Jo uz som. No zajtra idem do Zlina a tam maju asi 3 obchody s e-cigami. Takze ak mi povies ake, mozem zistit cenu a zobrat ti nejake.
Ono aj tak este od nich budem robit dalsiu objednavku, lebo stale nemaju na sklade spiralky pre Atlantis. Mali by ich dostat zaciatkom noveho tyzdna.
Takze zalezi na tebe.
//autoeditácia príspevku (17 Dec 2014, 0:18)
Tak mi to teda v piatok doslo, nechcel som pisat hned, nech to mozem poriadne otestovat.
Par postrehov:
Ta mrcha kope jak kobyla. Takze som rad ze som nebral moje bezne 12mg ale len 6mg naplne.
Ak mate radi mentol, tak tuto vas prizabije (mal som v tom cisty a ani som to nemohol poriadne tahat jak to bolo silne, teraz mam mentol+tabak a aj to mozem potiahnut tak 4x za sebou).
Ten prietok vzduchu je tak dobry, ze si ani nevsimnete ze zrazu tahate priamo do pluc namiesto do ust potom do pluc.
Teraz asi k tomu najhlavnejsiemu:
Dym? Hmmm, slabe slovo

Pri kratkom potiahnuti (1s) spravim tolko dymu ako pri nautile za 5 sekund. Ak potiahnem poriadne priamo do pluc az do plna, tak spravim obrovske mnozstva dymu.
Ci to niekomu sotji za cca 150€ (Atlantis, Grip, 2 baterky a nabijacka) je uz ale ina vec.
Ci by som ho kupil znovu ja? Na 80% ano. Taham menej ako som tahal pred tym (asi to bude s tym ze ma to niekedy pridusi

), robim viac dymu a lepsie to chuti.
Preco nie? Hold, grip k tomu je velky a na vymenu bateriek je potreba imbusak (pribaleny, no lahko stratitelny), takze na to pozor.
Ale podla mna velmi dobra kupa. Stale so sebou ale nosim Nautilus, ak by mi dosla baterka, alebo napln a nemam cas naplnit (ak soferujem atd.), kedze ma len 2ml.
Dalsia vec:
Para je tepla az od cca 25W a max je cca 40W (no tam uz citit spaleninu po viacerych naplnaniach, takze tych 20W - 30W odporucanych je taky "sweet spot"), ja osobne taham skor na 20 az 25W, na 30 je to na mna trochu privela.
Takze ak chcete fajcit menej, rozhodne toto a napln s o cca 70% menej nikotinu. Myslim si, ze ja budem musiet ist na 3mg naplne aby som to mohol normalne tahat, no este som neskusal cisto tabakove naplne v tomto.
Skusal som ale Vanilkovu zmrzlinu a Griotku... Holt vanilka mi nikdy nejako nechutila a Griotka uz nedymi tak ako si pamatam (mozno len jedna stastna varka co som pred tym mal).
Ak mate nejake otazky, kludne sa pytajte.