Pokusy o zaclenenie cernochov do vyspelej belosskej kultury zatial viedli iba a vylucne k brutalnemu narastu kriminality v spolocnosti, ktora ich prijala. Ukaz mi krajinu, ktoru by signifikantny prilev negrov z Afriky pozdvihol na vyssiu uroven z pohladu spolocnosti, HDP, sluzieb obyvatelstvu, bezpecnosti apod.Rubiki napísal:Ale po ich zacleneni do nasej kultury a vedy vedia byt viac nez velkym prinosom uz len s toho hladiska ze sa inak vyvijali a preto su ich myslienkove pochody trochu ine, co moze viest k novym objavom a vynalezom atd atd...
Skinheads
mozno tomu zacleneniu brania ludia s nazormi podobnymi tvojimjojo napísal:Pokusy o zaclenenie cernochov do vyspelej belosskej kultury zatial viedli iba a vylucne k brutalnemu narastu kriminality v spolocnosti, ktora ich prijala. Ukaz mi krajinu, ktoru by signifikantny prilev negrov z Afriky pozdvihol na vyssiu uroven z pohladu spolocnosti, HDP, sluzieb obyvatelstvu, bezpecnosti apod.
btw myslim ze titulky dnesnych novin hovoria za seba:
Polícia pátra po vrahoch študenta, zatiaľ bezvýsledne
Bratislava 7. novembra (TASR) - Polícia v súvislosti s piatkovou vraždou mladého študenta, ktorého na petržalskej strane Dunaja dobodali neonacisti, vykonala v Bratislave viacero policajných razií. Útočníkov stále neodhalila.
Skíni dobodali študenta na smrť preto, že mal dlhé vlasy
BRATISLAVA - V piatok v noci zaútočili po tretíkrát v krátkom čase v Bratislave skíni. O štvrť na jedenásť na petržalskej strane Dunaja dobodali 19-ročného študenta zo Žiliny. V sanitke cestou do nemocnice zomrel. Skíni si ho vybrali len preto, že mal dlhé vlasy a na chrbte gitaru.
ocakavam prispevky tipu: je to demagogia zidmi ovladanych medii a pod.. ale pokial bude niekto kto sa hlasi k skinom toto robit taq nex ich kludne aj vsetkych postavia mimo zakon.. ak "skustocni skini" toto nerobia taq nex si potom spravia poriadok na svojom dvorceku a zbavia sa takejto ludskej spodiny ... ale na to asi nemaju a taq nex ich kludne aj zakazu...HOWGH
toto je trocha pritiahnute za vlasy... (popravde trochu moc) .... ked ta niekto bude povazovat za zberbu a na zaklade toho ti neda ziadnu inu sancu taq potom sa tu pobavimejojo napísal:Nie, nepride mi to tak. Ak ma niekto z nejakeho dovodu poklada za pedofila, neznamena to, ze len co sa o jeho nazore dozviem zacnem znasilnovat deticky. Ak ma niekto poklada za gaunera, nezacnem preto vrazdit starenky za 20 korun.
(ked ta niekto povazuje za to co si napisal taq ta nijako nenuti sa spravat podla toho ... )
nedavaj tu priklady ktore su vytrhnute z kontextu (dufam ze vies co to slovo znamena) a nemaju ziadnu vypovedaciu hodnotu, neprospieva to tejto uz aj tak znacne demagogickej diskusii
Ano amerika ma velku kriminalitu,aj slovensko ma kriminalitu!!!A nieje je tu tolko cennochov!!!Bordel tu robia len Skinheadi zo svojimi dementnymi nazormi a nejake tie skupinky romov co sa nevedia spravat!!!Aj rom je clovek aj ti su dobry aj zly!!!jojo napísal:Nie, nepride mi to tak. Ak ma niekto z nejakeho dovodu poklada za pedofila, neznamena to, ze len co sa o jeho nazore dozviem zacnem znasilnovat deticky. Ak ma niekto poklada za gaunera, nezacnem preto vrazdit starenky za 20 korun.
Inak bol si uz v Amerike?
Keby si bol tak vies ze,ze vacsina krimalnikov je z chudobnych casti a to mozu byt belosi ,cernosy aj zlty!!!
Problem je ze aj ked uz boli zacleneni tak ich obyvatelstvo a v niektorych pripadoch aj vlada igorovala a s toho nemoze vzist nic dobre.jojo napísal:Pokusy o zaclenenie cernochov do vyspelej belosskej kultury zatial viedli iba a vylucne k brutalnemu narastu kriminality v spolocnosti, ktora ich prijala. Ukaz mi krajinu, ktoru by signifikantny prilev negrov z Afriky pozdvihol na vyssiu uroven z pohladu spolocnosti, HDP, sluzieb obyvatelstvu, bezpecnosti apod.
Vies ale takym ludom ako jojo mozes vysvetlovat aj 100-krat a stale bude mliet furt to isteeeeeee!!!Neviem s kade na to chodia?Rubiki napísal:Problem je ze aj ked uz boli zacleneni tak ich obyvatelstvo a v niektorych pripadoch aj vlada igorovala a s toho nemoze vzist nic dobre.
