Ahojte,
Ma tu niekto z vas PC case Zalman Z3 plus. Potreboval by som presne vediet aky max. vysoky CPU chladic sa tam zmesti s tym, aby som mohol zatvorit bocnicu. Skusal som najst nejake specifikacie, ale tie nie su vzdy presne a to co sa mi zatial podarilo zistit sa trochu prieci tomu co sa pise.
Dakujem.
Zalman Z3 plus...max. vyska CPU chladica
Re: Zalman Z3 plus...max. vyska CPU chladica
sirka skrine je 192 mm cize asi skoro kazdy chladic
tiez som sa bal ze mi do zalman z1 nevojde a akurat 
Sirka 192mm je predsa vonkajsi rozmer,nie? To nie je smerodajne. Ja chcem v Z3+ pouzit Arctic Freezer A30. Aky mas ty vo svojej Z1?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Chladice sa predsa robia na taku vysku, aby sa vosli do kazdej beznej bedne. Tie bedne splnaju urcity rozmer, do kazdej sa musi vojst DVD mechanika, ktora ma standardny rozmer. Vedia to vyrobcovia skriniek, vedia to vyrobcovia chladicov. Aj ked kupis chladic, tak sa nemusis bat, ze by sa do skrinky nevosiel, pretoze vzdy tam nejake to centi ostane. Ak sa nevojde, tak je to skutocne ojedinela situacia v kombinacii urcity chladic+skrinka.
Tak to mas pravdu, ale dany chladic je trochu vacsi a pri recenziach ludia varuju, ze je potrebna vacsia skrinka..
ja mam tento https://www.alza.sk/zalman-cnps10x-opti ... 473784.htm a tvoj je tusim len o 8mm vyssi..