Zatiaľ som si vyhliadol tieto http://sk.sluchatka.net/69-etymotic-er- ... ce-do-usi/
Ide mi hlavne o môj sluch na cene mi až tak nezáleží , chcem hlavne chrániť svoj sluch, ale zároveň aby to netlmilo zvuk úplne chcem si tu hudbu užiť.
Dôvod prečo som začal uvažovať nad touto ochranou je ten že cca pred rokom sa mi prvý krát stalo na jednom festivale, že basy boli až neznesiteľne silne až ma šteklili uši. Myslím si, že mám po tých rokoch asi aj trošku poškodený sluch pretože mi mierne píska v jednom uchu nie je to žiadna tragédia. No hudbu milujem a na takúto ochranu som nikdy nepomyslel.
Budem vďačný za každú radu, alebo skúsenosť s touto ochranou. Neviem presne na čo sa mam zamerať, jeden kamarát mal jeden čas zdravotne problémy (pleseň v uchu) kvôli štupľom, ale to boli štuple na plávanie (uzavrete) toto je niečo úplne iné, keďže sú predpokladám otvorene
Možno presvedčím aj svoje okolie a kamarátov, aby si chránili sluch a objednal by som rovno aj viac kusov mohlo by to vyjsť aj lacnejšie ušetrím rád