Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
guess.whoo: Vďaka za tip. Ale holka sa radšej bude držať androidu. 
brm: ano tak Z3C je dobra volba 
Niejaky dobry stylovy, vykonný telefon s dobrym fotakom a vhodny na internet do 100-200 € poradte mal by byt pre priatelku

Caute, viete mi poradit s vyberom androidu do 250e idealne s 2 gb ram. Zatial pokukujem po gigabyte Gsmart gx2. Mate ho niekto?
Galaxy S4 mini, LG L90. Image nech si spravi kreslenym silikonovym obalom.Sutech_SK napísal:Niejaky dobry stylovy, vykonný telefon s dobrym fotakom a vhodny na internet do 100-200 € poradte mal by byt pre priatelku![]()
Telefón - cca 100 €
Dobrý deň, vedel by mi niekto poradiť s kúpou telefónu približne za 100€, môžete navrhnúť aj varianty do nejakých 120-130 €, viac do telefónu vrážať nechcem. Najlepšie, čo som našiel, boli so 4-jadrovým procesorom 1,3 GHz, 1 GB RAM a 5 Mpx zadným fotoaparátom, v baterkách bol dosť rozdiel. Dá sa nájsť aj niečo lepšie a odporúčate android alebo windows phone? Ďakujem.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
S4 Mini, teraz je za fajn cenu, SK distribúciaSutech_SK napísal:Niejaky dobry stylovy, vykonný telefon s dobrym fotakom a vhodny na internet do 100-200 € poradte mal by byt pre priatelku![]()
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: Telefón - cca 100 €
Pozri na Honor 3C, asi najlepšia voľba v tej cenovej kategóriiCaster napísal:Dobrý deň, vedel by mi niekto poradiť s kúpou telefónu približne za 100€, môžete navrhnúť aj varianty do nejakých 120-130 €
Tak ten vyzerá parádne, ak má ešte niekto nejaký tip, napíšte, keď tak ho pondelok kupujem
. A ďakujem za odkaz na tú tému, predtým som si ju nevšimol.
ja by som doporucil windows phone, je to 100x lepsie optimalizovany system nez android, takze aj na slabsom hardware poslape dobre. je jednoduchy a intuitivny na pouzivanie.
no ale hlavna otazka je aky telefon vlastne chces, respektive co od neho ocakavas. ci je ti to uplne jedno, proste chces telefon?
chces sa na nom hravat hry? budes casto pouzivat telefon? nejake aplikacie ktore urcite na telefone chces? aku velkost displeja? chces telefon na pouzivanie alebo na to aby si sa s nim hral? (rozumej instalovat kazdu chvilu nove aplikacie, upravovat si ho k obrazu svojmu, vyvijat na tom software)
proste nenapisal si nic co by pomohlo nejak vo vybere telefonu.
no ale hlavna otazka je aky telefon vlastne chces, respektive co od neho ocakavas. ci je ti to uplne jedno, proste chces telefon?
chces sa na nom hravat hry? budes casto pouzivat telefon? nejake aplikacie ktore urcite na telefone chces? aku velkost displeja? chces telefon na pouzivanie alebo na to aby si sa s nim hral? (rozumej instalovat kazdu chvilu nove aplikacie, upravovat si ho k obrazu svojmu, vyvijat na tom software)
proste nenapisal si nic co by pomohlo nejak vo vybere telefonu.
Tak hľadám najlepší v pomere cena/výkon, občas možno nejakú hru pustím, ale často to nebude, na to mám notebook. Pár aplikácií tam inštalovať budem, ale len tie, čo potrebujem a tých je naozaj len pár. Najčastejšie bude asi používaný na videá a hudbu.
edit: 8 Mpx foťák by bol fajn.
edit: 8 Mpx foťák by bol fajn.
tak 8mpx fotak zrovna ziadna lumia do tej ceny nema, tak potom skor ten honor.
