Ja kúpim mobil za 300€, zaplatím im kauciu 300€, mobil používam pár mesiacov a rozhodnem sa im ho vrátiť.. a oni mi za to dajú 1€ a oni si nechajú 299€?V našom Internetovom obchode nakupujete ako v iných e-shopoch. No ponúkame Vám aj novú možnosť objednania tovarov: vyberiete si a prenajmete tovar, avšak namiesto platenia ceny tovaru zložíte za tovar kauciu v plnej cene tovaru. Tovar používate tak dlho ako chcete, deň, mesiac, rok, päť alebo sto, hocikedy ho môžete vrátiť naspäť a my Vám vrátime časť kaucie vo výške 1 €.
Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Nechápem:

-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ale po sto rokoch by sa to mohlo oplatit
tiez som to tak pochopil, nejak v tom nevidim zmysel
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Priateľka bude potrebovať nový mobil. Cena do 200€. Radil som jej Honor 3C no ten nechce. Čo by ste poradili ? Chcela by S4 mini. Dá sa kúpiť ešte niečo výhodnejšie do tej ceny v pomere cena/výkon ?
na S4 mini sa nebude stazovat
v poslednom case co som mal moznost "ohmatat" si tie mini-cka od samsungu, tak smelo mozem povedat, ze su to v pohode telefony za dobru cenu, samozrejme pre priemerne narocnych uzivatelov. S3 a S3 mini sa ani nedaju zrovnavat, S3 mini valcuje velku S3 vo vsetkom. Jasne, ze to netaha hry tak ako "velka", ale je ovela rychlejsia pri pouzivani beznych veci, ktore na velkej S3 sekali stale. Fakt, na Sx-mini je zaseknutie resp. dlhe nacitavanie ovela kratsie, ako na velkych. Smelo do toho.
Co tak s3 neo? Mas tam lepsi displej...
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Rozmýšľal som aj nad S3 NEO, ale neviem. Viac sa mi pozdáva asi tá S4 mini
Má NEO v niečom naviac okrem veľkosti vnútornej pamäte ? 
-
hojko
Site Admin
Bad.boy: Mal som rovnaky problem na S5 mini. Kupil som niekde z eBayu ochranne sklo, nalepil a zrazu som zistil, ze sklo pretrca mozno tretinu milimetra po oboch stranach, ze je az na hrane. Cize tym padom po centimetri z oboch stran nedoliehalo a nebolo nalepene. Napisal som predajcovi na eBayi, poslal foto, napisal OK a vratil peniaze.
-
horcicovykecup
Novice
Nokia Lumia 735 alebo 830 ?
Caute ludia, uz dlhsie pozeram po nejakom smartfone s windows phone. Najviac ma zaujali uz vyssie spomenute modely od nokie. Vela som toho napozeral, prestudoval atd. a rozmyslam ktory sa mi oplati viac. Lumia 735 sa cez net da zohnat uz za nejakych tych 170 eur, lumia 830 za dakych 240. Stale vsak rozmyslam, ci mi vacsia vnutorna pamat (16GB vs 8 GB), lepsi fotoaparat (10,7Mpix vs 6.7Mpix), vacsi displej (5 vs 4,7 palca) a na pohlad mozno modernejsi dizajn stoja za tych 70 eur. Telefony su mimo toho skoro rovnake co do vykonu, rovnaky procesor (Qualcolmm Snapdragon 400 Quad core 1,2 GHz) rovnaka RAM (1GB), vydrz baterie (2200 mAh), rozlisenie displeja (HD), dokonca lumia 735 ma este k tomu predny fotak 5Mpix, pricom lumia 830 ma udajne okolo 1MPix. Osobne by som siahol skor po modeli 735, na nejaky super fotoaparat si nepotrpim, a za tu cenu mi to pridu adekvatne parametre, ktore by v pripade lumie 830, hlavne co sa procesora a ramky tyka, mohli byt na trosku vyssej urovni, napriek tomu ma vsak narozdiel od lumie 735 glance screen a HW spust fotoaparatu, co vsak na tu cenu mi nepride nijak vynimocne, skor by som cakal ze toto malo byt uz automaticky aj na 735ke. Rad by som sa vsak uvidel aj ine nazory, ci sa mi oplati priplatit uz zmienovanych cca 70-80 eur za uz vyssie vymenovane vyhody, alebo za tu cenu radsej pristupit k modelu 735.
-
guess.whoo
Redeemer
Re: Nokia Lumia 735 alebo 830 ?
ja by som si doplatil..pamat sa ti mozno zide, lepsi fotak tiez nie je na skoda, spust je super vec
-
Bad.boy
Medium Professional
Ak spravi jednu fotku za tyzden tak tu spust moc nevyuzije. Do 735 vopcha kartu a miesta je habadej pokial tam nenarve x aplikacii. Pre mna osobne by to za tych 80€ nestalo kedze plynulost systemu bude vdaka specifikaciam totozna.
-
Sphinx
Addict
Odolny fone pre 50tnika ? Android a 2 gb ram .... nejaky ten fotak a 4"+ do 300e ....
-
Sarger
Guru wannabe
Zdar, priateľka uvažuje nad kúpou nového mobilu a bol som poverený výberom. Nie je náročná, len aby to šlo plynule a bolo do cca 100€. Zatiaľ sa mi pozdáva Lenovo A328 v tejto kategórii.
Nejaké iné návrhy, prípadne phone z bazaru?
Nejaké iné návrhy, prípadne phone z bazaru?
-
guess.whoo
Redeemer
-
Sarger
Guru wannabe
4,3 - 4,5" max. Nič väčšie nechce.
-
guess.whoo
Redeemer
pri tejto cene by som radsej siel do windowsu..nokia 630
Caute,
Rozmyslam o kupe mobilu...len ani za toho certa neviem aky si vybrat...Rozmyslam bud nad LG G3 32Gb (alebo 16GB), Samsung S5 alebo nejaky iny napr. Lenovo a pod...
Kedze v testoch bola G3jka celkom fajn, tak neviem sa rozhodnut co skorej zobrat...budem to brat z O2, tak potrebujem poradit...podla Vas co je najlepsie v tej cene?
dik
Rozmyslam o kupe mobilu...len ani za toho certa neviem aky si vybrat...Rozmyslam bud nad LG G3 32Gb (alebo 16GB), Samsung S5 alebo nejaky iny napr. Lenovo a pod...
Kedze v testoch bola G3jka celkom fajn, tak neviem sa rozhodnut co skorej zobrat...budem to brat z O2, tak potrebujem poradit...podla Vas co je najlepsie v tej cene?
dik
-
guess.whoo
Redeemer
S5,Z2 alebo G3...z tychto by som bral G3 32GB
priklanam sa ku G3, po Samsungu ani nepozeraj
a Z2 je uz postarsia.. keby mas na vyber aj Z3 tak by som bol za Z3 
Je tam v ponuke Z3C.. čo môže byť celkom šikovná voľba, pokiaľ chceš kompaktný mobil..