Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...
-
javatar
Hardcore addict
Re: Nechápem, ako sú dokážu mladí muži získať sex ...
Nie nemozes. Moralku dam bokom. Zatial nevies citat tie riadky tak aby si z nich dostal spravnu informaciu. Nakoniec si len skodis a riskujes, ze ziskas povest ktorej sa uz nezbavis...
Snazis sa nabrat teoreticke vedomosti na nespravnom mieste.
Snazis sa nabrat teoreticke vedomosti na nespravnom mieste.
Ze nato aby si mal vztah nepotrebuješ mágiu preboha a že nielen ženy nevedia co chcu..chyby su na obidvoch stranáchUnkown napísal:Blast, mohol by si, prosím, citovať časť, v ktorej sa mýlim? Že zriešiť si rýchlovku na diskotéke nieje problém, alebo že vážny vzťah problém je?
Ja som to bral vážne a bol som si celkom istý, že keď to budem chcieť posunúť ďalej, tak to pôjde. Jednoducho ona bola môj ideál úplne po všetkých stránkach. Fakt ma nenapadá, čo som mohol spraviť inak, prečo sa rozhodla tak, ako sa rozhodla...Každopádne je to tak. Na rozdiel od ostatných rozchodov/neúspechov som sa nemohol upokojovať myšlienkou, že "na tejto bolo aj tak zlé toto a toto, tu by som musel robiť kompromis, kašľať na to, príde lepšia...", lebo lepšia nepríde, nemá byť v čom lepšia. Hold to bola situácia ako z rozprávočky, chlapec odjakživa rozmýšľa akú babu by chcel, vysníva si ju a nakoniec ostane v nemom úžase, keď zistí, že presne takú babu spoznal. Poznám sa, viem, že akútny záchvat depky u mňa prejde po 3-4 dňoch a tie 3-4 dni som preto potreboval prežiť bez toho, aby som myslel na ňu. Misia splnená, kritický čas ubehol a ja som teraz totálne prázdny. Shit happens...
By si sa cudoval, keby si to skusil, ze ake je to niekedy easy. Tie podnapite slecny sa ti niekedy ponukaju doslova same od seba, bez toho aby si nieco pre to spravil. Nie su to vsak vacsinou tie najkrajsie.LeibnitzX napísal:... Ale rozhodne to nepovazujem za nieco easy.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
dunno: komu ako.
-
vonjose
Expert
Je to len moje pozorovanie na pomerne malom počte dievčat a neviem ako veľmi spoľahlivé to je, ale pokiaľ sa červená, keď jej dáš kompliment, tak väčšinou má to sebavedomie dosť nízke.LeibnitzX napísal:Mimochodom, OT: existuje nejaky sposob ako prestat predpokladat ze kazda zena ktora je aspon trocha atraktivna ma opodstatnene stratosfericky vysoke sebavedomie?
nj, asi si to myslel dobre ale moc to nepomohlo (kedze sa pri mne necervena ziadna => ...)vonjose napísal: Je to len moje pozorovanie na pomerne malom počte dievčat a neviem ako veľmi spoľahlivé to je, ale pokiaľ sa červená, keď jej dáš kompliment, tak väčšinou má to sebavedomie dosť nízke.
-
javatar
Hardcore addict
Vsak si len vsimni ako sedi. Pokial sa snazi zaberat malo miesta a malo gestikuluje pri rozpravani sa tak sa tam celkom uvolnene citit nebude.
A to moze byt tvoja velka chvila kedy mozes nastupit na scenu ako uvolneny clovek ktory sa s nou zacne rozpravat lebo mu pride zaujmava. Ale to IMHO neuhras (nic v zlom, budem len rad ak mi dokazes opak). Takze pristup ako nervozny a hanblivy nech vidi, ze v tom nie je sama. A potom sa mozete spolu rozpravat alebo byt spolu trapne ticho. Aj ked ja bo som sa v takom pripade asi tu zensku snazil vytiahnut von zo spolocnosti kde sa neciti dobre nech sa viac uvolni. Lenze to je o trosku viac veciach nez len o tom co povies....
