Pneumatiky & Disky
Re: Pneumatiky & Disky
To číslo DOT bude z druhej strany pneumatiky, ako sú pri DOT písané tie 4 písmena. Inač tie disky vyzerajú ako Alesio Carrera. Len majú na inom mieste spravené diery na uchytenie kolesa.
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
nech boli skladovane akokolvek, 6-rocne urcite neber...
kola vyzeraju fajn, na auto sa hodia, a ak s tym niekto zbytocne nesachoval, tak aspon to jedno vyzera tak, ze je tam malo zavazia...
kola vyzeraju fajn, na auto sa hodia, a ak s tym niekto zbytocne nesachoval, tak aspon to jedno vyzera tak, ze je tam malo zavazia...
-
martinez13
Light Professional
práve mi odpísal, že proste ''dotko'' tam je zmazané na dôvod sa ma nepýtajte, vie že su max 2 roky staré a nejaký 2014 ročník, že niesú ani popraskané a tak..
tak teraz to ani nemusí byť pravda že su 6 rokov staré..
akurat ma trápi ako písal ratzi že sa derú dosť.. čiže po 2 sezonach zrejme zase výmena určite.. neviem či dotoho predsa len ísť
pneu boli podhustené tak možno preto to tak vyzerá ak myslíš tú poslednú foto, potom sme ich dofukali
tak teraz to ani nemusí byť pravda že su 6 rokov staré..
akurat ma trápi ako písal ratzi že sa derú dosť.. čiže po 2 sezonach zrejme zase výmena určite.. neviem či dotoho predsa len ísť
pneu boli podhustené tak možno preto to tak vyzerá ak myslíš tú poslednú foto, potom sme ich dofukali
-
hojko
Site Admin
DOT zmazane, na dovod sa ma nepytajte = predavam starucke gumy, ktore su inak nepredajne. Je pekne, ze ich umyl a nalestil, ci uz cisticom na pneu alebo nejaky glycerinom.
-
RATZINGER666
Darca
jasne, zmazane dotko, to je nejaky smelinar, kasli na to... popraskane nemusia byt ani 10-rocne...
Ak ti nechce prezradiť DOT alebo je zoškriabané, tak ich neber. Tá pneumatika už nebude mať tie vlastnosti, ktoré by mala mať, ak sú viac ako 6 rokov staré.
-
Fabo
Hardcore addict
Ono, nebezpecne... vyslovene nebezpecne byt nemusia, ale je to 10 rokov stary model a niekolkorocny kus, tak ci tak budu vlastnostami na urovni dost lacnej novej gumy noveho modelu. Lepsie kupit len disky a dokupit gumy.
-
RATZINGER666
Darca
tak ako hovori fabo - nie je to nebezpecne v zmysle, ze Ti to kdesi streli na dialnici, akurat ta guma je uz stvrdnuta a zvetrana a nema tie vlastnosti ako nova... a tento model nebol nic extra ani novy...
...ale taka stvrdnuta sa Ti aspon nebude tak rychlo drat
...ale taka stvrdnuta sa Ti aspon nebude tak rychlo drat
-
martinez13
Light Professional
gumy sú ževraj z nemeckého skladu ktorý sa rušil a zamestnanci aby ich rozpredali museli zrušiť dotko toľko mi k tomu povedal
no dobre páni odpíšem mu že teda nič, radšej si vyberiem niečo normálne nové nebudem robiť z toho detektívku
ratzi: no to mi je výhra
no dobre páni odpíšem mu že teda nič, radšej si vyberiem niečo normálne nové nebudem robiť z toho detektívku
ratzi: no to mi je výhra
-
hojko
Site Admin
Jasne, s DOTkom by to nemohli rozpredat 
-
RATZINGER666
Darca
joj, takychto rozpravok som sa uz napocuval... pisal si, ze to mas cez kamarata, tak co to mas za kamaratov?
-
martinez13
Light Professional
kamarátov strýko to predáva, kamarát mi len parafrázuje čo on hovorí možno je v tom nevinne, aj cenu mi vybavil nižšiu tak som počítal s dôverou.. disky mi vie predať za 500 vraj jeden ks v audi vyjde na 400.. no 500 je pre mňa už priveľa, ked si domyslím že ešte gumy ma vyjdu okolo 400 .. začínam rozmýšlať či nenecham tie vzadu disky 15'' a dokúpim len letné..
mám v TP zapísane 15,16,17'' no rozmery moc neviem, nemám pri sebe veľký TP.. ešte sa určite ozvem nech niečo vyberieme
rozmýšlal som aj nad neorigo diskami za 400 nejaké 16 alebo 17'' ale to asi nie, alebo ak máte dobrú stránku môžete poslať nech popozerám
mám v TP zapísane 15,16,17'' no rozmery moc neviem, nemám pri sebe veľký TP.. ešte sa určite ozvem nech niečo vyberieme
rozmýšlal som aj nad neorigo diskami za 400 nejaké 16 alebo 17'' ale to asi nie, alebo ak máte dobrú stránku môžete poslať nech popozerám
Napríklad:
http://www.okdisky.sk/produkt-587-75x17 ... t-35-86934
http://www.okdisky.sk/produkt-587_114-7 ... t-35-86960
Ak to chceš na VW Golf V, tak tieto ti budú pasovať.
