Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ešte vo svojich tínedžerských rokoch som zmýšľal trochu podobne ako ty, Leibnitz. Nie možno až v takých extrémoch, ale dali by sa tam nájsť podobnosti.

Na VŠ som ale prišiel na to, že v skutočnosti nie som taký škaredý, ako som si myslel a zistil som, že moja výška 203 cm je pre mňa skôr výhoda ako nejaká prekážka a veľkej väčšine žien to dokonca imponuje. Jediné, čo pre to stačilo spraviť, je trochu sa nad sebou zamyslieť a nahlas si to povedať: "Som pekný chalan a baby na mňa letia!" a odvtedy všetky moje interakcie s nimi mali len stúpajúcu tendenciu. V prvom rade ide fakt o to, aby si si už dookola nenahováral, že si nejaký menejcenný a každú babu, ktorú oslovíš, len otravuješ, lebo takýmto prístupom sa naozaj nikam nedostaneš.

Samozrejmosťou je staranie sa o seba v štýle nechodiť smradľavý a neupravený na verejnosti a so zdrvou dávkou sebavedomia to musí ísť. Mne tie rady pomohli prekonať tú hanblivosť a dnes si dovolím povedať, že dokážem kedykoľvek osloviť ženu, ktorá sa mi páči. Samozrejme úspech nie je 100%-ný, ale ak sa k tomuto dokážeš prinútiť, garantujem ti, že nejaké ovocie ti to prinesie a na konci tejto cesty sa už nebudeš musieť nazývať "panicom" ;-)

P.S.: Díky za tip na no-FAP, práve som na začiatku vzťahu, v ktorom sme sa zatiaľ dostali len k "second base", takže vyskúšam nejaké tipy a uvidím, či mi pomôžu sa potom odovzdať (dúfam) budúcej priateľke naplno :)
LeibnitzX
Expert
Expert

Príspevok od používateľa LeibnitzX »

neni zac :) ak vydrzis nofap a nebudes mat sex (ale budes mat potencial sexu v buducnosti) tak co sa tyka chute/motivacie/fantazie to ma brutalny efekt, ver mi :) * (akurat je horsie ked nemas potencialnu frajerku, vtedy je to na zosalenie)

A s tymi hovorenim nahlas to skusim (asi pred zrkadlom). Mozno aspon vyskusam "Tisic-krat opakovana loz sa stane pravda" (nechcem sa teraz zhadzovat, "Som pekný chalan a baby na mňa letia!" v sucasnosti (skor nepravdivo) vnimam ako loz - bindo to vystihol, jeho posledny prispevok som si precital za sebou 5x )
Samozrejme úspech nie je 100%-ný
O to mi ani nikdy neslo :). Mojim cielom je byt schopny oslovit (+/-) 5 zien ktore sa mi pacia, ziskat rande s jednou a nic si nerobit zo styroch odmietnuti (v sucasnosti totizto mam problem so vsetkymi troma castami)

*pred tym ako som zacal nofap tak som zeny skoro vobec nevnimal (a teraz z nich mam zosaliet :lol: )...

EDIT: nieco na tom hovoreni bude ... skusal som to nahlas a pred zrkadlom a uz len vyslovit to je tazke. Snad sa to opakovanim da natrenovat a vryje sa to. Uvidime ...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

beardie napísal:ale ved on nechce pojebat prvu, co mu otrci
neprenasaj svoj nizky standard aj na inych
Nechaj chudaka Qwertyho, zivi si asi utkvelu predstavu ze keby bolo najhorsie tak pojde do Prahy, kde bude mat sancu aj on. To mu chces zobrat?
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

bratm, ja uz davno zenu mam. nechapm o com tocis. viem ze je tazke tomu uverit, ale zistujem ze na hojku sa vacsinou pohybuju pochybni nerdi a looseri, ktori nevedia zensku vobec nabalit alebo nabalia nieco na co sa ani neda pozerat, a potom je pre nich nemyslitelne ze my ostatni sme schopni nabalit nieco ovela lepsieho, ...

