Gopro 4 Silver, seka obraz
-
phatres1994
Star
Re: Gopro 4 Silver, seka obraz
na yt som si spustil lubovolne video z ponuky, nie vlastne
Aha. Tak potom mas slaby PC alebo to bude sw problem pocitaca.
Vsak uploadni to video niekde, daj link, spravime hlasovanie, komu seka a komu nie a aky ma pc..
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
To moze byt teda problem s PC ale aj prehliadacom. Skus to v inom prehliadaci, ci uz Chrome, Firefox, IE, Opera. Alebo ako napisal cinges, daj link a skusime to, ze co to robi.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Ajáj tak mal som pravdu, že problém bude v niečom inom nie v karte ktorú si tu predával. Určite sem hoď video a otestujeme to 
-
phatres1994
Star
Takze dnesny sumar. Dnes som cely den tocil v 720 Superview a 60 snimkoch. Po nahrati videa v kamere a naslednom skopirovani do pc prehravanie seka. Video pridam do goprostudia, tam pri nahlade tak isto seka aj pocas upravy. Po nasledovnom vyexportovani po upravach v studiu a original rozmeroch cize 720 a 60 snimkov video uz ide pocas prehratia v prehravacoch celkom plynulo. To by nateraz problem riesilo, horsie a otravne je momentalne upravovanie sekajuceho videa. Zatial na intraku ficim len na tom lenove, takze sa spolieham nato, ze doma na pc to bude lepsie a plynulejsie. Vykon a chybajuce kodeky idu najskor ruka v ruke, kedze po vyexportovani to je fajn. Seka len raw subor. Dnes som spravil nejake prvotne 3 minutove video, ked ho vyexportuje co trva celkom dost
pojde na yt a hodim ho sem na skusku. No pri dnesnom skusani videii na yt mi proste od 720 vyssie na fullscreen sekalo vsetko, to asi svedci o vykone. (Lubovolne videa, nie moje)
// mozno robim len velke halo, kedze som ocakaval, ze si nieco natocim a hned nato si to spustim bez problemov v pc bez dalsich uprav a rozneho konvektoru, no zatial mi funguje len postup, ktory som opisal vyssie
// mozno robim len velke halo, kedze som ocakaval, ze si nieco natocim a hned nato si to spustim bez problemov v pc bez dalsich uprav a rozneho konvektoru, no zatial mi funguje len postup, ktory som opisal vyssie
-
hojko
Site Admin
Uz davno si mohol natocit 15 sekundove video, hodit FullHD verziu niekde na YouTube a pridat sem link, aby sme skusili. Len tak informacne, tak 720p=0.9mpix a 1080p=2.1mpix. Cize ak pri 720p tocis 60 fps, tak to mas skoro to iste ako 1080p pri 30 fps, resp. je to viac ako 1080p pri 25 fps. Takze ak chces zistit, ze ci ti to skutocne sposobuje slaby hardware pocitaca, tak natoc video 720p pri 30fps, pripadne ho exportuj do 720p pri 30fps.
-
phatres1994
Star
tu su raw subory, priamo z kamery, ktore mi bezne sekaju. Je moznost, ze ich pri uploadovani nejako pozmeni na mensiu kvalitu? pretoze pri uploadovani som nikde nevidel moznost vyberu kvality uploadu. Kazde video je iny rozmer.
https://www.youtube.com/watch?v=X4DEopv ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=0ZYlgIi ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=1QU7cFY ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=OU7g2Pe ... e=youtu.be
Z tychto videi mi ide plynulo len jedno a to 1085-24, myslim tym spustene cez prehravac, media player,kedze cez vlc vsetke tieto videa sekne hned na zaciatku a plynulo ide len zvuk. Ak to spustim cez quick time, sekaju vsetky, napodobne to je aj cez klite.
https://www.youtube.com/watch?v=X4DEopv ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=0ZYlgIi ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=1QU7cFY ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=OU7g2Pe ... e=youtu.be
Z tychto videi mi ide plynulo len jedno a to 1085-24, myslim tym spustene cez prehravac, media player,kedze cez vlc vsetke tieto videa sekne hned na zaciatku a plynulo ide len zvuk. Ak to spustim cez quick time, sekaju vsetky, napodobne to je aj cez klite.
