Kvalitné autoservisy
Re: Kvalitné autoservisy
Zdravím Vás poradí niekto v NR/TT/GA/HC - kvalitný servis na geometriu 4x4 automobilu nejako sa mi nedarí zohnať bol som v troch a nerobia 4x4 resp. ani nevedeli že zadná náprava sa dá nastavovať (neveril som vlastným ušiam ani očiam)
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...v HC nehľadaj, tu nič kvalitné nenájdeš...
Ja som bol minulý týždeň v Mikone na Trstínskej v TT. V pohode prístup a profesionalita.
-
Soviet
Darca
Tak nakoniec som dal disk spravit k spominanemu jantom-ovi http://jantom.sk/ . Jednak pristup maximalna spokojnost (mily, vesely, ochotny chlapik) a taktiez perfektne odvedena praca, takze co sa tyka opravy diskov, vrelo odporucam tohto chlapika v BA.Hegy napísal:Vies ako to chodi, proste z komunikacie a pristupu vycitis ze ich otravujes z niecim + neosobna skusenost od znamych, viem ze reci sa siria ale tak mam taky cierny bodik pri Alumane
autoservis Bratislava okolie - doporucit
//precitaj si pravidla fora
Re: autoservis Bratislava okolie - doporucit
Co to obchadzanie nadavky, je to potrebne?
Re: autoservis Bratislava okolie - doporucit
V pezinku na Myslenickej ulici je servis, kde robí jeden môj kamarát. Je to vo dvore rodinného domu pri autobusovej zastávke. Na bráne majú názov Lovato s nápisom montáž LPG. Pokiaľ nejdem s autom do CZ kvôli servisu, využívam služby kamaráta v tom danom servise. Napríklad výmena tlmičov (predná aj zadná náprava) a bŕzd (kotúče s platničkami na prednú aj zadnú nápravu) vyjde pre jedného mojeho známeho za 90€.
EDIT//
DENNY, toto sa zľavami nedá nazvať. To sú normálne sumy, ktoré berie od ľudí, ktorí si nechajú u neho servisovať auto. A je jedno, či tam prídu sami od seba, alebo som ja ten prostredník, ktorý to "vybaví"
EDIT//
DENNY, toto sa zľavami nedá nazvať. To sú normálne sumy, ktoré berie od ľudí, ktorí si nechajú u neho servisovať auto. A je jedno, či tam prídu sami od seba, alebo som ja ten prostredník, ktorý to "vybaví"
Chalani nejaky kvalitny servis na vymenu rozvodov, oleja + filtrov, retaze medzi vackami na TFSI v Bratislave neviete poradit? Dakujem
-
vendo
Guru
nieco dobre v Ziline a okoli?
GapaCar v Martine, chodia k nemu aj zo Ziliny.
-
RATZINGER666
Darca
-
RATZINGER666
Darca
nie, ale Todos ma pobocku aj v ZA na Kragujevskej
kde robia servis motoriek v KE ? išlo by asi o elektroniku na palubovke a o zamok na kufru
Doporucujem sa vyhybat Auto-moto servisu SILARD v Bratislavskej raci, je to kvalitny klamar!
leno a nejake blizsie info? Takto mi to pride cisto len ako ohovaranie a poskodzovanie dobreho mena..
Tak ma napadá, neviete v KE alebo blízkom okolí o nejakej opustenej alebo inak verejne dostupnej rampe alebo montážnej jame, kde by som mohol sám zájsť s autom a popozerať si podvozok?
Veľmi sa mi nechce plaziť pod autom...

Veľmi sa mi nechce plaziť pod autom...
-
Fabo
Hardcore addict
+1. Tiez by sa zislo.
+1 v Nitre alebo Brne a okolí 
//autoeditácia príspevku (17 Aug 2015, 9:50)
Tak som sa naštval a vykopal som si tú jamu sám. Poskytujem na prenájom za 5€ na deň, pre okolie Nitry ideálne
(jk)
Ešte zabetónovať, hodiť na vrch železný rám a bude to top na víkendové opravy
P.S.: Bordel naokolo si nevšímajte, pracovný víkend
//autoeditácia príspevku (17 Aug 2015, 9:50)
Tak som sa naštval a vykopal som si tú jamu sám. Poskytujem na prenájom za 5€ na deň, pre okolie Nitry ideálne
Ešte zabetónovať, hodiť na vrch železný rám a bude to top na víkendové opravy
P.S.: Bordel naokolo si nevšímajte, pracovný víkend
Pilifo.. no pekne, sa naserkám a začnem aj ja kopať pred blokom na parkovisku. 
Inak, teraz cez víkend som objavil jednu verejne dostupnú rampu v Liptovskom Mikuláši, ak by mal niekto záujem, tu sú súradnice, je pár metrov od toho nového cyklochodníka:
https://www.google.sk/maps/place/49%C2% ... !1s0x0:0x0
Škoda, že som svoje auto nechal doma, každopádne ešte stále hľadám niečo v KE a okolí.

Inak, teraz cez víkend som objavil jednu verejne dostupnú rampu v Liptovskom Mikuláši, ak by mal niekto záujem, tu sú súradnice, je pár metrov od toho nového cyklochodníka:
https://www.google.sk/maps/place/49%C2% ... !1s0x0:0x0
Škoda, že som svoje auto nechal doma, každopádne ešte stále hľadám niečo v KE a okolí.
brm, a nie je tá rampa náhodou zamknutá? Kamarát mi vravel, že tam potreboval kľúč, ale že nejaký chlap, čo robil čosi v garáži, tak mu to odomkol.
Ešte je jedna rampa. Síce je tam trochu trávy a porastu, ale dá sa. Pred letom sme tam boli s kamarátom natierať podvozok. https://www.google.sk/maps/place/49%C2% ... a=!3m1!1e3
Ešte je jedna rampa. Síce je tam trochu trávy a porastu, ale dá sa. Pred letom sme tam boli s kamarátom natierať podvozok. https://www.google.sk/maps/place/49%C2% ... a=!3m1!1e3