:| viac menej mam u pi*i ci mi veris alebo nie, jednoducho je to tak, vyzyval som viacero ludi nech idu vonku, nikto nepojde, totiz hrozi ze realne uvidite moju caju a poseriete sa od zavisti, .... :| vela ludi to totiz nevie prekusnut. to ze si ty jeden z looserov, je tvoj problem. Praha je plna prilezitosti, zien a sexu, je to vseobecne zname, podobne ako aj niektore ine mesta.

autor temy - curacik prvej triedy to doteraz nepochopil, ani nepochopi a svojim pristupom v buducnosti, bohuzial vo veducej pozicii bude svoj komplex uplatnovat na podriadenych, ktori mali gule natolko velke ze nabalili zeny ake chceli.

na fore je vela uzivatelov, ktori by nieco chceli, ale absolutne nic nespravia pre to aby toho dosiahli. vecne sa budu len lutovat a lamentovat, dufajuc ze za nimi pride kočka storocia, a bude prave s nimi, ta, realita je asi taka ze ked ani prstom nepohnu a nemaju v penazenske nasratych milionov na eura, tak sa to nestane.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

qwerty-xyz napísal:vyzyval som viacero ludi nech idu vonku, nikto nepojde, (... bla bla bla ...)
ci to skor nahodou nebude tym, ze ta ludia povazuju za curaka ;-)
qwerty-xyz

co ja viem? spytaj sa grima, alebo javatara, ... :|
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

:D ako qwerty to povedal az moc drsne a moc rozsiahle ale tez mam pocit ze vela chalanov tu dava mudre rady no sami doma mastia dlhodobo bez zeny lebo niektore rady mi pridu take tie predstavi 16rocnych chlapcov ako by to fungovalo keby nabrali odvahu to spravit. Ze presne toto keby poviem tak ju zbalim. Mozno by sme mohli zalozit vlakno ukazte sa so svojou partnerkou :D
LeibnitzX
Expert
Expert

Príspevok od používateľa LeibnitzX »

ktore napriklad?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

nevravim len o tomto vlakne, v poslednej dobe tu je viac takychto tem konkretne dakde daktoriesil s korculami daco tam bolo par super napadov a potom tuna niekde nieco s tym nakupnym centrom
qwerty-xyz

:arrow: Ono sa tu casto stava ze informatik s 3 000 eurovym platom, po nabaleni niekolkych zien, ktore ocividne sli po peniazkoch, ale uhrali to ako dokonale herecky na lasku, ide davat rozumy ako na zeny.
Popripade ludia, fundovani do zaujimavych odborov, v ktorych su isto iste majstri, ale v praxi zlyhavaju na plnej ciare. Alebo este osobitna kategoria vecnych honicov, snivajucich o totalnych topmodelkach, ktore by o nich nikdy nezakopli.

Moje nazory sa nebudu uplatnovat, lebo su jednoduche a ucinne, a to predsa nikto nechce. Tuna je 20 stran o tom ako sa to neda. nie ako sa to da.

Autor keby nebol cisty cvok, tak urobi co mu pisem.

1. skusim interaktivne rande. Preco? preto. vyskusam aspon v "programe" vo co go, a skusim porozmyslat co je ako urobene a preco je to tak.
2. nacitam si poriadne knihu ako zbalit zenu, kludne obe dve verzie, citanie s pochopenim. nie ze to citam a myslim na ine veci. Citam s porozumenim, a snazim sa vziat si z toho co tam pise co najviac, principy, zasady, myslienky, napady.
3. vo vela veciach zmenim, alebo pozmenim vlastne uvazovanie, a skusim sa zamysliet ci to neviem zvladnut tak ako sa pise v knihe.
4. Ak si chcem len zasukat, najdem si zoznamku ktora sa zaobera len tym.
5. ak mam peniaze, nie je problem, idem na to, v Prahe je vykricanych domov do aleluja, privatov, este viacej .

6. ak peniaze nemam skusim zoznamku, a uvidim co tam. Vyberam si podla preferencii, a zdraveho rozumu. Nebudem si vyberat miesta, ktore su tazko pristupne, popripade su divne uz len svojim miestom, Nebudem na dane miesto brat velke sumy penazi, ani zbytocne vela dokladov. Odporucam zakladny mobil, len najpotrebnejsie kluce, par korun, a zakladny preukaz totoznosti. Svoj napad ohlasim poverenej osobe, popripade viacerym osobam, ktorym 100% tne doverujem, a viem ze v pripade ze sa im neohlasim do urciteho casu, zareaguju tak ako som im vopred nakazal.