A to moze byt tvoja velka chvila kedy mozes nastupit na scenu ako uvolneny clovek ktory sa s nou zacne rozpravat lebo mu pride zaujmava. Ale to IMHO neuhras (nic v zlom, budem len rad ak mi dokazes opak). Takze pristup ako nervozny a hanblivy nech vidi, ze v tom nie je sama. A potom sa mozete spolu rozpravat alebo byt spolu trapne ticho. Aj ked ja bo som sa v takom pripade asi tu zensku snazil vytiahnut von zo spolocnosti kde sa neciti dobre nech sa viac uvolni. Lenze to je o trosku viac veciach nez len o tom co povies....
Keby si nabehol nahodený, vygélovaný a navoňaný (brať s nadhľadom, proste "vyfešákovaný") niekam do klubu a začal tancovať na parkete medzi ženskými, tak si buď istý, že sa na teba nejaká nalepí. Ak ti stačí rýchlovka na jednu noc a nemáš príliš vyberavý vkus, nič nie je jednoduchšie...
Daj si pár shotov, pokiaľ si hanblivejší alebo tam choď s nejakým kamošom, nech sa cítiš sebavedomejšie a pôjde to. Možno ti to nevyjde hneď na prvýkrát, ale na druhý alebo tretí pokus to už musí klapnúť.
Takýmto obyčajným výjazdom získaš celkovo väčšie sebavedomie pri komunikácii so ženami a postupom času by si nemal mať problém osloviť aj úplne cudzie ženy na ulici.
Daj si pár shotov, pokiaľ si hanblivejší alebo tam choď s nejakým kamošom, nech sa cítiš sebavedomejšie a pôjde to. Možno ti to nevyjde hneď na prvýkrát, ale na druhý alebo tretí pokus to už musí klapnúť.
Takýmto obyčajným výjazdom získaš celkovo väčšie sebavedomie pri komunikácii so ženami a postupom času by si nemal mať problém osloviť aj úplne cudzie ženy na ulici.
-
Fabo
Hardcore addict
Pilifo, to si vazne neuvedomujete, ze nie kazdy je schopny sa nahodit vygelovat a navonavkovat? Resp. teda vyfesakovat do klubu?
A ak sa mu to (s cudzou pomocou napriklad) podari, tak sa citi taky nesvoj, ze staci jeden pohlad a je vidiet ze je totalne mimo?
A ak sa mu to (s cudzou pomocou napriklad) podari, tak sa citi taky nesvoj, ze staci jeden pohlad a je vidiet ze je totalne mimo?
Vdaka za radu, znie to rozumne (ale sameho ma to nenapadlo). Je mi jasne ze veci ako "som v pohode co sa tyka nasej interakcie" je jedna z tych veci ktora pravdepodobne prebieha mimoverbalnou komunikaciou a v tom sa prakticky neda klamat. Asi sa staci pozriet na seba - co robim ked som v nepohode (=nesebavedomy) a extrapolovat z toho, v tomto zeny asi odlisne nebudu. Takze to si mozem vytvorit jednoducho cely zoznamjavatar napísal:Vsak si len vsimni ako sedi. Pokial sa snazi zaberat malo miesta a malo gestikuluje pri rozpravani sa tak sa tam celkom uvolnene citit nebude.
//autoeditácia príspevku (17 Mar 2015, 16:25)
Vdaka. Je to nieco na mile vzdialene od mojej komfortnej zony ale ... kedze vnutri nej sex asi ani nahodou nenajdem, robit taketo hovadiny je asi jedina cesta, kedze sa mi taketo veci po 25ke asi neprepecu a mne uz taha na 23 (viem, mam si svihnut). Len sa obavam, ze zeny to vycitia (som si isty ze na toto maju nos) ze v kluboch/diskotekach sa necitim dobre a ze ich to odpudi ako repelent (na zeny)Pilifo napísal:Keby si nabehol nahodený, vygélovaný a navoňaný (brať s nadhľadom, proste "vyfešákovaný") niekam do klubu a začal tancovať na parkete medzi ženskými, tak si buď istý, že sa na teba nejaká nalepí. Ak ti stačí rýchlovka na jednu noc a nemáš príliš vyberavý vkus, nič nie je jednoduchšie...
