skoro hodinu som sa s nimi babral a jednak nie su moc uplne pohodle, "trhali" vlasy, spravne najst poziciu na hlave trvalo dlho, od coho zavisel celkovy zvuk. Pri zvuku mi akokeby nieco chybalo. Za nieco take mi bolo luto vyhodit tolke peniaze.
Trochu sa aj zmenila moja fin. situacia a teda budem siahat po sluchadlach do 100eur. Vedel by si v tejto cenovej kategorii odporucit nejake podobne Q460, alebo siahnut opat po nich?
Trochu sa aj zmenila moja fin. situacia a teda budem siahat po sluchadlach do 100eur. Vedel by si v tejto cenovej kategorii odporucit nejake podobne Q460, alebo siahnut opat po nich?
-
Ryan Giggs
VIP
Su to sluchadla s pomerne vyrovnanym zvukom. Hraju uplne inak, Q460 maju zvuk dost zastrety. Takze zrejme su ti tie Beyeri prilis svetle.
Okolo 100 eur mozes skusit napr. Momentum on ear, pripadne za menej Beyeri DTX 501p. Dobre su Audio-Technica napr. ATH-ES55. A vyborne Ultrasone iCans Octa, ale tie malo izoluju. Pripadne este mozes ostat u AKG. Y40 su malicke a udajne o nieco lepsie ako K450 (a teda aj Q460). Vraj nie su take zastrete.
Najdu sa aj zvukovo lepsie ale bud zvonku, su otvorene alebo vo vacsej velkosti.
Okolo 100 eur mozes skusit napr. Momentum on ear, pripadne za menej Beyeri DTX 501p. Dobre su Audio-Technica napr. ATH-ES55. A vyborne Ultrasone iCans Octa, ale tie malo izoluju. Pripadne este mozes ostat u AKG. Y40 su malicke a udajne o nieco lepsie ako K450 (a teda aj Q460). Vraj nie su take zastrete.
Najdu sa aj zvukovo lepsie ale bud zvonku, su otvorene alebo vo vacsej velkosti.
Trochu OT, ale existuju velurove nausniky na ATH T500 ?
-
Ryan Giggs
VIP
Asi nie. Možno z nejakeho ineho modelu by mohli sedieť. Seria AD ma rovnaky priemer meniča, tak možno aj mušle by sedeli.
Tak som to myslel. Ci nahodou neexistuje model, z ktoreho zarucene sadnu.
AD seria ma dost pohodlne nausniky, to by som si polepsil
AD seria ma dost pohodlne nausniky, to by som si polepsil
presne tak, ja som dnes našiel medzi prvými výsledkami na ebay http://www.ebay.com/itm/Thick-Velour-Ve ... 3a9a74fa7d len vieš...22$ za risk, každopádne ako ryan povedal, meniče, teda aj mušle by mohli byť veľkostne identické (aj tvarovo)
-
Ryan Giggs
VIP
Resp. zabudol som na TAD500. To su v podstate otvorene T500.
O TAD500 som ani nevedel. Tie vyzeraju nadejne.
Ok, este jedna vec. Da sa k T500 nejaky rozumny DAC (amp predpokladam nepotrebuju) do nejakych 40 eur ? Mam integrovanu zvukovku a Xonar DG, ale chcel by som nieco svetlejsie ...
Ok, este jedna vec. Da sa k T500 nejaky rozumny DAC (amp predpokladam nepotrebuju) do nejakych 40 eur ? Mam integrovanu zvukovku a Xonar DG, ale chcel by som nieco svetlejsie ...
-
Ryan Giggs
VIP
Pripajat sluchadla na lineout dacu je nezmysel. To poprve. Po druhe, samostatny bez ampu ani v tejto cene nenajdes. A potretie za 40 eur nenajdes ani ziaden pouzitelny nieto aby si si este vyberal charakter.
ja to rád vysvetľujem na výroku múdreho človeka: " Máš chuť na šampaňské, no prachy sotva na pivo." ...xonar DG je dobrý základ, našetri si napríklad na Fiio E10K, do tej ceny na poli DAC/AMP toho asi veľa nebude, čo pri audiu často nie je ani možné...
z interných zvukoviek snáď asi len
http://zvukove-karty.heureka.sk/asus-xonar-dx-xd/
z interných zvukoviek snáď asi len
http://zvukove-karty.heureka.sk/asus-xonar-dx-xd/
-
Ryan Giggs
VIP
Musim popravit moj nezmyselny vyrok vyssie, to som napisal peknu hlupost. Sorry. Samostatny dac do 40 € samozrejme existuje, je ich dost. A dokonca aj velmi dobrych (Stoner, Raspberry, + milion cinskych zazrakov...) a aj svetlych so Sabre. Avsak to ze je na to priamo pripajat sluchadla hlupost plati.
Je mozne ze (resp. urcite) sa najde niekde na aliexpresse atd. aj nejaky s ampom za take peniaze. Je to ale vyber na nahodu, kedze to nie su vacsinou preverene veci.
Je mozne ze (resp. urcite) sa najde niekde na aliexpresse atd. aj nejaky s ampom za take peniaze. Je to ale vyber na nahodu, kedze to nie su vacsinou preverene veci.