VW Passat B6 "vrch" paky
VW Passat B6 "vrch" paky
Ahojte,
kde by som mohol zohnat a pripadne ako vymenit ten vrch riadiacej paky na Passate B6? Totizto sa uz za tych 5 rokov celkom opotreboval a je dost drsny co na dlan nie je moc prijemne. Dalo by sa to zohnat niekde v autorizovanom servise? "Miestny" mechanik nam to nevedel zohnat...
Dakujem
kde by som mohol zohnat a pripadne ako vymenit ten vrch riadiacej paky na Passate B6? Totizto sa uz za tych 5 rokov celkom opotreboval a je dost drsny co na dlan nie je moc prijemne. Dalo by sa to zohnat niekde v autorizovanom servise? "Miestny" mechanik nam to nevedel zohnat...
Dakujem
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: VW Passat B6 "vrch" paky
autorizak urcite, prip. vrakovisko, ebay a podobne...
A dat im to tam uz rovno vymenit, alebo to zvladnem aj sam doma? Na prvej, este pumpa-diesel, B6tke sa to nejak vybralo a po dodani noveho som to tam len obycajne zatlacil do drazok, pekne to zacvaklo a drzalo to. Len otazka je, kedze v tejto B6tke to drzi stale tak ako ma, ze ako to vyberiem. Staci to len s niecim opatrne vypacit?
-
RATZINGER666
Darca
ked uz vies, aky tam je tam sposob uchytenia, ked si uz jednu takto nasadzoval, mal by si odhadnut, ako pojde vybrat... urcite by som sa o to pokusil najskor sam...
-
Fabo
Hardcore addict
kazde auto moze mat ine. niekde zavit, niekde zapadka - mierne pritlacis, pootocis do strany, vytiahnes hore, niekde odlupnes plast, pod nim je sruba.... niekde je to fakt prakticky nevratne a musis hlavicu rozpilit.
Este taka otazka - priblizna cena?
Hladal som na nete, ale vsade som nasiel len cele hlavice (niektore aj s manzetami) a tie stali v rozmedzi 80-90€. Netusim, kolko to mohlo stat na tej otcovej starsej B6tke, kedze auto bolo firemne a vymenu platila firma. Ale na isto viem, ze sa menil uplne len ten vrchny plast kde su naznacene rychlosti, nemenila sa cela hlavica, ramik, ani manzeta.
Chezter - ale to je len 5 st., ja potrebujem 6 st.
A tiez dost vidno, ze to nie je original, za original si bude zrejme treba pripravit aspon tych 50€.
A tiez dost vidno, ze to nie je original, za original si bude zrejme treba pripravit aspon tych 50€.
a potrebujes mat na pake znazorneny 6kvalt? 
Chezter - kvoli radeniu nie, nemusim sa pozerat na paku pri preradzovani, ak narazas na to
. Ale dost si potrpim na detailoch.
brm - presne toto som pozeral, ale to je komplet cela paka a celu ju menit sa mi zda zbytocne drahe, kedze paka ako celok vyzera ako nova, len ten vrchny plast je na okrajoch osuchany a drsny.
brm - presne toto som pozeral, ale to je komplet cela paka a celu ju menit sa mi zda zbytocne drahe, kedze paka ako celok vyzera ako nova, len ten vrchny plast je na okrajoch osuchany a drsny.
tak by som popozeral vrakovisko, allegro, ebay sk/cz bazos a podobne
lebo za tie prachy to nestoji..
lebo za tie prachy to nestoji..
Okej, dakujem chlapci, dozvedel som sa co som potreboval, ked to nahodou splasim tak potom dam nejaky feedback.
Kazdemu davam K+
Kazdemu davam K+
DENNY napis na vw-klub, tam sa urcite niekomu bude povalovat [WINKING FACE] mne tam zohnal chlapec 6 rychlostnu aj s manzetou za dvacku a aj mi ju vymenil [WINKING FACE]