A furt si melie to svoje: "neviem, nechcem, neda sa..." 
Si mimo, moj posledny koment je vyznamovo presny opak. Hovori o potrebe opustit comfort zone.Bobr napísal:A furt si melie to svoje: "neviem, nechcem, neda sa..."
Ale kedze to nie je prvy krat co tvoj koment mal vypovednu hodnotu v zmysle "musim si do chudaka rypnut a nic viac" tak je ti odpustene/ignorovane
A toto je co?Len sa obavam, ze zeny to vycitia (som si isty ze na toto maju nos) ze v kluboch/diskotekach sa necitim dobre a ze ich to odpudi ako repelent (na zeny)
racionalna obava ... to ze tam pojdem neznamena ze budem parketovy kral. Kebyze nejaky klubovy king musi (z nudze, dajme tomu) balit zeny v kniznici, tiez by sa tam asi necitil najlepsieBobr napísal: A toto je co?
Dokonale premyslená taktika je ti naprd. Rozhovory so ženami a zvádzanie je proces vyslovene dynamický s nepredvídateľným priebehom. To znamená, že aj relatívne malá zmena plánu, ti môže zmariť všetky šance, nakoľko nie si schopný improvizácie. Ty potrebuješ vedieť reagovať veľmi pohotovo, inteligentne, pokiaľ je to vhodné tak aj zábavne. Vôbec neberieš do úvahy povahu ženy, to je úplne absurdné! Povahová rôznorodosť žien spôsobí, že ak sa stretneš s dievčaťom, ktoré má povedzme nízke sebavedomie a ty na ňu pôjdeš taktikou ako na dievča s vysokým sebavedomím, bude to mať fatálne následky. Dosiahneš presný opak toho, čo si chcel
.
Ako príklad uvediem jednu situáciu, predstav si jej priebeh. Si vonku so slečnou, je po úvodnom zoznámení a po prvých oťukávacích vetách. Rozhovor sa zdá byť fajn a tak sa rozhodneš trošku si ju doberať, nech je zábava. Medzičasom si si všimol, že má pekné prsia. Tak je povieš niečo na štýl: Hm, si celkom sexy, kvôli tvojim prsiam asi chalani šalejú, čo
. A teraz reakcia:
A. sebavedomá baba sa zasmeje a prípadne ti povie nejakú zábavnú storku s jej dekoltom
B. hanblivé dievča to pochopí tak, že ju odsudzuješ, že ju nazývaš štetkou, len pre to, že má pekné prsia, nezoberie to s nadhľadom, nie je zvyknutá na tento humor
Mňa neustále na tebe zaráža, ako generalizuješ a škatuľkuješ všetky ženy do jednej spoločnej skupiny. Z tvojich príspevkov mám pocit, akoby si sa snažil nás presvedčiť o tom, že každá žena je sebavedomá, nedostupná, skúsená, komunikatívna a podobne. Nech je 20% žien takýchto
. Poj*baných 20% z toho obrovského množstva atraktívnych dievčat môže byť reálne takých. Ostatné bažia po tom aby prišiel do ich života niekto, s kým by sa trochu zabavili, zrelaxovali, zažili srandu, vzrušenie, lásku.
Vieš, tvoj pohľad je... no tvoj
a tam to končí. S reálnou komunikáciou so ženami máš veľmi malé skúsenosti a to úplne dokonale odrážajú niektoré tvoje názory v príspevkoch. Preto by som na tvojom mieste odhodil predsudky a ak chceš začať skutočne riešiť so ženami ako dospelý chlap, tak nech je to úplne od nuly. Od absolútnej nuly, bez predsudkov o ženách, bez predsudkov ako funguje komunikácia, čo je v nej podstatné. Jedine s vyčistenou hlavou a ochotou prijímať nové pohľady príp. nahradzovať staré (mylné) presvedčenia.
