Aky wifi prvok?
-
Dildogripak
Medium Professional
Aky wifi prvok?
Ahojte. Potrebujem v obyvacke do wifi siete pripojit stelitny prijimac. Co mam kupit? Klasivky wifi router alebo ako? Ja uz doma wifi modem mam alr nrmozem z nehobtaht kabrl fo satrlitu,potrebujem to bezdtovo. Diky chlapi
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Aky wifi prvok?
Skus si precitat po sebe co si napisal a skus si to opravit.
Kokos to si dobre zakodovalDildogripak napísal:Ahojte. Potrebujem v obyvacke do wifi siete pripojit stelitny prijimac. Co mam kupit? Klasivky wifi router alebo ako? Ja uz doma wifi modem mam alr nrmozem z nehobtaht kabrl fo satrlitu,potrebujem to bezdtovo. Diky chlapi
som jediny čo to rozluštil alebo čo...
-
guess.whoo
Redeemer
japaja - si predstav, ze by vsetci tak pisali..v praci, skole
Si mu mohol rovno aj poradit.japaja napísal:som jediny čo to rozluštil alebo čo...
Niektore satelity podporuju USB Wifi adapter. Kedze nevieme co mas, neporadime.
Inac ak to chces ethernetom, tak nape. nejake AP s rezimom client (napriklad Ovislink WL-5460AP v2), ktory nastavis ako klienta, pripojis na siet, a z neho pojde kabel do sat.
Inac ak to chces ethernetom, tak nape. nejake AP s rezimom client (napriklad Ovislink WL-5460AP v2), ktory nastavis ako klienta, pripojis na siet, a z neho pojde kabel do sat.
-
Dildogripak
Medium Professional
idem kúpiť ab cb650hd
nemá wifi, ale má usb do ktorého by nejaký wifi adaptér šlo strčiť... len nwm či to bude stabilné (preto som to chcel riešiť káblom a nejakým iným kvalitnejším wifi prvkom)
nemá wifi, ale má usb do ktorého by nejaký wifi adaptér šlo strčiť... len nwm či to bude stabilné (preto som to chcel riešiť káblom a nejakým iným kvalitnejším wifi prvkom)
-
hojko
Site Admin
V prvom rade si zisti, ze ci to USB sluzi aj ako podpora pre wifi usb kluc, ze ci to nie je len USB port na pripojenie disku.
http://www.abcomeu.com/ab-cryptobox-wifi-dongle
View Technical specification
Wifi dongle for models:
AB CryptoBox 650HD, 600HD, 550HD, 500HD, 500HDmini, 450HD, 400HD, 400HDmini
Wireless connection of your receiver to LAN or Internet
150 Mbps speed, 2,4 GHz frequency
Standard IEEE 802.11 b/g/n
Antenna for improved reception of weak signal
Ak mas tu moznost, a nie si niekde na hrane so signalom, kupil by som dongle. Uz len kvoli elegantnosti riesenia, nie napajat dalsie nevkusne AP, obsadit zastrcku a tahat kabel...
View Technical specification
Wifi dongle for models:
AB CryptoBox 650HD, 600HD, 550HD, 500HD, 500HDmini, 450HD, 400HD, 400HDmini
Wireless connection of your receiver to LAN or Internet
150 Mbps speed, 2,4 GHz frequency
Standard IEEE 802.11 b/g/n
Antenna for improved reception of weak signal
Ak mas tu moznost, a nie si niekde na hrane so signalom, kupil by som dongle. Uz len kvoli elegantnosti riesenia, nie napajat dalsie nevkusne AP, obsadit zastrcku a tahat kabel...
Ja by som to riesil apckom s cilent funkciou ako bolo radene hore. Tie stb sa niekedy nevedia dobre vysporiadat s usb donglami. Neviem naco potrebujes internet do satelitu, ale cez ten dongle to nie je ziadna hitparada. Ja som kvoli tomu vrtal strop v obyvacke aby som tam dostal kabel.
Ak to potrebujes na nejaky scam a podobne, tak ti wifi nemusi stihat. Byvaju s tym problemy cez wifi.
Ak to potrebujes na nejaky scam a podobne, tak ti wifi nemusi stihat. Byvaju s tym problemy cez wifi.