Dievca + alkohol

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
vonjose
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Dievca + alkohol

Príspevok od používateľa vonjose »

Takže dohovor fungoval? :shock: Úprimne som zvedavý koľko jej to vydrží. :)
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Bohuzial, zijeme v dobre ked baby castokrat vypiju viac ako chlapi. Zopar takych poznam, nerobi im problem pit piatok, sobota, sem tam nedela a ked sa zadari tak aj aspon jeden den cez tyzden. :aasmile2:
dunno
Star
Star

Príspevok od používateľa dunno »

No zda sa ze ano, fungoval. Tiez som zvedavy, ci to nie je len chvilkove.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mna zaujalo toto: "mierne sa to zlepšilo, už to nie je také, že každý piatok je ožratá na cucky" + "dáme si spolu nejaké vínko pri filme" - z tohto sa mi skor zda, ze vikendovy alkohol zamenila za vino pri filme.
dunno
Star
Star

No veď práve preto som napísal, že sa to mierne zlepšilo. Zas nechcem po nej aby úplne prestala piť alkohol a bola svätá ako panna mária. Išlo mi hlavne o to, aby sa tak neožierala ... a teraz keď je so mnou a dáme si nejaké to vínko, tak sa z toho neožerie lebo nevypijeme toho veľa. A hlavne, je so mnou, vidím čo robí. Nemusím sa báť, že niekde na diskotéke ma s niekym podvedie a ani si to nebude pamätať.

Navyše, ešte jedno pozitívum, keď nie je so mnou, stretáva sa väčšinou s kamoškou, ktorá si tiež niekoho našla.
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

"Nemusím sa báť, že niekde na diskotéke ma s niekym podvedie a ani si to nebude pamätať."

Tak toto si zabil, vztah jak hovado, uplne svetla buducnost vas caka... :uvodzovky:
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Cena reťaze - 2€
Cena zámku - 5€
Pocit, že ti frajerka nezahne - na nezaplatenie...
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Teraz úprimne, kto by sa z vás nebál, že ho podjvedie baba s takým hobby? :roll:

Ja osobne by som mal tiež obavy, maskoval by som to jak kkt, no vnútri by som sa bál jak malý chlapec, čo vyvedie. Ostatne, preto sa takým ženám vyhýbam. Zaľúbiť sa do partygirl je hadzard, obrovský. Buď slepo dôveruješ alebo to riešiš dunno, iný spôsob ako mať dušu na mieste neexistuje. Alebo ju nechať tak... Každý si vyberie podľa priorít :P .
dunno
Star
Star

Dám jej ešte šancu. Viem, že predtým, keď sme spolu ešte nechodili, že sa minimálne občas s niekým cudzím bozkávala na diskotéke. Ale ako sme sa nedávno o tom bavili, povedala mi, že odkedy sme spolu písali (to bolo tak 2 mesiace predtým ako sme začali spolu chodiť) sa s nikým ani len nebozkávala, a keď tancuje tak len s kamoškami. Tak si myslím, že jej môžem v tomto momentálne veriť. Možno sa mýlim, ale skúsim tomu dať šancu.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

No ci jej uz budes verit alebo nie tak to neovplyvni to, ze ci ta podvedie alebo nie. Ale dost to ovplyvni tvoju dusevnu pohodu.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No a presne pre tie dôvody, ktoré spomenul bindo, nie je vhodné si hľadať budúcu partnerku v klube. Tam treba riešiť maximálne "one-night stand" alebo potencionálnu kamošku s výhodami :)
Unkown
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Unkown »

Pripravený na trocha krutej pravdy? Baba, ktorá sa takto ožiera, ťa na betón podvedie. Ešte na strednej som mal kamošku, ktorá to síce často tiež prehnala s chlastom, ale bola povahovo veľmi vyspelá a ani vo sne by ma nenapadlo, že ona priateľa podvedie. Raz som šiel von s ňou a jej partiou, sám neviem, ako sa to stalo, nemal som ich rád, každopádne ja som ostal triezvy (schválne som si bral auto, nechcel som piť a potreboval som dobrú výhovorku :D ), zatiaľ čo ju ani nie hodinu po začiatku chlastačky prášil na WCku spolužiak. Ako správny gentleman som si povedal, že ju v takomto stave nemôžem nechať ísť domov vlakmi, tak som sa rozhodol ju odviezť. Za cestou som sa dozvedel, že vzťah-nevzťah sa nechala pretiahnuť polovicou blízkeho okolia. Ja veru nežijem s klapkami na očiach a dobre viem, že väčšina báb na diskotékach dá všetkému, čo má penis a pulz, ale ju som fakt až dovtedy vnímal ako slušné, monogamné dievča.

Hold, na diskotékach sa baby na vzťah nehľadajú. S babami na vzťah je celkovo problém, úplne ideálna holka mi dnes zahlásila, že fakt, že sa poznáme pol roka, rozumieme si, máme kopu spoločných záujimov a predstáv atď. je predsa len veľmi slabý základ vzťahu, že ona sa nechce viazať, kým si nieje istá... Fajn moja, tak sa daj vypchať no...Aspoň môžem ušetrené prachy prepiť v depkách. Anyway, chcel som povedať len toľko, že babu vhodnú na dlhodobý vzťah spoznáš podľa toho, že sa ti nepodarí sňou dať dokopy za necelé dva mesiace.
dunno
Star
Star

Davam update, nakoniec som to ukoncil. To dievca je jednoducho zavisle od alkoholu a sekat dobrotu jej dlho nevydrzalo. Sama mi povedala, ze bez alkoholu sa nevie zabavit, ze musi si vypit ... a potom samozrejme, nevie kedy staci.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

dunno, dobre si spravil.

Keď sa ako doga ožiera chlap, je to prasa. Keď to ale robí pravidelne žena, tak je to dvojité prasa, nijaké iné prirovnanie ma nenapadá, považujem to za maximálne odpudivé. Nechápem tie baby, ktoré majú takúto životnú filozofiu - "potrebujem sa ožrať, aby som sa zabavila...". Nemám nič proti jednému, dvom panákom a nejakému miešanému drinku, ale ak by som videl, že sa baba často spíja do nemoty, tak to je jednoznačne no-wife material.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Dobre si urobil..usetris si svoje nervy aj svoj drahocenný čas na lepsiu babu
dunno
Star
Star

presne Pilifo, to som si hovoril aj ja, ze trosku ked si vypije tak v pohode, tak do nalady. Ale ona ked uz zacne tak nevie prestat. Cele zle. Naivne som dufal, ze sa zmeni, ale nic z toho. Aspon som sa poucil.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

alkohol je seriozna droga a ak niekto nepozna v tomto mieru tak je to velmi zle.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

gogo956 napísal:alkohol je seriozna droga
Btw toto mi stále nejde do hlavy nejako... každé ráno vstávať s kocovinou, sucho v hube, keď to preženieš zgrciaš sa jak šteňa... :smt017 :D . Alkoholici sú blázni...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

bindo, my proste nevieme, čo je zábava. Zmier sa s tým, že nikdy nebudeš tak cool ako notorickí alkoholici :lol:
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Dobre si spravil. Vela stastia v dalsom vztahu.
Napísať odpoveď