ZAPNI ICQ POTREBUJEM RADY (HAMACHI)!!!
tie titulky nehovoria za nicgwixt napísal:btw myslim ze titulky dnesnych novin hovoria za seba:
sku*venost nazyvana pozitivna diskriminacia (uz nastastie u nas oficialne nie), vseljake zvyhodnovania, byty zadarmo, to je co?
Ked uz sa teda nevedia zaclenit preto ze im tu nevytvarame podmienky, povazujeme ich za zberbu (ako ste napisali), tak naco tu chcu zit?
Gici neviem na co sa tu hras, nic si nevysvetlil.. Ale chapem.. ty si sa predsa rozpraval s negrom "a bol uplne v poho"
To ja netusim, ked sem idu asi si myslia ze to tu je ako v nebi. Ja vazne nepodporujem multikulturalizmus a massove migracie, pretoze to nas najskor znici. Ale zase im nebranim zit tu a rozvijat sa. Mali by sme ich prisun kontrolovat a nedovolit tu zit vsetkym co si to zmyslia. Ich zaclenenie do spolocnosti bude v dalsich desatrociach nevyhnutne a nezabrani tomu nikto. Preto by sme ich nemali nenavidiet, ale rozmyslat ako sa daju najlepsie zacnenit do tejto spolocnosti bez toho aby sme ich ignorovali, nenavideli a vytvarali im tak podnety a podmienky na rebeliu lebo skoncime ako vo Francuzku.Aryan Angel napísal:tie titulky nehovoria za nic
sku*venost nazyvana pozitivna diskriminacia (uz nastastie u nas oficialne nie), vseljake zvyhodnovania, byty zadarmo, to je co?
Ked uz sa teda nevedia zaclenit preto ze im tu nevytvarame podmienky, povazujeme ich za zberbu (ako ste napisali), tak naco tu chcu zit?
Gici neviem na co sa tu hras, nic si nevysvetlil.. Ale chapem.. ty si sa predsa rozpraval s negrom "a bol uplne v poho"
Nuz ako tak citam, vychadza mi z toho jedno. Cernoch v Afrike je na takej istej urvoni ako beloch v Europe, akurat ze nema dost moznosti sa rozvyjat. Takze ak das cernochovi vzdelanie, spravis z neho kulturneho cloveka. Ak nie, spravis z neho obludu. Ak das belochovi vzdelanie, spravis z neho kulturneho cloveka. Ak nie, spravis z neho obludu (koniec koncov staci sa porozhliadat a hlupakov sa vsade dost najde). Tak nie je o com.
Poprosil by som nasich dvoch zadubenych NS, aby nepouzivali slova ako neger. Tieto slova sa povazuju za hanlive, neviem preco moderatori este nezasiahli...
Tiez by som poprosil aby nasi dvaja zadubeni NS reagovali na tie clanky v novinach... Su dost kuriozne a vykresluju naozaj pravu mierumilovnost (ako tu kedysy spominal jojo s tym vyletom do lesa a chlastom na 3 dni) a spravodlivost NS organizacii. Myslim ze vyroky typu to nie su NS ale hooligans mozme odignorovat, pretoze tieto organizacie sa same radia k NS skupinam a tak isto hajluju a uctievaju Hitlera ako "ti pravi NS"...
Poprosil by som nasich dvoch zadubenych NS, aby nepouzivali slova ako neger. Tieto slova sa povazuju za hanlive, neviem preco moderatori este nezasiahli...
Tiez by som poprosil aby nasi dvaja zadubeni NS reagovali na tie clanky v novinach... Su dost kuriozne a vykresluju naozaj pravu mierumilovnost (ako tu kedysy spominal jojo s tym vyletom do lesa a chlastom na 3 dni) a spravodlivost NS organizacii. Myslim ze vyroky typu to nie su NS ale hooligans mozme odignorovat, pretoze tieto organizacie sa same radia k NS skupinam a tak isto hajluju a uctievaju Hitlera ako "ti pravi NS"...
Nic v zlom... podla tvojich prispevkov som doteraz usudzoval, ze dokazes byt viac nad vecou. Tieto akcie neorganizuje nikto iny, ako predstavitelia opacneho kridla, ktori sa schovavaju za organizacie ako ludia proti rasizmu, sloboda zvierat a pod. Vid. priklad L. Durkovica, ktory neodbitne chodi zobrat (doslova) prachy po firmach v ramci 2% z dani a posiela sms_ky typu: "Boj sa zacina!", "Podpor boj proti fasizmu na Slovensku!" a neda sa odbit ani vtedy, ked mu clovek povie, ze svoje 2% je rozhodnuty darovat na onkologiu. Tento clovek pritom plni v prvom rade svoje vrecka. To co sa stalo pri Propelery je odsudeniahodne, no clovek by si mal predtym ako sadne na lep takymto plagatom zvazit riziko toho, ci svojou podporou nepodporuje druhy extrem- vo forme lavicoveho extremizmu. Rad by som sa pozrel na to, aki ludia budu na tebou propagovanom pochode tvorit majoritu.deblasco napísal:ste pozvani...