Do Adbee hľadáme PHP Developerov

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
mat.liesko
Novice
Novice

Do Adbee hľadáme PHP Developerov

Príspevok od používateľa mat.liesko »

#JOB Do Adbee tímu potrebujeme ďalších silných jedincov! Tento krát hľadáme PHP Developerov, ktorí radi programujú, radi sa učia nové veci a zbožňujú výzvy. Ak si sa v tomto opise našiel, ozvi sa nám alebo aspoň shareuj túto info ďalej :) https://inhiro.com/job/id/2598
Boccaccio
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Do Adbee hľadáme PHP Developerov

Príspevok od používateľa Boccaccio »

Preco sa nikde na SK nepise plat (aspon orientacny)?
V takom Rakusku alebo Nemecku je zase problem najst inzerat bez ponukaneho platu...
neppo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa neppo »

Boccaccio napísal:Preco sa nikde na SK nepise plat (aspon orientacny)?
V takom Rakusku alebo Nemecku je zase problem najst inzerat bez ponukaneho platu...
Pretoze by sa pocet potencionalnych zaujemcov rapidne znizi :D
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

o plate predsa hovori toto - ... zbožňujú výzvy ... :)
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

ja vidim 2 dovody:
1. mas maly budget, nechces sa verejne strapnit a potrebujes najst cloveka co bude robit pod cenu
2. alebo mas OK budget, ale nechces prist o sancu najst cloveka co bude robit pod cenu a nevie aky plat by mohol mat

preto sa mi paci, ked firma napise napr. aj do novin - u nas je priemerny plat 2000 eur. znamena to ze nechcu za kazdu cenu co najviac znizovat naklady na zamestnancov, lebo ako to uz chodi, vela korporacii v dnesnej dobe ma neskutocne zisky, ale aj tak zneuzivaju zlu situaciu na trhu prace a zamestnancom davaju ovela menej ako by mohli.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ale to že napíšu že priemerný plat je 2000 predsa nič neznamená, keď nevieš aké je zloženie firmy. Poviem príklad. Malá firma, s riaditeľom, nejakým manažérom, grafikom a dvoma programátormi. Riaditeľ zarobí 3000, manažér 2000, grafik a programátori dostanú smiešnych 600€.
Priemerný plat 1360€. Ako krásne to znie, aj keď reálne nedostaneš ani polovicu z toho :) Takto isto sme dospeli k tomu, že na slovensku je priemerná mzda vyše 800€ aj keď väčšina slovákov o takej výplate môže len snívať

a k tomu inzerátu: to je pekné že chcete programátora, ale takto chabo zadaný inzerát môže osloviť jedine tak študenta strednej školy. Nenapísali ste čo ponúkate, ale ani čo požadujete. Potom nebuďte sklamaní keď vám napíšu ľudia čo nevedia ani len čo je OOP, nevedia pracovať s databázami a podobne... veď takého ani nehladáte podľa zadania :)
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

mas pravdu, realita moze byt aj ina a ani ten priemerny plat nemusi byt taky... ale zase potom im pridu ludia na pohovor a budu taky plat ocakavat a oni sa nebudu moct cudovat, ze preco.

mne osobne sa ten inzerat paci (ked zoberiem do uvahy aj tenk link, nie len co je napisane tu v prvom prispevku), viem co je to OOP aj databaza a technologie ktore pouzivaju su mi blizke. samozrejme ze to miesto nie je urcene pre ludi, ktori sa chcu zasit v nejakej korporacii a takym stylom je aj napisany. videl som uz tak zle napisane inzeraty, ze toto je super.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ok, beriem späť, ten link som neklikal, myslel som že je to len nejaký formulár bez pokecu

pre mňa je tam atraktívna iba tá posledná veta :D
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

v Rakusku maju minimalnu mzdu zakonom danu takmer na kazdu poziciu a este aj v zavislosti od poctu odpracovanych rokov. casto tam davaju toto cislo
Boccaccio
Medium Professional
Medium Professional

mirak2 napísal: v Rakusku maju minimalnu mzdu zakonom danu takmer na kazdu poziciu a este aj v zavislosti od poctu odpracovanych rokov. casto tam davaju toto cislo
Nepovedal by som, ze 2800 € je minimalka :smt033
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Podla mna je v Rakusku minimalna mzda okolo 1100 eur a tam to konci.

Inzerat a la WebSupport alebo Martinus. Snazia sa podat zaujimavy inzerat, vyhody, ukazat pekny tim ludi. U nas ludia ziju z penazi a ak je ich malo, tak kaslu na ich spolocne ranajky a la Palo Alto a saunu.
Boccaccio
Medium Professional
Medium Professional

heker napísal:Podla mna je v Rakusku minimalna mzda okolo 1100 eur a tam to konci.
Hej, ja som poukazoval na to, ze co pozeram inzeraty v AT, tak vsade je ponukany plat cca 2800€.
Preto som pisal, ze tolko NIE JE minimalka a aj tak pisu tieto sumy bez problemov do inzeratov... Nie ako u nas, kde maximalne tak napisu PLAT DOHODOU. :smt033
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Boccaccio napísal: Nepovedal by som, ze 2800 € je minimalka :smt033
mozes sa smiat kolko chces.... pozri sa sem: http://www.kollektivvertrag.at/kv/it-kv ... m=software a najdi si tabulku "Mindestgrundgehälter" (v preklade minimalne platy)... programator (sofwareentwickler) patri do skupiny ST1, regelstufe je stupen pre cloveka s praxou myslim aspon 3 roky. bum. 2750€ mesacne. a po pociatocnej euforii zistis, ze maju 35-40% dan, z coho ti vznikne cca 1600 eur netto. co zas take uzasne nie je. (aj ked 13. a 14. plat potesi)
Napísať odpoveď