Google Chrome
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: Google Chrome
Robí to aj mne na notebooku a PC 
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Toto robi kazdemu, to je chyba u nich, po zacati pisania sa tomu polu nastavi padding: 0px; To sam nespravis.
pomoc prosim ,chrome mi stale vyhadzuje spam okna s erotickou strankou a uz neviem kde je chyba. Robi to takym stylom ze mi to otvori to do noveho okna ked kliknem na nejaky clanok, odkaz ,alebo dokonca ked zatvaram niejake okno. Proste je to uplne random kedy to spravi a na hocakej stranke. Najnovsie mi vyhadzuje na obycajnych strankach dajake fake skype hovadiny.. Dokonca mi to zacalo robit aj na steame. Mal som spusteny eset kontrolu , potom nastroj na hladanie malware od Microsoftu , kompletne cely PC to prehladalo a nenaslo nic. Vymazal som subory, cookies, subory vo vyrovnavacej pamati , reinstaloval som aj Chrome no nic vyhadzuje to stale. Za rady dakujem
-
Michaelo
Hardcore addict
Malwarebytes Antimalware
Pustil som rychle oskenovanie a nenaslo nic. Kompletne pustim zajtra kedze dnes uz to asi nestihnem. Popripade nevies kolko kompletny scan trva ?
edit: vcera som pustil ten kompletny scan, naslo toho celkom dost tak som to vycistil .. dnes som to pustil znova nenaslo uz nic , no to spamove okno mi stale otvara ... a to aj na steame
edit: vcera som pustil ten kompletny scan, naslo toho celkom dost tak som to vycistil .. dnes som to pustil znova nenaslo uz nic , no to spamove okno mi stale otvara ... a to aj na steame
cavte, mam na notasi win 10, chrome.. nahodil som teraz aktualizaciu chrome a nejdu mi ziadne stranky.. nic sa nezobrazi, ked dam web, tak sa tak pomaly toci ta blbost, ked dam nastavenie, to sa ani nezobrazi - furt vsade biela prazdna stranka.. skusil som nainstalovat aj chrome betu, ale je to to iste, nechapem, co sa mohlo pokazit.. netusi niekto?
Mohol by mi prosím niekto z Vás poradiť? Na Chrome mám nastavený režim pre vývojárov kvôli rozšíreniu nepijano. Na priateľkin notebook som natiahol nepijano a zapol som režim pre vývojárov. Teraz pri každom spustení Chromu ma otravuje informácia, že mám zapnuté rozšírenia a aby som ich zakázal, ak nie som vývojár. U mňa na PC ma takýmto niečim Chrome neotravuje. Na tomto notebooku neustále. Dá sa niekde v nastaveniach vypnúť, aby jej Chrome stále nevyhadzoval túto informáciu?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Podobný problém som riešil na notebooku mojej známej. Tiež mi to našlo nejaké svinstvo ktoré som odstránil, ale tie stránky ostali. Preinštaloval som rovno Windows a mal som po problémeSlashed napísal:Pustil som rychle oskenovanie a nenaslo nic. Kompletne pustim zajtra kedze dnes uz to asi nestihnem. Popripade nevies kolko kompletny scan trva ?
-
kukiak
Addict
ty mas asi starsiu verziu chrome a ona aktualnu.Noobsz DJ napísal:Mohol by mi prosím niekto z Vás poradiť? Na Chrome mám nastavený režim pre vývojárov kvôli rozšíreniu nepijano. Na priateľkin notebook som natiahol nepijano a zapol som režim pre vývojárov. Teraz pri každom spustení Chromu ma otravuje informácia, že mám zapnuté rozšírenia a aby som ich zakázal, ak nie som vývojár. U mňa na PC ma takýmto niečim Chrome neotravuje. Na tomto notebooku neustále. Dá sa niekde v nastaveniach vypnúť, aby jej Chrome stále nevyhadzoval túto informáciu?
Eeee, raz týždenne kontrolujem aktualizácie, tak si myslím, že by sme mali mať rovnaké verzie. Ono niekde by sa to malo dať vypnúť, len to neviem nikde v tom prehliadači nájsť.
-
Michaelo
Hardcore addict
Tak tak, toto vyskakuje aj mne, ale nie je to nejako extremne otravne. Jeden klik ta nezabije.
Osobne sa mi nepodarilo najst ako to vypnut.
Osobne sa mi nepodarilo najst ako to vypnut.
-
kukiak
Addict
tak daj vediet, ked to najdes. ked som to riesil ja, tak sa to vypnut nedalo.Noobsz DJ napísal:Eeee, raz týždenne kontrolujem aktualizácie, tak si myslím, že by sme mali mať rovnaké verzie. Ono niekde by sa to malo dať vypnúť, len to neviem nikde v tom prehliadači nájsť.
Doteraz som tú možnosť nenašiel. Keď sa v nedelu vrátim domov, tak pozriem na ten môj Chrome. Lebo mne táto informácia vôbec nevyskakuje.
Michaelo, pokiaľ by som to nemusel rušiť pri každom jednom spustení prehliadaču, tak by mi to bolo ukradnuté a neriešil by som to.
Michaelo, pokiaľ by som to nemusel rušiť pri každom jednom spustení prehliadaču, tak by mi to bolo ukradnuté a neriešil by som to.
myslím, že sa to tu už preberalo...
kde vypnem ten post process hnusný?
YT video firefox YT video chrome potom som skočil na sektor a pustil video - to "local"
a tam ? no dokonca presne naopak, situácia sa otočila a tak farebne neutrálnejšie to mal skôr chrome
a na YT mám v oboch prehliadačoch už HTML5
//autoeditácia príspevku (14 Máj 2015, 19:32)
nikto?
kde vypnem ten post process hnusný?
YT video firefox YT video chrome potom som skočil na sektor a pustil video - to "local"
a tam ? no dokonca presne naopak, situácia sa otočila a tak farebne neutrálnejšie to mal skôr chrome
a na YT mám v oboch prehliadačoch už HTML5
//autoeditácia príspevku (14 Máj 2015, 19:32)
nikto?
nepoznate nejaky addon na konvertovanie meny? Chcel by som taky, kde ked oznacim cislo tak mi to hned prevedie na euro. nieco som skusal ale nic nefungovalo 
-
DeJF
Addict
Nestačí nato priamo Google? Napr "100 CZK na eur" a hneď máš sumu.
jedna suma je OK, ale ked mas na stranke viac cisiel tak je to otravne
-
Michaelo
Hardcore addict
Toto si neskusal? https://chrome.google.com/webstore/deta ... lebaijealk
skusal. nefunguje. tebe ide?
-
Michaelo
Hardcore addict
Ano, teraz som siel na http://www.amazon.co.uk/ a vsetky ceny mi to hodilo na €, len co kliknem na ikonu a vypnem to tak mi to prepne na £.
Normalne ukazuje hned €, ja som si to nastavil aby mi v zatvorke ukazovalo aj povodnu cenu. Prikladam screen.
Normalne ukazuje hned €, ja som si to nastavil aby mi v zatvorke ukazovalo aj povodnu cenu. Prikladam screen.