Ak nevadí par eur (9-10) nad tvoj rozpočet, tak ja by som radil LG g2..DeWill napísal:Caute, viete mi poradit s vyberom androidu do 250e idealne s 2 gb ram. Zatial pokukujem po gigabyte Gsmart gx2. Mate ho niekto?
-
leso789
Medium Expert
smartfon do/okolo 300€
Ahojte, rozbil som stary telefon, tak pozeram ze co by som si kupil. Idealne by bolo do nejakych 300€, displej max. 5 palcov, podpora NFC.
Zatial su v uzsom vybere tieto:
http://mobilne-telefony.heureka.sk/xiaomi-mi3-64gb/
http://mobilne-telefony.heureka.sk/huawei-ascend-p7/
Ten xiaomi mi pride lepsi, avsak odradza ma to, ze nepodporuje 4G/LTE (byvam v BA teda s pokrytim problem nie je), co by uz dnes mal byt standard. Popripade viete odporucit nieco ine v podobnej cenovej relacii? Diky
Zatial su v uzsom vybere tieto:
http://mobilne-telefony.heureka.sk/xiaomi-mi3-64gb/
http://mobilne-telefony.heureka.sk/huawei-ascend-p7/
Ten xiaomi mi pride lepsi, avsak odradza ma to, ze nepodporuje 4G/LTE (byvam v BA teda s pokrytim problem nie je), co by uz dnes mal byt standard. Popripade viete odporucit nieco ine v podobnej cenovej relacii? Diky
Re: smartfon do/okolo 300€
Zdravim. Ja mam xiaomi mi3 uz nejaku tu dobu a maximalna spokojnost.
-
Sphinx
Addict
Nikto nic k tomu odolnemu telefonu?
Ok guys, mam na vyber telefon na o2 paušal teda otec zobere chcem to len na FB atď
link: https://www.alza.sk/porovnani.htm?c=RQ1 ... ;UM935e1d7;
ja som asi za buď htc desire 510 alebo ten huawei g620s
//autoeditácia príspevku (25 Mar 2015, 22:40)
je na nich doplatok po 2€ na azu som to dal preto aby bolo na to vidno a pekne v tabuľke
link: https://www.alza.sk/porovnani.htm?c=RQ1 ... ;UM935e1d7;
ja som asi za buď htc desire 510 alebo ten huawei g620s
//autoeditácia príspevku (25 Mar 2015, 22:40)
je na nich doplatok po 2€ na azu som to dal preto aby bolo na to vidno a pekne v tabuľke
Mám aj ja nejakú novú požiadavku.. mobil pre mamu do tých 100€.. využitie na telefonovanie a občas SMS. Dobré by bolo väčší displej a jednoduché ovládanie, avšak nie ovládanie typu mobilov za 10€, žiadne dotykovky/polodotykovky.
Za favorita som považoval Samsung S5611, ale trochu ma zarazilo, že vo viacerých porovnaniach udávajú výdrž baterky iba 1/3 z toho, čo mala predchádzajúca S5610, s ktorou mám celkom kladné osobné skúsenosti. Potom som rozmýšľal nad Nokiou 515, prípadne Nokia 220 a nejaké iné 2xx verzie, prípadne máte tip na niečo iné? Dobrá voľba by bola aj trochu drahšia Nokia C5-00, ale už sa nepredáva.
Za favorita som považoval Samsung S5611, ale trochu ma zarazilo, že vo viacerých porovnaniach udávajú výdrž baterky iba 1/3 z toho, čo mala predchádzajúca S5610, s ktorou mám celkom kladné osobné skúsenosti. Potom som rozmýšľal nad Nokiou 515, prípadne Nokia 220 a nejaké iné 2xx verzie, prípadne máte tip na niečo iné? Dobrá voľba by bola aj trochu drahšia Nokia C5-00, ale už sa nepredáva.
Chalani, oplati sa kupit meizu mx4?
Chcel by som nieco vykonne za rozumny peniaz.
A ak ano, kupovat na SR ci inde?
Chcel by som nieco vykonne za rozumny peniaz.
A ak ano, kupovat na SR ci inde?