Reklamácia vysávača
Re: Reklamácia vysávača
Už to robím vždy tak, že keď beriem niečo z takejto predajne, tak si to prezriem a hneď spravím aj online nákup s osobným odberom v tej predajni. Naposledy som sa "vadil" kvôli jednej nabíjačke, lebo som sa ponáhľal. Na predajni cena 12,90€ a cez eshop 6,90€ - skoro polovica rozdiel. Začal sa so mnou vadiť, že to nie je tá nabíjačka, že na sklade takú ani nemajú ako sa píše na eshope (mal som ju na pulte vyloženú) . Tak som vytiahol mobil, naťukal objednávku a bolo
Druhý deň som mu ju bol aj vrátiť, kedže som našiel svoju
A to sa ešte snažil silou mocou vypáčiť takým drzým spôsobom, že prečo ju chcem vrátiť 
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
to je tiez velmi vágne. kto urci, ci to povaha vyrobku umoznuje alebo nie?Ryan Giggs napísal:O ochrane spotrebitela. & 4 Povinnosti predavajuceho.
-
Ryan Giggs
VIP
Vagne to nie je. Je to dovysvetlene v nejakej ďalšej vyhlaške či zakone.
Povaha vysavača je asi ťažko taka že ho nedovoľuje vyskušať, na to stači elementarna logika netreba zakon. Ta povaha vyrobku sa tyka skôr potravin, veci ktore sa nedaju skušať napr. z hygienickych dôvodov, veci na jedno použitie atd.
Povaha vysavača je asi ťažko taka že ho nedovoľuje vyskušať, na to stači elementarna logika netreba zakon. Ta povaha vyrobku sa tyka skôr potravin, veci ktore sa nedaju skušať napr. z hygienickych dôvodov, veci na jedno použitie atd.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no vsak OK, ty si ho mozes vyskusat, ale to nezarucuje, ze je plne funkcny
-
Ryan Giggs
VIP
To samozrejme nie. Ale ak nie je plne funkcny, mas moznost reklamacie.