Badboy, jeden z najlepších zvodcov na svete zostavil v minulosti koncept zvádzania známy ako Natural game. Ide o jeden z najlepších konceptov, ktoré kto kedy na poli sociálnej interakcie prezentoval. V podstate je to len pomenované a vysvetlené to, čo sa tu deje už tisíce rokov. Ide o prirodzený proces zvádzania, kedy ti žiaden plán nie je treba. Skladá sa zo štyroch krokov:
Oslovenie
vytvorenie príťažlivosti
spoznávanie sa (tzv. rapport alebo connection)
sexuálna eskalácia.
Sám musíš uznať logickú postupnosť takéhoto správania a logicky ti musí dopnúť, čím bude správny priebeh tejto "čarovnej lajny" zakončený. Osloviť je najjednoduchšia časť, je jedno či je to ulica, škola, bar, net, je to jedno.
V druhej fáze, aby ťa žena chcela potrebuješ vytvoriť túžbu po tebe. Väčšina PUA radí prezentovať svoje TOP vlastnosti prostredníctvom príbehov. Tzn. že keď chceš prezentovať odvahu napr. povieš nejaký príbeh, kde pointou bude tvoja odvážna reakcia na situáciu. Presne to isté je to aj u ostatných pozitívnych vlastností, toto je schopnosť, kt. sa označuje "predať sa". Znamená to vytvoriť pocit, že si kvalitná a zaujímavá osobnosť, resp. nebáť sa o sebe hovoriť v dobrom. Ak sa už niečo učiť, tak práve toto, skúsiť si vybaviť situácie, pri kt. si využil svoje dobré vlastnosti a podať ich v zaujímavom príbehu.
Rapport je citový stav ženy, ktorý ak je vytvorený príliš skoro, tak často spôsobuje, že žena berie muža iba ako kamaráta. Ak vytvoríš citové spojenie so ženou skôr, ako bude k tebe pociťovať príťažlivosť ako ku chlapovi, bude ťa brať ako dobrého priateľa, s ktorým si má čo povedať, majú spoločné názory, postoje, je dôveryhodný, avšak chýba mu iskra, chýba čaro, charizma.
Sexuálna eskalácia je posledný dôležitý bod, ktorý treba zvládnuť, aby sa ti baba odovzdala. Jedným z najlepších a zároveň najľahších spôsobov, ako dať najavo nadržanosť "slušne" je očný kontakt, obzeranie si tela baby a očná komunikácia. Len si predstav ako sa jej pozrieš do očí a predstavíš si pri tom, ako ju držíš za zadok, alebo bozkávaš tie krásne pery, hráš sa s jej prsiami. Nepoviete si to, no ona to z teba bude cítiť. Ak to neuponáhľaš, poctivo zvládneš zaujať ju a mierne spoznať jej osobnosť, tak cca po 3-4 hodinách spoločného času, si môžeš dovoliť dávať zatiaľ len jemné sexuálne náznaky. Okamžite uvidíš reakciu, na základe, ktorej buď prestaneš a necháš to na neskôr a zatiaľ dobuduješ viac attraction alebo rapportu, alebo aj sa jej to páči budeš pokračovať a postupne pritvrdzovať. Ak si neskúsený, môžeš si sexuálnu eskaláciu rozdeliť aj na niekoľko rande, pomaličky. Radšej pomaly ako rýchlo! Avšak nenechaj ten "sexuálny náboj" už potom zmiznúť a vždy pridávaj trošku čosi navrch. Prirovnal by som to k stavbe múru, ak si postavil prvý meter predsa na ďalší deň nezačneš zase na 10cm
.