Skusil som prve a to mi ide plynule aj v mobile. Na druhom uz vidim trhanie.
Aku mas pamatovu kartu, mas tam class 10 alebo odporucanu kartu SanDisk s citanim 60 MB/s a citanim 40 MB/s tusim ma oznacenie Extreme UHS, UHS-1?
Aku mas pamatovu kartu, mas tam class 10 alebo odporucanu kartu SanDisk s citanim 60 MB/s a citanim 40 MB/s tusim ma oznacenie Extreme UHS, UHS-1?
-
phatres1994
Star
odporucanu sandisk extreme 32
to je daka blbost, mne vsetko ide plynulo.. Samozrejme to vyzera sto krat lepsie, ked to mam 1080p60 snimkov.. ale netrhalo mi ani jedno jedine..
-
phatres1994
Star
potom bude asi problemom vykon pc 
-
hojko
Site Admin
Sekat mi to neseka, ale cele mi to pride trhane. Ci je to tym, ze je to rychly pohyb, nestiha zaostrovat a este aj malo svetla... Skusil som to porovnat v prehliadacoch, konkretne Firefox a IE. Mam pocit, ze v IE ide 1080p 60fps plynulejsie, ale to sa mi mozno len zda.
-
phatres1994
Star
skusim to teda este s plynulejsimi pohybmi, no ja zasa od tejto kamery ocakavam prave zvladanie tychto situacii. Vyzera to teda na ten vykon pc zatial?
skusil som to teraz doma na nie zrovna vykonnom notasi (oproti pracovnemu PC) a situacia je rovnaka.. sekat to neseka, ale video nestoji za nic..
skus s tym ist von na bajku napriklad.. a daj to dlhsie, aspon 2 minuty..
-
phatres1994
Star
nechcem ta urazit no informacne, das si stale najvyssiu kvalitu videa aka je dostupna?cinges napísal:skusil som to teraz doma na nie zrovna vykonnom notasi (oproti pracovnemu PC) a situacia je rovnaka.. sekat to neseka, ale video nestoji za nic..skus s tym ist von na bajku napriklad.. a daj to dlhsie, aspon 2 minuty..
tu som skusal hned ako prvu, 1080p 60fpsphatres1994 napísal:
nechcem ta urazit no informacne, das si stale najvyssiu kvalitu videa aka je dostupna?
rozhodne by ale nebolo odveci priamo subor z gopro poskytnuty ku stiahnutiu..
-
phatres1994
Star
v com nestoji to video za nic, len mi to objasni prosim naco narazascinges napísal:skusil som to teraz doma na nie zrovna vykonnom notasi (oproti pracovnemu PC) a situacia je rovnaka.. sekat to neseka, ale video nestoji za nic..skus s tym ist von na bajku napriklad.. a daj to dlhsie, aspon 2 minuty..
-
hojko
Site Admin
Pretoze je to tocene v malom a tmavom priestore s kamerou v ruke ako keby si mal Parkinsona. Ak sa nemylim, tak GoPro ako take nemaju stabilizaciu obrazu. Preto by bolo fajn video ked to budes mat uchytene na prible, na bicykli, na celnom skle auta alebo to prilepis trebars susedovi o barlu.
-
WiZard
Star
Hod sem priamo subor z kamery, davat to na YT a potom pozerat je nezmysel - prebieha tam kompresia a na 60FPS taktiez zabudni...
sekanie na youtube je podla mna sposobene nizkym FPS a rychlym pohybom...
ak ti seka aj original 60fps - nestiha pocitac (mozno nestiha vykreslovat grafika, mozno vysoky datovy rok nezvlada disk)
pomalou kartou by to nemalo byt - ak je pomala karta, kamera prestane nahravat a dalej nepokracuje (podla mojich skusenosti s 3+black)
sekanie na youtube je podla mna sposobene nizkym FPS a rychlym pohybom...
ak ti seka aj original 60fps - nestiha pocitac (mozno nestiha vykreslovat grafika, mozno vysoky datovy rok nezvlada disk)
pomalou kartou by to nemalo byt - ak je pomala karta, kamera prestane nahravat a dalej nepokracuje (podla mojich skusenosti s 3+black)