Caute mam problem asi tak raz do tyzdna sa mi stale resetne pc a po nacitani vyhodi hlasku system sa obnovil po vaznej chybe.
Spravil som fotku detailu hlasenia. Neviete cim to moze byt?
System sa obnovil po vaznej chybe
Re: System sa obnovil po vaznej chyba
Ťažko povedať, nie je tam možnosť zobraziť detailnejší popis tej chyby? Robí Ti to náhodne alebo pri určitých úkonoch, napr. ak komp zaťažíš hrou? Keďže tam máš XP, asi to bude nejaké staršie PC a možno už pomaly dosluhuje. Skúsil by som postupne otestovať jednotlivé komponenty.. ram (memtest86), disk (smart cez hd tune), grafiku a cpu (cez nejaké benchmarky). Ak systém nebol preinštalovaný niekoľko rokov, skúsil by som komp naformátovať a nanovo nainštalovať operačný systém (nezabudni si všetko zálohovať), minimálne by sa zišlo aktualizovať komplet všetky ovládače (chipset, grafika, zvuk, sieť atď)
Ak je to pre Teba španielska dedina, určite si zožeň niekoho (spolužiak, sused, kolega), ktorý by sa do toho vyznal viac a vedel by Ti pomôcť. Je to všetko o skúšaní. Môj tip je dosluhujúca ramka alebo disk.
Ak je to pre Teba španielska dedina, určite si zožeň niekoho (spolužiak, sused, kolega), ktorý by sa do toho vyznal viac a vedel by Ti pomôcť. Je to všetko o skúšaní. Môj tip je dosluhujúca ramka alebo disk.
Re: System sa obnovil po vaznej chybe
To je uz detailny nahlad. Predtym tam bola len tabulka na ktorej pisalo: System sa obnovil po vaznej chybe. Robi to nahodne niekedy na pc pracujem a niekedy sa restartuje cez noc pocas ktorej musi bezat. Vyuzivam ho na pracu, prevazne grafika. Okey dik za tip zacnem od ovladacov.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: System sa obnovil po vaznej chybe
Treba pozriet MiniDump subory, ze co tam bude: post2137833.html?hilit=minidump#p2137833