Vodoznak vo Word 2007

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Marcos Corvin
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Vodoznak vo Word 2007

Príspevok od používateľa Marcos Corvin »

Ahojte, prosím vás o pomoc, neviem si dať rady s vodoznakom... potrebujem vodoznak ale iba na určité strany v celom dokumente, napr. v druhej sekcii... sekciu som si podelil a funguje to ale iba na tie predvolené vodoznaky... keď si zvolím vlastný vodoznak a vložím obrázok tak mi to dá na všetky strany bez ohľadu na to, že som to vložil v druhej sekcii, dá to aj do prvej... ale keď zvolím tie základné predvolené vodoznaky tak to funguje, že ich mám len v druhej sekcii ale ako to zmením na vodoznak vo forme obrázku tak mi to automaticky dáva na všetky strany... ak viete niekto ako by som to spravil tak mi prosím dajte vedieť... vopred ďakujem...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: Vodoznak vo Word 2007

Príspevok od používateľa hojko »

Co je v tomto pripade vodoznak vo Worde??? Predpokladam, ze nejaky obycajny text ci obrazok, ktory sa umiestni niekde na pozadie, hore, dole, na obrazok. To iste predsa dokazes spravit aj sam s nejakym obrazkom, ked ho rucne vlozis na pozadie, nie???
Marcos Corvin
Expert
Expert

Re: Vodoznak vo Word 2007

Príspevok od používateľa Marcos Corvin »

hojko napísal:Co je v tomto pripade vodoznak vo Worde??? Predpokladam, ze nejaky obycajny text ci obrazok, ktory sa umiestni niekde na pozadie, hore, dole, na obrazok. To iste predsa dokazes spravit aj sam s nejakym obrazkom, ked ho rucne vlozis na pozadie, nie???
Áno dá sa to tak spraviť... ale problém je v tom, že keď v pätičke máš očíslované strany tak ich to pozadie, ktoré potrebujem na celú stranu prekryje a nie je tým pádom vidieť číslovanie... ale nakoniec sa mi to podarilo spraviť... nevedel som, že vodoznak sa dá editovať na každú sekciu samostatne... takže v mojom prípade keď som to aj mal podelené na sekcie a chcel som vložiť vlastný vodoznak do jednej sekcie z troch tak mi to vložilo aj do ostatných ale jednotlivé sekcie sa potom dajú editovať (dvojklikom do hlavičky) a v jednotlivých sekciách sa dá vodoznak zmazať...
Napísať odpoveď