Alkohol v 15
Alkohol v 15
Zdravím . Mám 15 rokov a keď som išiel domov z vedľajšej dediny , tak ma chytili policajti a nafúkal som 1.1 promile .. Odviedli ma domov a rozprávali , že príde predvolanie . Občanku a take veci som mal .. Nievete , čo bude ďalej ? Vďaka za odpovede ..
Re: Alkohol v 15
Nič z toho nebude, stalo sa to každému druhému. (Teda pokiaľ si nešiel autom
)
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Tak, tak. Nemaj obavy 
Ale príde mi to predvolanie ? Nejaká pokuta alebo čo ?
//autoeditácia príspevku (21 Mar 2015, 18:05)
Podpisoval som im aj nejaký bloček čo mu to vytlačilo či čo ..
//autoeditácia príspevku (21 Mar 2015, 18:16)
A nie autom som nešiel
//autoeditácia príspevku (21 Mar 2015, 18:05)
Podpisoval som im aj nejaký bloček čo mu to vytlačilo či čo ..
//autoeditácia príspevku (21 Mar 2015, 18:16)
A nie autom som nešiel
Pride papier rodicom, ze si nafukal. To ta zastavili len tak na ceste ?
Moze prijst pokuta az do vysky 33e a predvolanie na OU, kde ti mozu udelit zakaz navstevovat miestne pohostinstvo ... 
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Nemate srdce?
Takto nakecate mlademu, ze nic nebude... on sa zacne tesit... az kym to nepride.
A potom sa budete tesit z jeho zhrozenia? Hoveda hnusne!
Takto nakecate mlademu, ze nic nebude... on sa zacne tesit... az kym to nepride.
A potom sa budete tesit z jeho zhrozenia? Hoveda hnusne!
Pochopiteľne papier asi príde.
Ale nie, nič nebude, mňa v 16 načapali v krčme, policajtom som povedal, že som pil vonku, a nie v podniku, a barman bol za to taký rád, že som ho nepotopil, že nás vyplatil na účet podniku. Kamaráta takto čapli v podniku dokonca v 14. A veľa z nás už chytili vonku neplnoletých s nejakým číslom v žilách. Vždy si niečo zapísali, ale nikdy nič nebolo. Dokonca ani nič neprišlo poštou. Fúkať nám ale dali iba raz (vtedy som ja nepil), kamarát a kamarátka vtedy fúkli, ale taktiež nič, pokiaľ viem.
Ale tak nech čaká trojcifernú pokutu a verejnoprospešné práce, čokoľvek bude potom preňho úľava.
(Ak si to myslel sarkasticky, sorry)
Ale tak nech čaká trojcifernú pokutu a verejnoprospešné práce, čokoľvek bude potom preňho úľava.
(Ak si to myslel sarkasticky, sorry)
No tak uvidíme no 
//autoeditácia príspevku (22 Mar 2015, 11:17)
A bude zápis v trestnom registri alebo niečo ?
lol, v trestnom registri sa zapisujú trestné činy.
a ožrať sa ako zákon káže je skor občianska povinnosť
(aj keď v 15 asi nie), takže žiadny zápis.
maximálne príde tvojim rodičom vyrozumenie o tom s nejakou pokutou cca tých 30€, ale osobne si myslím, že sa s tým zapodievať nebudú, policajti si niečo zapisovali, aby ťa proste postrašili a poučil si sa do budúcna
a ožrať sa ako zákon káže je skor občianska povinnosť
maximálne príde tvojim rodičom vyrozumenie o tom s nejakou pokutou cca tých 30€, ale osobne si myslím, že sa s tým zapodievať nebudú, policajti si niečo zapisovali, aby ťa proste postrašili a poučil si sa do budúcna
Ale i mojej mame povedali , že ma počítať s predvolaním .. 
Ty kriminálnik jeden. Ty by si bol aj rád, keby si mal zápis v registri, že? Také niečo nemá ešte nikto zo spolužiakov. By mali rešpekt v škole, keby ťa ešte aj v putách odviedli. A ženy majú radi zlých chlapcov.
Nie , s týmto sa nechcem vyťahovať pred nikým 
Ak sa nic nezmenilo tak cokolvek co budes pocut su strasaky... Nic z toho nebude, max pokuta za priestupok. Pozeram ze podobny scenar si fakt presiel asi kazdy 
Rozsudok o treste smrti! Sposob si zaskrtnes v prilozenom tlacive sam a zasles to spat. Do 14 dni ti poslu vyjadrenie, ci ti to schvalili, alebo nie.ArcikTV napísal:No tak uvidíme no
Nasledne sa dostavis na miesto a tam sa to stane...