Pískanie v slúchadlách

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
silver2
Zablokovaný
Zablokovaný

Pískanie v slúchadlách

Príspevok od používateľa silver2 »

Pred týždňom som si kúpil slúchadlá Connect It GH1000 a odvtedy čo som ich zapojil tak mi furt pískajú. Zistil som aj to že pískanie mení tón a zvyšuje intenzitu keď hýbem myšou, Trocha sa stíši keď zapnem hru alebo otvorím prehliadač a tiež mení tóny a intenzitu keď mením hlasitosť slúchadiel a mikrofónu v ovládacom paneli. Chcel som vedieť že či som jediný čo má taký istý problém tak som si do googlu zadal názov a našiel som recenzie na alze a nebol som jediný ktorý má tento problém. Reklamovať tie slúchadlá nechcem lebo mi celkom sedia do uší a na gaming sú zatiaľ celkom dobré pokiaľ hrám hry tak pískajú len minimálne ale aj tak je to trocha otravné. Nevedel by mi niekto poradiť čo s tým? Dopredu vďaka za odpovede.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Pískanie v slúchadlách

Príspevok od používateľa kukiak »

je ti cinsky shit :D ich posli do alzy, na mieste ti daju nove take iste, tie to mozno budu robit. cely connect it su len prebalene cinske hovadiny do krajsieho obalu.
Noobsz DJ
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Byť tebou, tak by som tie slúchadlá vrátil a radšej si priplatil za overené a kvalitnejšie slúchadlá. Pozeral by som napríklad po Koss SB/40, Koss SB/45, Koss SB/49, Dell Alienware Tactx Surround atď. Tieto mnou spomenuté slúchadlá sú v cene od 33€ do 47€.
silver2
Zablokovaný
Zablokovaný

OK tak to pôjdem reklamovať.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Tie spominane Kossy a spolu tiez nie su ziadne zazraky.

Skusal si ich pripojit k niecomu inemu? K telefonu atd. Resp. Skusal si k tomu pc pripojit ine sluchadla?
Pripajas to dozadu na vystup zvukovky alebo na celny panel PC?
silver2
Zablokovaný
Zablokovaný

Tie slúchadlá majú USB konektor takže s tým u mobilov nepochodím. Skúsim to ešte zapojiť do iných počítačov že čo to spraví. Čo sa týka toho kde sú pripojené tak momentálne sú zapojené v zadnom paneli ale skúšal som aj zadný aj predný a nie je v tom žiadny rozdiel. K PC som pripájal už asi 6 rôznych slúchadiel a pri žiadnom inom mi to nerobilo.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

silver2 napísal:Tie slúchadlá majú USB konektor takže s tým u mobilov nepochodím. Skúsim to ešte zapojiť do iných počítačov že čo to spraví. Čo sa týka toho kde sú pripojené tak momentálne sú zapojené v zadnom paneli ale skúšal som aj zadný aj predný a nie je v tom žiadny rozdiel. K PC som pripájal už asi 6 rôznych slúchadiel a pri žiadnom inom mi to nerobilo.
Jaj tak. Ono to ma vlastnu zvukovku. Tak v tom pripade s tym nespraviš nič. Ono ta zvukovka chyta bordel z PC. Za take peniaze nečudo.
Napísať odpoveď