Tym zabezpecim, ze pokial by sa ukazalo, ze idem namiesto 35 rocnej rozvedenej sexi zeny, ktora potrebuje vysokoskolaka na vikendove odbavenie sa, do pasce, kde by mi hrozila bitka, utok, alebo kradez, tak sa to vcas poriesi. Hanba ne hanba, safety first. :!: :arrow: na pruser uplne staci ked 35tka prehlasi, ze je chudinka sama [ nikoho nema ], a v tom najlepsom sa vrati jej muz predcasne z nocnej sluzby. a si v prdeli, .... hej? cisto priklad.

7. Ak nechcem riskovat taketo nieco a chcem co najskor zasunut tak po prve polavim zo svojich predstav a limitov a po DRUHE IDEM NA MIESTO s velkym vyskytom zien, dokedy mam opakovat, ze su to ZENSKE INTERNATY ???? mate budovu kde je 1000 vysokoskolacok, nadrzanych ako stepne kozy, najlepsie je vychytit akciu, kedy maju tesne po skuskovom obdobi, alebo sa len zacina semester, a ide sa na to. pride sa na miesto kde sa akcia robi, a vytipuje sa niekolko typov zien, na ktorych priamo vidno, ze bastia po mne, a su nadrzane nad limit. Nasledne sa oslovia, mozno aj pripiju podla potreby a ide sa na to. Vysoke skoly EKONOMICKE, PEDAGOGICKE, PRIRODNE VEDY, SOCIALNE ODBORY, ...

8 Ak si nechcem hned suknut a hladam nieco dlhodobejsie tak znova idem na miesta s velkym vyskytom zien, ale venujem sa primarne roznym zalubam, ktore pritahuju zeny, ked nevyzeram ako bu*erant, a nespravam sa ako nadrzany trtko, tak mam velku sancu ze ma zacnu balit aj same. Pokial nie, tak na to idem ja. Typickym prikladom su miesta kde sa tiezo zeny budu stretavat. Napr to moze byt vysokoskolska jedalen, samozrejme pre internaty kde je DRVIVA vacsina zien (zbytok chlapov su aj tak vacsinou tepli, cize ziadna hrozba ..... dokonca bonus, pasivny homosexual s radostou poradi, ktora jej kamoska [lebo aj on sa citi ako zena] je momentalne single ale kvici na izbe od zufalstva ze potrebuje vopichat. ) a dalsie miesta. dalsim miestom by sa napr dalo nazvat chodenie na tance. Mas rozne salsy, jumpingy, aerobik, jednoducho miesta kde ti pride zacvicit 50 vysokoskolacok, vacsinou pod vedenim dalsej vysokoskolacky, a kde si vies obzriet material, "pocvicit" a nabrat nove kontakty. Podobne je to aj s plavarnami, znova urcenymi pre vysokoskolacky, kde maju napr plavanie ako sucast telovychovy (o telovychove ako samostatnom studiu na vysokej skole ani nehovoriac) Kde vidis zeny priamo v plavkach, a odmalovane, takze vies hned ktora ako vyzera. Nehovoriac o dalsich miestach, ako su Izbovice, chodbovice, lamavice, kniznice. HLAVNE SA DOSTAT NA ZENSKE INTRAKY !!!!!!

DO pi*e !!! PISEM ZENSKE VYSOKOSKOLSKE INTERNATY !!!! SKUSTE TO kur*a ASPON NIEKTO POCHOPIT. Je tam obrovska koncentracia zien, z ktorych sa da fakt vybrat hocico.

tymto celym si nesmierne zvysis sancu na uspech....

neutapaj sa uz preboha na internatoch 50 na 50 popripade na internatoch kde mas vela chlapov, a uz vobec sa nehraj na hrdinu ze to zvladnes, zvladnes to ked zacnes uvazovat. a na uvazovanie ti staci jednoducha matematika, alebo pravdepodobnost. ako len chces. kde je vacsia sanca nabalit zenu ? na mieste kde mam velku konkurenciu od inych chlapov, alebo na mieste kde je tych zien strasne vela a chlapov sialene malo ? .... asi to druhe ze? ...

a vies najst aj take samice nezadane, ktore su nezadane len preto ze nemaju kontakt s chlapmi, ze sa ostatni z toho zavistou poseru. Len sa treba do toho pustit.
militarol
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa militarol »

Tlieskam Qwerty, napisal si to velmi dobre, ale je mi uplne jasne, ze zachvilu tu naleti Leibnitz a napise ti milion dovodov, preco je to nemozne, blbe a neviem co :sly: .
Presne o tom to je, dostat sa do prostredia kde je viacej zien a pokial nie si retard, tak sa urcite nieco zadari :).

