Ako stahovat s jlyse.net
Ako stahovat s jlyse.net
vie mi niekto poradit ako si mam stiahnut subor s tejto web stranky?
co mam robyt?
co mam robyt?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako stahovat s jlyse.net
nic, je to scam, nestiahnes odtial ani hofno
-
*****HERO*****
Guru wannabe
ja by som na tvojom mieste vyplnil ten dotaznik, ved mas skoro 100% sancu vyhrat iPhone 5 kokos
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Sa čudujem, že si to sem hodil a tak sa ukrátil o svoju možnú výhru 
-
*****HERO*****
Guru wannabe
takych ludi si treba vazit. v hlave toho vela nema, ale aspon ma dobre srdce a mysli na nas ..
ja som ten dotaznik vyplnil a nahodou som bol akurat 999.999 v poradi. tolko stastia v jeden den, to snad ani nie je mozne ... zadal som im svoje udaje, aj o kreditke (kvoli nejakej uhrade postovneho ci co) a do 2 tyzdnov by to malo prist, tak uvidime.
diky eror
ja som ten dotaznik vyplnil a nahodou som bol akurat 999.999 v poradi. tolko stastia v jeden den, to snad ani nie je mozne ... zadal som im svoje udaje, aj o kreditke (kvoli nejakej uhrade postovneho ci co) a do 2 tyzdnov by to malo prist, tak uvidime.
diky eror
-
hrban
Addict
neviem, čo chceš odtiaľ stiahnúť, ale aj keby sa ti to podarí sťiahnúť, tak to nebude to, čo chceš ale na 99,999999% vírus alebo nejaké trápne video s reklamou. Z takých stránok ani nič nesťahovať, ak sa program co chceš stiahnúť inde nenachádza, tak taký program ani neexistuje.
neviem, ale určite si naštuduj http://www.juls.savba.sk/pravidla_sloven_pravopisu.html
-
hrban
Addict
so stúpajúcou debilitou slovenského národa sa slovo robiť stane vybrané slovo. nie je prvý a ani posledný čo napísal tu na fóre slovo robiť s Y. 
A samozrejme logika nepustí, základom slova robiť je predsa byť, nemôžeš niečo robiť a nebyť.
čiže logika hovorí, že je to vybrané slovo odvodené od slova byť . 
A samozrejme logika nepustí, základom slova robiť je predsa byť, nemôžeš niečo robiť a nebyť.
-
Ryan Giggs
VIP
A logicke vysvetlenie "s tejto stranky" je ake?
-
hrban
Addict
tiež mi takéto hrúbky doslova režú oči, no čo narobíš
nebudem opravovať každého jedného za jeho (ne)gramatiku, nie som ich učiteľ a ani nie som za to platený. Keď ich aj budeš opravovať, nič sa nezmení bo sa urazia a tam to zhasne...
len tak pre fetosov a magorov ja som tam nasiel neaky subor ktory som chcel najst avsak som ho na inej stranke nenasiel preto som poprosil o pomoc ci niekto stym ma skusenosti ako si stiahnut ten subor,,, koko* niesom aby som vyplnal sracky a posielal sms a podobne p*** takze trapaci trapny co ste mi pisali ironicke sracky a tym ste ma urazili ze som magor mate pravdu magor som ale niesom taky vypatlany a pritepleny ako vy
-
guess.whoo
Redeemer
ty si este vacsi pripad ako sme si mysleli