Televízia v Rakúsku
Televízia v Rakúsku
Zdravím!
Chcel by som sa spýtať, či neexistuje nejaka skrinka, dvb-t prijimač alebo niečo podobné čím by sa dali v rakúsku sledovať televízne programy aj slovenské.
Chcel by som sa spýtať, či neexistuje nejaka skrinka, dvb-t prijimač alebo niečo podobné čím by sa dali v rakúsku sledovať televízne programy aj slovenské.
Re: Televízia v Rakúsku
1. ak si pri hraniciach, standardne DVB-T zachytis
2. inak skylink
2. inak skylink
No tak je to vo Viedni viacmenej centrum.
//autoeditácia príspevku (13 Mar 2015, 12:04)
A skylink myslíš normálne všetko? Skrinku, box aj parabolu?
//autoeditácia príspevku (13 Mar 2015, 12:04)
A skylink myslíš normálne všetko? Skrinku, box aj parabolu?
skylink myslim prijimac, parabolu a kartu
A inakšia možnosť nieje? Lebo často sa sťahujem a prenášat to všade so sebou a stále nanovo zapájať to by bolo nadlho. IPTV nieje dobrá možnosť?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
A ponuka rakusky operator IPTV so slovenskymi stanicami???
Myslim ze naopak to ide, takze DVB-T mi pride vhodne, zalezi este na akom mieste byvas, ci je mozne umiestnit antenu na strechu, asi bude potrebne to spravne nastavit, ale ja by som vyskusal urcite DVB-T. Neviem kam sa casto stahujes, ak Vieden <> BA, tak by si tam antenu mohol nechat, ak sa stahujes mimo Vieden, kde nie je dosah, tak asi len satelit, ale Skylink rozhodne nie je jedina moznost, no satelit je vzdy plateny, ak nechces len par nekodovanych kanalov.
-
Ryan Giggs
VIP
Slovenske stanice nemaju licenciu na vysielanie v zahranici. S vynimkou Ceska.hojko napísal:A ponuka rakusky operator IPTV so slovenskymi stanicami???
Je ale moznost riesit IPTV napr. cez Smarttvbox od Antiku. Oficialne sa to neda, ale vraj to funguje. No je treba nadupany internet.
Najprv by som skusil to dvb-t, vysielanie z Kamzika sa da chytit aj vo Viedni. Zalezi od polohy.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ryan Giggs: Prave preto som sa pytal, kedze viem, ze su s tym problem aj u nas a aj v Cesku.