www.h1z1.com
H1Z1
-
lekoklatik
VIP
Re: H1Z1
Ako tazko? Staci predavat len skiny charakterov, zbrani a boh vie co vsetko bude v hre dostupne. Atributy zostavaju, len vzhlad sa meni. Easy
To ano ale ak sa budes maskovat v trave v h1z1 tak je lepsie mat kupenu vetrovku zelenu ktora bude iba za peniaze nez obycajnu cervenu alebo modru ktora je samozrejme horsia na maskovanie. Nieco take v cs:go neriesis.
-
Jozinek333
Zablokovaný
Ďalšia hra ktorá vznikla takto..:
Wow, XXX (v tomto prípade DayZ) je úspešná hra. Kto by to povedal že ľudia budú kupovať aj niečo iné ako shooty-booty hry? Tak spravme kópiu XXX, možno sa ujme! A ako zaujmeme hráčov? Predsa nízkou (v tomto prípade nulovou) cenou!
Wow, XXX (v tomto prípade DayZ) je úspešná hra. Kto by to povedal že ľudia budú kupovať aj niečo iné ako shooty-booty hry? Tak spravme kópiu XXX, možno sa ujme! A ako zaujmeme hráčov? Predsa nízkou (v tomto prípade nulovou) cenou!
hm dlho tu nikto nič nenapísal tak začnem
hrávate niekto ?
hráci DayZ ktorý hrávajú aj H1Z1 ako by ste zhodnotili?
podľa mňa nato že early acess úplne perfektná surviválka , dlho som na ňu čakal DayZ sa mi nikdy neják nepáčil . myslím že nápad z Battle Royalom je úplne super a malými updatami pomáličky odstranujú mini bugy aj ked posledným updatom trochu pokazili charaktery v Battle Royali ale konečne zvetšili počet ľudí na jedno kolo
podľa mňa nato že early acess úplne perfektná surviválka , dlho som na ňu čakal DayZ sa mi nikdy neják nepáčil . myslím že nápad z Battle Royalom je úplne super a malými updatami pomáličky odstranujú mini bugy aj ked posledným updatom trochu pokazili charaktery v Battle Royali ale konečne zvetšili počet ľudí na jedno kolo
Zdravím prednedávnom som si to kúpil a neviem či môj ntb je dedko už ale mám max 40 fps a to tiež keď sa posnažím.
Neviete o nejakých dobrých nastaveniach? Pre krásu aj hratelnost?
Hrať sa mi to dá ale nemám z toho taký pocit že to ide dobre pri mierení to najviac cítiť a taktiež v diaľke dosť ťažko rozlišujem hráča kedže veci sú bez AA.
Alebo je to len dôsledok toho že je to stále early access a tak je možná v budúcnu nejaká optimalizácia?
Hrať sa mi to dá ale nemám z toho taký pocit že to ide dobre pri mierení to najviac cítiť a taktiež v diaľke dosť ťažko rozlišujem hráča kedže veci sú bez AA.
Alebo je to len dôsledok toho že je to stále early access a tak je možná v budúcnu nejaká optimalizácia?
najdi si useroptions.ini v zlozke h1z1dasti555 napísal:Zdravím prednedávnom som si to kúpil a neviem či môj ntb je dedko už ale mám max 40 fps a to tiež keď sa posnažím.
tam si zniz detaily, "pro" hraci H1Z1 hraju napr. vsetko na low a render distance okolo 1000
na nete je kopa tutorialov how to increase FPS, kazdy ma mierne ine nastavenia, niekto zvoli urcity balanc, niekto ide tvrdo po najviac FPS ale tie low nastavenia maju este ine vyhody, pri vypnutych tienoch (ShadowQuality=0 v useroptions.ini) vidis daleko prehladnejsie hlavne v lesoch kde po vypnuti tienov mas dojem ze su priam priesvitne, dalej viem ze niektore z graf. nastaveni tak osekaju kriky ze ak sa tam niekto schovava vidis ovela lepsie model postavy atd... Cize skareda hra no vela fps, lepsia hratelnost a v ramci moznosti, nazvyme to takticka vyhoda.
Ked si poupravujes nastavenia v useroptions.ini podla seba/niekoho tutorialu, uloz subor a vo vlastnostiach suboru nastav Read only - iba na citanie, lebo sa ti moze stat ze ti to hra zase prepise podla ingame options, pripadne po nejakom update.
A potom nastavenia GK - znizit co sa da ci uz podla nejakeho tutorialu alebo podla svojich pocitov (H1Z1 je dost narocne na grafiku a dava jej pekny zahul, ak je GK bottlenek, toto tiez pomoze znacne).
Dalej set launch options na H1Z1 v steame, tu sa nastavuju urcite parametre s ktorymi sa hra spusta, existuju opät rozne tutorialy ake parametre pouzit aby hra sla co najoptimalnejsie (specifikuju sa tam obvykle jadra CPU, velkost pamate RAM, priorita procesu a pod.) - tiez moze pomoct.
A v poslednom rade by som zvazil pouzitie roznych game boosterov, ktore sice podla mna moc nepomozu ak je problem grafika ale ak si myslis ze mas problem aj s CPU/RAM tak to pomoct nieco malo moze.