rýchle vybitie baterky, mediálny server - S3 mini
rýchle vybitie baterky, mediálny server - S3 mini
asi pred dvoma týždňami, keď som išla spať, mala som niečo cez 30% baterky a keď som sa cca o 2 hodiny zobudila, mobil bol vypnutý (čiže vybitý na nulu) a horúci. tak som vybrala baterku, nechala ho schladiť a potom som ju vložila s5 a dala mobil nabiť. pozrela som do spotreby batérie a najviac % mal mediálny server, ale potom už bolo všetko ok až do dnešnej noci. keď som išla spať, mala som asi 19% a ráno bol vypnutý, ale nebol horúci ani v spotrebe nebol mediálny server na 1. mieste.
nemám zapnuté wifi, gps, bluetooth ani nič iné počas noci, mobil už bude mať pomaly 2 roky, ale výdrž baterky bola vždy dobrá...
vie mi niekto poradiť, čo to može sposobovať?
nemám zapnuté wifi, gps, bluetooth ani nič iné počas noci, mobil už bude mať pomaly 2 roky, ale výdrž baterky bola vždy dobrá...
vie mi niekto poradiť, čo to može sposobovať?
Re: rýchle vybitie baterky, mediálny server - S3 mini
zalohuj si veci z pamatovej karty do pc, sformatuj ju a skus ci sa to zlepsi
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ked vyberes baterku a skusis ju roztocit tak sa toci?
CheZteR: skúsila som, ďakujem 
kukiak: hm? robíš si srandu?
kukiak: hm? robíš si srandu?
nerobi, tak sa testuje, ci nieje nafuknuta 
ahaa
no povedala by som, že sa točí
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Len je rozdiel, ak sa otoci o 180 alebo 360 stupnov. A ine je, ked da aj 5 koliecok. Ked da uz nejake to koliecko, tak bude nafuknuta. Na bateriu je standardne zaruka len 6 mesiacov.
niee, až tak sa netočí, asi len o 180 stupňov, ale asi vyskúšam aj na inom stole 
a pomohla ta karta?
Kolko % ukazuje ten med. server? Rozdiel oproti inym zrutom je tam velky? Medialny server je inac systemova aplikacia ktora produkuje zvuky, obraz a video. Velke vytazenie media serveru moze sposobovat aj nejaky vadny, resp. poskodeny subor. Skus jeden alebo aj viac z tychto navodov ako vyriesit ten problem: http://geeknizer.com/fix-android-media- ... ery-drain/
CheZteR: zatiaľ je všetko ok, pamaťovku som vybrala, sformátovala a keďže ju ani momentálne nepotrebujem, nevložila som ju s5
mediálny server úplne zmizol zo spotreby
uNfEiL: prvýkrát mal mediálny server možno aj 30-40%, nepamatám si to už, ale oproti ostatným položkám, podstatne viac. a potom sa držal na chvoste okolo 3-5%... a ďakujem za link
teraz tomu už len treba nechať čas a čakať či sa to znova zopakuje alebo nie
uNfEiL: prvýkrát mal mediálny server možno aj 30-40%, nepamatám si to už, ale oproti ostatným položkám, podstatne viac. a potom sa držal na chvoste okolo 3-5%... a ďakujem za link
teraz tomu už len treba nechať čas a čakať či sa to znova zopakuje alebo nie
medialny server je vo vela pripadoch prave to skenovanie fotiek a multimedii z pamatovej karty 
Nenainstalovala si si nejaku (evidentne nevyladenu) appku / hru, ktora mohla takto vyuzivat ten med. server?
uNfEiL: rozmýšľala som aj nad tým, ale neinštalujem si kadejaké pofiderné appky...
zatiaľ všetko ok
už mám aj založenú pamaťovku a momentálne mediálny server 2%
zatiaľ všetko ok
Ono mne to robila oficialna hra z google play ktora sa aj javila ako seriozna na zaklade tolkeho poctu stiahnuti.
A co ti vlastne pomohlo?
A co ti vlastne pomohlo?
jaaj, no jediné, čo mi napadá je Zelená vlna RTVS, ktorú som už odinštalovala... a pomohlo mi sformátovanie pamaťovej karty