Ako príklad uvediem jednu situáciu, predstav si jej priebeh. Si vonku so slečnou, je po úvodnom zoznámení a po prvých oťukávacích vetách. Rozhovor sa zdá byť fajn a tak sa rozhodneš trošku si ju doberať, nech je zábava. Medzičasom si si všimol, že má pekné prsia. Tak je povieš niečo na štýl: Hm, si celkom sexy, kvôli tvojim prsiam asi chalani šalejú, čo
A. sebavedomá baba sa zasmeje a prípadne ti povie nejakú zábavnú storku s jej dekoltom
B. hanblivé dievča to pochopí tak, že ju odsudzuješ, že ju nazývaš štetkou, len pre to, že má pekné prsia, nezoberie to s nadhľadom, nie je zvyknutá na tento humor
Mňa neustále na tebe zaráža, ako generalizuješ a škatuľkuješ všetky ženy do jednej spoločnej skupiny. Z tvojich príspevkov mám pocit, akoby si sa snažil nás presvedčiť o tom, že každá žena je sebavedomá, nedostupná, skúsená, komunikatívna a podobne. Nech je 20% žien takýchto
Vieš, tvoj pohľad je... no tvoj
Badboy, jeden z najlepších zvodcov na svete zostavil v minulosti koncept zvádzania známy ako Natural game. Ide o jeden z najlepších konceptov, ktoré kto kedy na poli sociálnej interakcie prezentoval. V podstate je to len pomenované a vysvetlené to, čo sa tu deje už tisíce rokov. Ide o prirodzený proces zvádzania, kedy ti žiaden plán nie je treba. Skladá sa zo štyroch krokov:
Oslovenie
Sám musíš uznať logickú postupnosť takéhoto správania a logicky ti musí dopnúť, čím bude správny priebeh tejto "čarovnej lajny" zakončený. Osloviť je najjednoduchšia časť, je jedno či je to ulica, škola, bar, net, je to jedno.
V druhej fáze, aby ťa žena chcela potrebuješ vytvoriť túžbu po tebe. Väčšina PUA radí prezentovať svoje TOP vlastnosti prostredníctvom príbehov. Tzn. že keď chceš prezentovať odvahu napr. povieš nejaký príbeh, kde pointou bude tvoja odvážna reakcia na situáciu. Presne to isté je to aj u ostatných pozitívnych vlastností, toto je schopnosť, kt. sa označuje "predať sa". Znamená to vytvoriť pocit, že si kvalitná a zaujímavá osobnosť, resp. nebáť sa o sebe hovoriť v dobrom. Ak sa už niečo učiť, tak práve toto, skúsiť si vybaviť situácie, pri kt. si využil svoje dobré vlastnosti a podať ich v zaujímavom príbehu.
Rapport je citový stav ženy, ktorý ak je vytvorený príliš skoro, tak často spôsobuje, že žena berie muža iba ako kamaráta. Ak vytvoríš citové spojenie so ženou skôr, ako bude k tebe pociťovať príťažlivosť ako ku chlapovi, bude ťa brať ako dobrého priateľa, s ktorým si má čo povedať, majú spoločné názory, postoje, je dôveryhodný, avšak chýba mu iskra, chýba čaro, charizma.
Sexuálna eskalácia je posledný dôležitý bod, ktorý treba zvládnuť, aby sa ti baba odovzdala. Jedným z najlepších a zároveň najľahších spôsobov, ako dať najavo nadržanosť "slušne" je očný kontakt, obzeranie si tela baby a očná komunikácia. Len si predstav ako sa jej pozrieš do očí a predstavíš si pri tom, ako ju držíš za zadok, alebo bozkávaš tie krásne pery, hráš sa s jej prsiami. Nepoviete si to, no ona to z teba bude cítiť. Ak to neuponáhľaš, poctivo zvládneš zaujať ju a mierne spoznať jej osobnosť, tak cca po 3-4 hodinách spoločného času, si môžeš dovoliť dávať zatiaľ len jemné sexuálne náznaky. Okamžite uvidíš reakciu, na základe, ktorej buď prestaneš a necháš to na neskôr a zatiaľ dobuduješ viac attraction alebo rapportu, alebo aj sa jej to páči budeš pokračovať a postupne pritvrdzovať. Ak si neskúsený, môžeš si sexuálnu eskaláciu rozdeliť aj na niekoľko rande, pomaličky. Radšej pomaly ako rýchlo! Avšak nenechaj ten "sexuálny náboj" už potom zmiznúť a vždy pridávaj trošku čosi navrch. Prirovnal by som to k stavbe múru, ak si postavil prvý meter predsa na ďalší deň nezačneš zase na 10cm
[quote="LeibnitzX"]
Vdaka za radu, znie to rozumne (ale sameho ma to nenapadlo). Je mi jasne ze veci ako "som v pohode co sa tyka nasej interakcie" je jedna z tych veci ktora pravdepodobne prebieha mimoverbalnou komunikaciou a v tom sa prakticky neda klamat. Asi sa staci pozriet na seba - co robim ked som v nepohode (=nesebavedomy) a extrapolovat z toho, v tomto zeny asi odlisne nebudu. Takze to si mozem vytvorit jednoducho cely zoznam

Keď je niekto nervózny, tak to vycítiš. Nikdy si nesľubuj z toho veľa, vtedy budeš aspoň trochu uvoľnený, budeš dobre pôsobiť a vtedy to vždy prekvapujúco prejde najďalej...
