F1 2015

O športe...
Pascalwb
Addict
Addict

F1 2015

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Tak sezona konecne zacala.

Dominancia Mercedesu pokracuje, ale aspon boj o 3. miesto vyzera zaujimavo. Ferrari a Williams sa zdaju vyrovnane, som zvedavy na tempo v zavode. Rbr je asi trochu vzadsie. Lotus vyzera, ze sa pozbierali a Mcl zatial posledny.

Sauber celkom hanba ten sud.

Som zvedavy ci bude davat sport 2 reklamu cez zavod, snad nie.

Vysledky Q:
Prílohy
W43Pxzy.jpg
eXsZAg9.jpg
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: F1 2015

Príspevok od používateľa hojko »

Ktore televizie to vlastne u nas vysielaju??? Len Sport 2, ci aj nieco ako STV/Prima/Nova???
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Len Sport 2, inak ORF1 (DVB-T volne, na satelite kodovane), RTL s reklamami, Madari asi Duna, momentalne nekodovane, ale nie je iste ci to nezakoduju, skoda, no mne sa za to platit nechce, nestoji mi to za to, este su online prenosy na nete.
Pascalwb
Addict
Addict

Nastastie neboli reklamy cez zavod. Ano Sport1 dava P a Q a sport2 dava Race, je tam CZ aj SK stopa, kometatory ti isty ako na Markize/Nove.

Strasne frustrujuci zavod. Konecne je ferrari schopnejsie a Kimi ma tolko smoly. Najprv ho tukli v T1, potom koli tomu mu neslo prezut koleso a bol dlho v boxe, a pri druhom boxe ho pustili mco skoro. Oh.

Inac zavod taky nic extra, iba 11 aut dokoncilo, menej ako minuly rok, novacikovia celkom prijemne prekvapili. Skoda, ze Mercedes jazdi inu ligu.
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

dalo sa to pozerat alebo to bola nuda?
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak ja som to nesledoval, ale podla reakcii to vyzera byt dobra nuda, mozno az neskor to bude suboj Mercedes1 a Mercedes2 ako minuly rok, ale nemyslim ze to vyjde tak isto, skor bude vitazit jeden, asi Hamilton a vela zavodov pred koncom bude rozhodnute, aj preto ze uz tusim nie su dvojnasobne body. Zatial teda myslim ze predplacat si paytv sa kvoli tomu neoplati.
Pascalwb
Addict
Addict

Nebolo to nic extra, ale zas nebolo to ani minulorocne Rusko. Hlavny problem bol malo aut, Kopa aut nestartovala, dalsi skoncili v 1. kole a do ciela doslo 11 aut.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

http://www.parabola.cz/zpravicky/23673/ ... ku-divaky/

EDIT: Myslim ze na nejake zavery je priskoro, ale podla mna neskor to bude este ovela horsie, ked to prestanu sledovat divaci, ktori to este sledovali zo zvedavosti alebo zotrvacnosti, hlavne ked sa nezapoji Rosberg a po tom co predvadzal minulu sezonu v niektorych VC tak je mozne, ze bude aj opatrnejsi a to opat aktraktivite neprospeje.

Na druhej strane, priznajme si, ze F1 bola mnoho rokov este nudnejsia, Schumacher mal obdobia ked mal o triedu lepsie auto a Barrichello kvoli timovej rezii hral len divadlo, nemohol zavodit. Dobre casy boli ked Schumacher bojoval o titul s jazdcami ako Damon Hill, Jacques Villeneuve a Mika Hakkinen.
Pascalwb
Addict
Addict

Co som cital komenty inde, tak jeden dovod je, ze zavod bol o hodinu skor a opakovali ho nejak hned 2 hodiny potom a po spocitani divakov to vychadzalo priblizne rovnako.

//autoeditácia príspevku (29 Mar 2015, 11:34)
Vyborny zavod v malajzii. Vela predbiehania. A konecne nevyhral mercedes. Kimi zas smola ako obvykle, ale paradne 4. miesto z posledneho cez SC. Vettel vyborne. Snad to nebola len jednorazova zalezitost. Sranda, ze toro rosso, je rychlejsie ako rbr.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Vyborna strategia od Mercedesu :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Podla toho mala co som zachytil, tak rychlostne Ferrari na Mercedes ako-tak staci, ale Malajziu si "prekaucovali" strategiou - pouzitim MED v kvalifikacii miesto HARD. Uvidime ako sa to vyvine dalej, ak bude o spicu bojovat viac stajni, bude to len dobre - a to Ferrari a Vettela obzvlast v laske moc nemam
Pascalwb
Addict
Addict

Jazdili porovnatelne casy, skor problem mal Mercedes gumami, kde narozdiel od Ferrari ich Mercedes strasne nicil. Aj ked bojim sa, ze to bola len jednorazova zalezitost koli teplote. A dalsiu VC to zas bude 1s rozdiel.
Shwollo
Darca
Darca

Nemate niekto nejaky schopny stream? Aby som nemusel zase na kocky pozerat :D
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Po nejakom čase som si chcel pozrieť F1-ku a to fakt nikde na slovenských a českých kanáloch nedávajú? :shock:
Shwollo
Darca
Darca

kvalifikacia ide na sport 1, zavod na sport 2.
Pascalwb
Addict
Addict

Som si totu nevsimol pred zavodom. Staci ist sem https://www.reddit.com/r/formula1/ pred zavodom byva hore topic k zavodu a dat vyhladat stream, vacsinou ich tam je dost.

Toto idu tusim vzdy, ak to nezablokuju http://squirrelstreams.com/
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Dik, vyskusam, F1 som rad sledoval, ale riesit platenu ponuku, este komplikovane kvoli PC, to mi za to nestoji.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Neni to sice 2015.... http://sport.sme.sk/c/7912000/francuzsk ... tml?ref=cl
Smutna sprava.
Pascalwb
Addict
Addict

Nj, ale tak moc ine sa nedalo cakat. uz aj jeho otec hovoril, zeby to bolo lepsie ako to trapenie v kome. Skoda teraz niekedy mohol bojovat o miesto vo ferrari.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

Dreamer napísal:http://www.parabola.cz/zpravicky/23673/ ... ku-divaky/

EDIT

Na druhej strane, priznajme si, ze F1 bola mnoho rokov este nudnejsia, Schumacher mal obdobia ked mal o triedu lepsie auto a Barrichello kvoli timovej rezii hral len divadlo, nemohol zavodit. Dobre casy boli ked Schumacher bojoval o titul s jazdcami ako Damon Hill, Jacques Villeneuve a Mika Hakkinen.
velmi vystizne, F1tka za doby Ferrari vs Mclaren, a Schumacher vs Hakinnen bola asi jedna z najlepsich ktore sa dali sledovat, potom to slo dolu vodou, a teraz mam proste pocit, ze jazdci su v tych autach navyse, uz to nieje o skille ale iba o technike a technologii...
Napísať odpoveď