Google Android OS
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Google Android OS
Po HW stranke velmi slusne, po vyuzitelnej stranke neprisli s nicim novym. Akurat tak nenormalne prestrelena cena.
Ja už niekoľko rokov kydám na Samsung, no tieto dva modely, najmä teda Edge ma fakt uchvátili. Cena je vysoká, to áno, ale hlavná konkurencia (Apple) má ceny nasadené rovnako, takže si to asi mohli dovoliť. A to, čím si Apple tie ceny doteraz obhajovalo (kvalita spracovania) už zrejme platiť nebude, keďže to vyzerá tak, že Samsung sa v tomto teraz vyšvihol (snáď). Pre priemerného Slováka je to ale asi neprijateľná cena, dať 1000+€ za nový telefón. (128gb Edge)
Uz sa objavili aj vady, na obrazovke je mrtvy bod: http://refresher.sk/25008-Galaxy-S6-ma- ... u-na-dotyk
-
guess.whoo
Redeemer
nejaka predfinalna verzia nemusi nikoho trapit. realne sa este nepredavaju takze treba pockat kym sa dostanu do ruk prvym kupcom ci je to ozaj tak..toto je len HOAX
Nemyslím si, že je to vada.
Reálne, aký význam by mala reakcia na dotyk na kraji toho displeja? Keď ideš prstom z úplneho kraja, tak bruško prsta má podstatne väčšiu plochu, ako ten milimeter, čo "chýba", takže to zareaguje aj tak, a bezproblémovo. V jednom videu to doslova rozoberal, a slávna fráza "it's not a bug, it's a feature" sa sem podľa mňa hodí. Skôr je to spôsob, ako Samsung eliminoval náhodné dotyky dlaňou pri držaní. Skús mi povedať, kedy konkrétne by ti ten neaktívny kraj ovplyvnil používanie, a ako.
Reálne, aký význam by mala reakcia na dotyk na kraji toho displeja? Keď ideš prstom z úplneho kraja, tak bruško prsta má podstatne väčšiu plochu, ako ten milimeter, čo "chýba", takže to zareaguje aj tak, a bezproblémovo. V jednom videu to doslova rozoberal, a slávna fráza "it's not a bug, it's a feature" sa sem podľa mňa hodí. Skôr je to spôsob, ako Samsung eliminoval náhodné dotyky dlaňou pri držaní. Skús mi povedať, kedy konkrétne by ti ten neaktívny kraj ovplyvnil používanie, a ako.
Ja som to tu dal len zo zaujimavosti, lebo som na to natrafil po otm co som cital tuto diskusiu. Ja si Samsung neplanujem kupit, nejak sa mi nepacia, pridu mi drahe a podobne. Dost velku nevyhodu ohnuteho displeja ale vidim v jeho trvacnosti...myslim si, ze hociaky pad na hranu bude prvy a posledny.
Vy, čo máte Android 5.0.1, nemáte problém s nastavením Zobrazenie - Režim spánku? Ja keď si tam nastavím "30 minút nečinnosti", aby sa mi nevypínal displej pri nečinnosti, tak sa mi to samovoľne hocikedy zmení na 2 minúty. Musím to vždy vrátiť na 30 minút. Mám Nexus 5.
Nenastavuješ to na nejaký konkrétny profil, ktorý potom meníš?
Lubos: Nemyslím si. Note Edge existuje už dlhšie a nejaké rozdiely tam nie sú. Navyše, S6 Edge je zahnutý trošku menej a má novšiu generáciu skla. Proste, tohto by som sa nebál, ak padne, padne, ide tam len o šťastie.
Niekedy 2 metre na betón nespravia nič, a pád zo stola na plávačku dokáže rozbiť sklo.
Lubos: Nemyslím si. Note Edge existuje už dlhšie a nejaké rozdiely tam nie sú. Navyše, S6 Edge je zahnutý trošku menej a má novšiu generáciu skla. Proste, tohto by som sa nebál, ak padne, padne, ide tam len o šťastie.
Žiadny profil nemením, mám iba jeden.
5.1 je vonku, cas updatnut z 5.0.0, doteraz sa mi moc nechelo.
Ako ti to dopadlo? Nejake postrehy? Tiez sa na to dnes chystam 
Ja do toho pôjdem, už len kvôli rýchlym nastaveniam wifi, ale pre Nexus 4 ešte nie je. 
Tak 5.1 je nahodena... nijake vacsie zmeny som nepostrehol, ale pri tejto prilezitosti som aspon vyhadzal vela nepouzivanych appiek, takze som spokojny 
Zmeny su tam moc neni co sa funkcii tyka. Hlavne tie wifi v Quick settings su pridane. A memory leak bol fixnuty, cize sa uz nestava, ze sa launcher znova nacitava.
A z hladiska baterry lifu?
Mam HTC One M8 (KitKat) ,da sa nejak vypnúť možnosť aby sa mi po dlhsom stlačení domčeka, nezobrazil google search?
Prosím vás, mám skoro stále zapnuté dáta aj wifi - čiže keď je v dosahu wifi, tak som na wifi, inak som na dátach. Niekedy ale potrebujem oboje vypnúť, kvôli šetreniu baterky, narýchlo, je aj nejaký jednoduchší spôsob, ako vypínať osobitne dáta a osobitne wifi? Niečo ako Airplane mód, ale aby som naďalej mohol prijímať hovory a SMS-ky.
4000.
4000.
na hornej stahovacej liste (netusim ako sa to vola odborne) si mozes nastavit predsa zapnutie aj wifi, aj dat
beardie napísal:na hornej stahovacej liste (netusim ako sa to vola odborne) si mozes nastavit predsa zapnutie aj wifi, aj dat
-
94jakub
Guru wannabe
Hensym má Nexus 4 ak si dobre pamätám. Tam takáto lišta nie je. V čistom Androide je to trochu na viac klikov.