A s tou poslednou vetou mas uplnu pravdu, mozem potvrdit :psssst:
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Qwerty to napísal dosť drsne, ale v podstate má úplnú pravdu. Stačí sa správať prirodzene, nebyť za nejakého awkward ajťáka (programovanie a nejaké detaily samozrejme nesmieš pri rozhovore ani len spomenúť, lebo 99% žien to nezaujíma a budú ťa považovať akurát tak za suchára) a v kolektíve s prevahou žien je pri jednoznačne prejavenom záujme o sex (narážky, komplimenty, atď.) úspech na zasunutie skoro zaručený.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

jou inak nevime ci to tu bolo napisane ale napadla ma este jedna zasada, ked uz ju mate rozkecanu treba sporadicky davat komplimenty, ale nevtieravo proste aby mala pocit ze podla vas je uzasna / jedinecna v dacom. :D
qwerty-xyz

runes : to je velmi diskutabilne. hrozi ze pri boost-e sebavedomia, si holka zacne uvedomovat ze som uzasna tak preco by som mala chciet prave teba, som uzasna, mam na lepsieho. :| s tymto treba opatrne. Osobne odporucam miesta s velkym vyskytom zien, zeny maju menej sebavedomia z myslienky ze maju okolo seba velku konkurenciu, a tym padom sa viac snazia zaujat, a priblizit sa chlapovi. Netreba im ani komplimenty davat, skor velmi jemny opak, ako ale pisem, velmi jemny, poprpade striedat komplimenty s velmi jemnou kritikou.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

poznam zopar zien, ktore si nieco podobne o sebe myslia a pritom je to cisty sebaklam. take ale vacsinou nie su centrom zaujmu u muzov, pretoze muzi velmi neletia na over selfconfident zeny, ktore su pekne len po 10tom pive.
mne sa napriklad pacia zdravo sebavedome zeny, ktore necakaju na nejakeho bieleho princa na ciernych konoch a kompliment ich vzdy potesi
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

javatar napísal:Nakoniec si len skodis a riskujes, ze ziskas povest ktorej sa uz nezbavis...
Ale hlavná vec je, že mu radíte pokúšať sa prefiknúť každú podnapitú stredoškoláčku, na ktorú narazí potácať sa pred najbližším barom.
Terepin
Addict
Addict

bindo011 napísal:Rozhovory so ženami a zvádzanie je proces vyslovene dynamický s nepredvídateľným priebehom.
Možno tak v časoch Marilyn Monroe. Dnes jej stačí presvedčivo povedať, ze zarábaš dve litre v čistom, máš vlastný byt, bavorák a roztomilé šteniatko a vyfajčí ťa skôr, než stihneš sklopiť zrak k rozkroku.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Terepin napísal:
Ale hlavná vec je, že mu radíte pokúšať sa prefiknúť každú podnapitú stredoškoláčku, na ktorú narazí potácať sa pred najbližším barom.
Je rozdiel párkrát opichať nejaké baby, ktoré zbalíš v klube, a dostať nálepku stalkera a creepera. Čo myslíš, čo je horšie? ;-)
Terepin
Addict
Addict

Pilifo napísal:
Je rozdiel párkrát opichať nejaké baby, ktoré zbalíš v klube, a dostať nálepku stalkera a creepera. Čo myslíš, čo je horšie? ;-)
To nezáleží od teba, ale od ľudí, ktorí ťa hodnotia. Ak to urobíš v kruhu puritánov, tú nálepku ti dajú ihneď. Ak v kruhu kurevníkov, tak nikdy. To sú extrémy, ale chápeš, čo tým chcem povedať.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Myslím samozrejme v okruhu normálnych mladých ľudí, ktorí sex berú ako prirodzenú ľudskú potrebu :wink: Nie žiadni extrémni kurevníci ani puritáni...
Napísať odpoveď