Očný kontakt, tak to veru hej. O tom by sa dalo hovoriť a písať...
Vdaka za radu, znie to rozumne (ale sameho ma to nenapadlo). Je mi jasne ze veci ako "som v pohode co sa tyka nasej interakcie" je jedna z tych veci ktora pravdepodobne prebieha mimoverbalnou komunikaciou a v tom sa prakticky neda klamat. Asi sa staci pozriet na seba - co robim ked som v nepohode (=nesebavedomy) a extrapolovat z toho, v tomto zeny asi odlisne nebudu. Takze to si mozem vytvorit jednoducho cely zoznam
Keď je niekto nervózny, tak to vycítiš. Nikdy si nesľubuj z toho veľa, vtedy budeš aspoň trochu uvoľnený, budeš dobre pôsobiť a vtedy to vždy prekvapujúco prejde najďalej...
Očný kontakt, tak to veru hej. O tom by sa dalo hovoriť a písať...
-
mirak2
Hardcore addict
pokec je zvlastny, nedavno som tam narazil na celkom sympaticku 23r. babu, ktora povedala, ze sex az po svadbe a neexistuje, zeby s partnerom byvala pred svadbou v jednej domacnosti. vysvetlenie: mam ine priority vo vztahu a aj v zivote ako je sexbindo011 napísal:Pripájam zaujímavú debatku na tému o sexe s mladou babou, očividne konzervatívnou [emoji38] . Zvýraznené správy som písal ja, čítať od konca hore.
Každý môže sám vidieť, aké jednoduché je zostať nad vecou.
-
guess.whoo
Redeemer
a ako sa tvoje spravanie meni pozivanim alkoholu? neuvolnis sa trochu?
Mirak2: Časom som si uvedomil, že ženy, ktoré sú sexuálne vyrovnané, nemajú s ním problémy a majú naň zdravý názor, ho moc často nespomínajú, hlavne nie v takýchto súvislostiach. Na sex často poukazujú ženy, ktoré s ním majú problémy, prežívajú kvôli nemu rôzne frustrácie, mali s ním v minulosti problémy a podobne. Dievča, ktoré nie je frigidné má prirodzenú chuť na sex rovnako ako chlapi. Rozdiel je v tom, ako prejavujú nadržanosť ženy a ako muži. Chlap na to ide "po lopate", zatiaľ čo ženy ocenia skôr naoko nevinné doberanie a flirtovanie, so silným skrytým sexuálnym nábojom. Zo svojich skúseností hovorím, že baby, ktoré samé od seba spomínajú zvrátenosť tejto doby, že chlapom ide len o jedno a podobne, majú so sexualitou problémy a nedokážu sa vyrovnať s faktom, že život je aj o sexe
. Väčšinou tieto baby majú aj rôzne iné psychické bloky a randiť s nimi bola aspoň v mojom prípade strata času. Ak aj došlo k sexu, tak vo vzťahu sa potom neskôr objavili práve tieto skryté deformované názory a životné postoje, ktoré ťa prinútia skôr či neskôr odísť preč a nájsť si dievča vyrovnané.