http://www.top-car.sk/hlinikove-disky/h ... 2-BARDEJOV
http://www.okdisky.sk/produkt-587-75x17 ... t-35-86934
http://www.okdisky.sk/produkt-587_114-7 ... t-35-86960
Ak to chceš na VW Golf V, tak tieto ti budú pasovať.
http://www.top-car.sk/hlinikove-disky/h ... 2-BARDEJOV
-
RATZINGER666
Darca
hm, som slepy alebo tam nevidim znacku? 
Slepý nie si, výrobcu diskov som tam nikde nenašiel ani ja. Asi to bude nejaká nová móda, ako vybabrať so zákazníkom, keďže som sa s týmto stretol už pri viacerých predávajúcich. Ak chce človek vedieť, kto je výrobca daného disku, treba nakupovať na http://www.centrumkolies.sk/. No dopredu upozorňujem, že tá ich stránka je nehorázne zasekaná. Treba hooodne trpezlivosti, kým to niečo načíta.
Brock RC27 a WSP AMALFI W562 (tieto sú udávané ako originál) sú veľmi podobné tým, čo martinezovi ponúkal ten jeho kamarát.
Brock RC27 a WSP AMALFI W562 (tieto sú udávané ako originál) sú veľmi podobné tým, čo martinezovi ponúkal ten jeho kamarát.
-
RATZINGER666
Darca
to uz by slo, brock su nemci a wsp taliani... no ale kola sa aj vo velkom kopiruju, do niecoho neznackoveho alebo podozrivo lacneho urcite neist... to radsej spominane allesia, dotzy a podobne znacky...
-
guess.whoo
Redeemer
ja som mal napr. na ibize podobne stare gumy, boli aj popraskane a odjazdili jednu sezonu v pohode.
za 500 pri vacsom stasti kupis podobne disky aj s normalnymi gumami
za 500 pri vacsom stasti kupis podobne disky aj s normalnymi gumami
Zdravím kúpil som prvé auto tak niesom v týchto veciach ešte zbehlý tak potrebujem radu, zadné gumy mám v poriaddku mám tam ešte kvalitný dezén no v predu sú úplne zlízané, aak budem objednávať nové stačia mi iba predné alebo musím vymeniť všetky štyri?
-
guess.whoo
Redeemer
stacia ti dve..vzdy musis mat rovnake dve vpredu aj vzadu
teraz moja trapna otazka..mam v technicaku zapisanu ET 52,5..to znamena, ze disk s inym ET nemozem kupit? resp. sa mi nezmesti?
teraz moja trapna otazka..mam v technicaku zapisanu ET 52,5..to znamena, ze disk s inym ET nemozem kupit? resp. sa mi nezmesti?
Z pravneho hladiska ine ET ako to co je zapisane v technicaku nehra rolu, nikto to kontrolovat nebude.
Problemom by ale mohlo byt, ze ak budes obuvat nove disky s vacsim ET ako mas teraz, budu tie disky "viac utopene" tzn. moze ti dochadzat v krajnom pripade k suchaniu pneumatiky a krycich plastov. Zmena ET sa da vyvazit kupou podloziek (pokial je ET novych diskov vacsie ako povodne) a dostat sa tak na povodnu hodnotu. Pokial je ET mensie nic sa s tym robit neda (treba si dat pozor aby nebolo velmi nizke oproti povodnemu, aby kolesa moc nevystupovali von oproti karoserii).
Dolezita je aj sirka disku, niekde na nete bola stranka, ktora dokazala prepocitat na zaklade povodneho ET a rozmeru pneu a sirky disku po dosadeni noveho ET a novych gum posunutie kolesa dnu aj von.
Problemom by ale mohlo byt, ze ak budes obuvat nove disky s vacsim ET ako mas teraz, budu tie disky "viac utopene" tzn. moze ti dochadzat v krajnom pripade k suchaniu pneumatiky a krycich plastov. Zmena ET sa da vyvazit kupou podloziek (pokial je ET novych diskov vacsie ako povodne) a dostat sa tak na povodnu hodnotu. Pokial je ET mensie nic sa s tym robit neda (treba si dat pozor aby nebolo velmi nizke oproti povodnemu, aby kolesa moc nevystupovali von oproti karoserii).
Dolezita je aj sirka disku, niekde na nete bola stranka, ktora dokazala prepocitat na zaklade povodneho ET a rozmeru pneu a sirky disku po dosadeni noveho ET a novych gum posunutie kolesa dnu aj von.