A co ked prichadzaju imigranti? S tym suvisi multikultirizmus, z ktoreho sa vyvodi zase napatie medzi rasami, kriminalita a v konecnom dosledku aj terorizmus. Takze ano imigranti sice zvysuju populaciu USA a jej narast tam je vidiet no prinasa to aj negativne efekty, ktore si akosi zabudol zmienit. Pozri sa v akom mnozstve su zadlzeni obcania USA a obcania Ruska a potom uvidis ten dovod, lol ved ty sa si ma tu nedavno poucoval ze dlh USA pozostava hlavne z dlhu ludi co tam zije. Washington a Moskva nie je Rusko a USA.gogo956 napísal:Korag
do USA rocne prichadzaju tisice legalnych imigrantov a dalsie tisice ilegalne prekracuju plot na hraniciach s Mexikom. Zatial co do Ruska nikto ist nechce a kto je sikovni odtial odchadza prec. A co tu splietas do toho hypoteky co to ma s temou spolocne? A v Rusku myslis ze hypoteky ludia nemaju? Inac mam stale neodbytnejsi pocit, ze bud mas problem s chapanim textu alebo si rusky agent, inac si Tvoje prispevky nedokazem vysvetlit. V linku odo mna pred troma stranami je jasne uvedene ze priemerna urokova miera na hypotekach v Moskve je 14percent p.a. a Washington DC 3,7percenta p.a.
A tie udaje pre Moskvu su aktualne uz asi niekde uplne inde, pretoze za tych par mesiacov isla ruska ekonomika vratane rubla rapidne dolu. Kazdemu kto vie do pet napocitat je jasne kto stoji za tymi desiatkami pro-ruskych webov ktore sa vyrojili za posledne roky a siria rusku ucelovu propagandu.
A inak ano ako si to mohol trafit, som rusky agent, ktory nema nic ine na praci len na hojkovi vypisovat pre par ludi ake je Rusko uzasne a sirit tu propagandu
//autoeditácia príspevku (10 Mar 2015, 9:46)
Myslis ze globalnym elitam, ktory ovladaju USA a dianie zalezi na tom ci na Ukrajine zahynu radovi vojaci? Je im uplne jedno, ak by ta situacia pomohla ich zaujmom.jackb napísal: Ved prave ze protesty. Myslis, ze po Vietname 2 v Afgane a fiasku v Iraku by skutocne teraz nasadili zivoty na Ukrajine? by hviezdicky ulieteli z vlajky jedna radost, tak by im to verejna mienka spocitala. Ved aj na Japonsko zhodili A bomby len preto, ze po Normandii, Ardenach a Iwodzime uz bola podpora verejnosti ku vojne tak naklonena, ze by to pre jej odpor museli vzdat pred branami Tokia.
Vietkong nasli tie ruske zbrane len tak, zjavene v dzungli, aj komunizmus si vynasli, aj Mig 21 tam vyskocili zo zeme a chlapci z ryzovych poli do nich sadli a hned vedeli "how to"
Postkomunisticke staty skutocne nemaju nic. LEN je to pohlad na druhu stranu mince. Aby si videl, ako to vyzera v krajine kde prisla ruska noha. Ked uz tu pindas na US intervencie, mal by si aj na tie Ruske. ci ideme spokojne grúliť z blata blahom?
L.O.L. tak preco si na tu nehoraznu blbost reagoval?
o tych rukach by som si ale rad precital. Fantasy ja rad.
Citacia z tvojej oblubenej wiki
Sranda ze rozoberas tak jednoduchu vec ako je nepriama pomoc, naco ale zabudas je fakt, ze USA ziadnu nepriamu pomoc neposkytovali, bombardovali a nici okolite staty vratane obyvatelstva, mali nasadenych az 543 000 vojakovZSSR a Čína poskytovali Vietnamskej demokratickej republike a Národnému oslobodzovaciemu frontu vojenskú pomoc, priamo však vo výraznej miere nezasahovali.
Keby toto spravilos RUsko alebo byvaly ZSSR bolo by to povazovane za apokalypsu ludstva. Ale ked to spravi USA je to v poriadku.
Tie USA intervencie boli za poslednych 30 rokov agresivne a v ziadnom konflikte do ktoreho sa zapojili nedopadol dobre pre stranu ktorej pomahali, len tolko k tomu.