Prepojenie 2 routerov
Prepojenie 2 routerov
Zdravím , už vopred si myslím že sa asi nebude dať prepojiť 2 routre pričom prvý router(airOS) vysiela wifi signál (poznám meno a heslo ip adresu) ale nie som admin takže upravovať jeho nastavenia nemôžem . Druhý router je starší(Black Box BB54G) má funkcie Gateway/Bridge/ Wireless ISP. Chcem to kvôli tomu či by sa nedal potiahnuť signál z 1 routra dalej len wifi reapeater sa mi nechce kupovať zatiaľ ale ak by to bolo jediné riešenie tak kúpim, len som hľadal lacnú alternatívu, inak ak viete o nejakej tak kľudne napíšte.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prepojenie 2 routerov
Tak to prepoj napriklad kablom.
Len ja sa ani nepoznám s dotyčným kt vlastní kaviareň(odtiaľ mám tú wifi).
Bolo by nenápadné ťahať kábel od jeho routru
Bolo by nenápadné ťahať kábel od jeho routru
-
hojko
Site Admin
Cize chces spravit co, ze si doma chytis tu siet a spravit si este aj doma wifi pre seba z tej kaviarne??? Pokial ma tvoj router taku funkciu, ze dokaze signal chytat a zaroven vysielat, tak to spravis, ale pochybujem o tom. Preto budes potrebovat zariadenia, ktorym chytis signal a dalej ho posles, vid. napr. toto: post2153853.html#p2153853
daju sa kupit aj lacno routre, ktore maju takuto funkciu
Fúú Hojko hentú anténu mám doma na WIFI spoj ale to je dosť drahé.
Dunno ako sa volá tá funkcia alebo nejaký router kt ju má , kľudne aj použitý z bazoša by som zobral
Dunno ako sa volá tá funkcia alebo nejaký router kt ju má , kľudne aj použitý z bazoša by som zobral
-
kukiak
Addict
no sak staci obycajny router s funkciou repeater.. ja mam taky doma a stal ma asi 12e, nejaky tp link malicky.
Wireless Distribution System (WDS)
alebo
Wireless Bridge
Takto to bolo pomenovane v mojom TP-Link routri za 10€ z bazosa.
alebo
Wireless Bridge
Takto to bolo pomenovane v mojom TP-Link routri za 10€ z bazosa.