Priateľka a problémy

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Priateľka a problémy

Príspevok od používateľa hojko »

begbeee: Ved prave preto sa pytam, pretoze luxusna spolocnicka je v mojom chapani zena, ktora dobre vyzera, ma dobre komunikacne a reprezentacne schopnosti s tym, ze sa ju nemusis hanbit vziat ako partnerku na Ples v Opere ci Miss Slovensko. Alebo moze byt obycajna kur*a za 50 eur, to vsak nie je luxusna spolocnicka.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

No myslím, že si si sám odpovedal. Niektoré z tých luxusných uvidíš na Miss Slovensko ako účinkujúce a tie najúspešnejšie môžeš stretnúť aj na Plese v Opere :) Ono zlatokopka a lux. spol. sa už dosť prekrývajú. Začnú ako LS a skončia ako zlatokopky.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

no to tiez neviem ako moc luxusna mala byt, i ked podla mna ide v tomto biznise skor o podmienky ze si zaplatis neviem 500€ a si s nou sam dade na byte a robis s nou co chces pricom sa cely cas tvari ze ju to bavi a ty si najvacsi sexualny borec na svete a preto luxusna lebo dakej trubke ako pise begbeee co das 50€ a ona ta vycmula a potom si lahne ako lata dade tak je plny internet, to sme uz riesili v inej teme :D
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

Sorry za OT ale
Runes nick na amateri sa nenajde? :D :D :D
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Nenasel :-) ten co som vedel uz nenaslo bud ma iny abo ju to omrzelo netusim.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Runes, nemas az tak pravdu v tom co pises. Skus si precitat toto: http://www.spolocnicka.net/sk/luxusne-spolocnicky/
Pokemonjakpan
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Pokemonjakpan »

Ani som nezacal citat 4 kapitolu :D lebo mne osobne pride cela tato tema postavena na hlavu . Mam 19 rokov ale asi som prespal dobu ked niekto riesi svoj vztah s druhou osobou s cudzimi ludmi na internete tiez mam frajerku a ma savoje muchy to ti poviem MA SVOJE MUCHY a nic s tym neurobim aj keby som to riesil ako ty. A poviem ti su 3 moznosti bud sa kvoli tebe zmeni v co pochybujem ked nechce vytahnut paty z domu jaka je leniva jak hovoris alebo to TY budes trpet alebo sa rozides co si chcel pocut ?????.A to ako si ju opisal mi pripada jak 15 rocna P... v 20 rocnom tele , ktora ma kramy.A tiez nieco na tvoju adresu mas 19 rokov tak sa spamataj bracho tito ludia ti nepomozu !!!!! Za pravopisne chyby sa ospravedlnujem PEASE moj nazor
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Runes, nemas az tak pravdu v tom co pises. Skus si precitat toto: http://www.spolocnicka.net/sk/luxusne-spolocnicky/
jo ja viem ze su luxusne de za den zaplatis 4 ciferne cislo a tak a je to o dacom inom, tym co som pisal som len naznacoval ze neviem ako moc luxusna lebo zasa taka neni ze ides okolo a sa ti postavi :D
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

Autorovi poradim, stanovit si jasne pravidla. Pokial ich nie je schopna, alebo ochotna respektovat tak ju poslat do psej matere kym je cas. Takyto clovek, pokial nema nejaku volu nieco so svojim zivotom spravit ta bude cely zivot tahat dole a nenaplnis svoj potencial. A bude ta len brzdit.

Treba ju trochu nakopnut, bud jej to pomoze alebo si budes musiet najst inu frajerku. Ver mi, zien je ako hnoja a pokial nie si spatny jak cesta do roboty tak si daku urcite najdes. + ked budes uspesny tak to nebude ziadny problem si najst babu na urovni. Zenam imponuje zabezpeceny chlap co sa dokaze o seba postarat.

Viem, city su svina, preto treba konat co najskor.
capodituticapi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa capodituticapi »

ďakujem všetkým za odpovede, uvidíme teda ako to bude ďalej pokračovať, som rád že som neni jediný čo si myslí že je trošku inde skúsim si to všetko sňou postupne poriešiť porozprávať sa o otm ak nastane problém to poriešiť s rozumom kľudne ale keď to nepríde skončíme. Samozrejme budem mať nervy a budem smutný, ale prejde to keď to nepôjde po dobrom ani po zlom a nijako sa to nebude dať zmeniť to chovanie skončíme a hotovo išlo mi o to či som si myslel len ja či som blbý alebo fakt som nevedel keď pomaly za všetko som mohol ja. Z jednej strany som rád že ste mi otvorili oči a povedali všetko tak ako je, vyjadrili svôj názor, aj ma tie odpovede potešili aj trošku smutno ale život je taký raz je dobre raz zle.

Kľudne ak by ste mali niekto nejaké otázky na mňa napíšte ak by bol nejaký ďalší problém určite sem napíšem. :-) bude mať narodeniny tak uvidíme ako prebehne to a podobne. Kedže ja budem končiť v škole a ona buď na školu pôjde tak ako sa bude ďalej chovať, ako to bude zvládať či zmený názor na prácu a podobne. Dám jej pár mesiacov ešte ak sa nič nezmení tak bohužiaľ. Ďakujem všetkým za odpovede za rady. ! :twisted:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

kazdy sa boji rozchodov no jak mna zivot naucil a jak si to vsimam aj okolo seba, kazdy rozchod cloveka posunul vpred k lepsim zajtrajskom :) cize ked mas pocit ze je to na ... a nevidis uz ziadnu ruzovu buducnost tak to proste skonci mesiac drz smutok potom zacni zit :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ani ten smutok netreba drzat, proste treba zit. Ked si s niekym kvoli sexu a vsade inde ta to rozculuje, tak je to zbytocne trapenie pre teba. Zien je viac nez dost, netreba sa trapit s jednou, ktorej nie a nie hlavicka pracovat.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Runes napísal: jo ja viem ze su luxusne de za den zaplatis 4 ciferne cislo a tak a je to o dacom inom, tym co som pisal som len naznacoval ze neviem ako moc luxusna lebo zasa taka neni ze ides okolo a sa ti postavi :D
To luxusna neni o tom.. :D

ano pomaha to v biznise, ale moze byt "luxusna" ze reaguje kamarat uz na periferne videnie, ale ked sa nevie chovat v spolocnosti tak sa z toho bytu zrovna neposunie. Zasa ked je baba taky lepsi priemer, ale vie sa dat do gala, tak moze byt uspesna spolocnicka, proste musi byt reprezentativna.

No a potom to uz je len o tom ze luxusne spolocnicky su zlatokopky bez dohody o exkluzivite (a s otvorenejsimi obchodnymi podmienkami :) )
Napísať odpoveď