Zdravim,
mam problem s pitbikom. Motor lifan 125 4-takt. Nechce nastartovat. Menil som piest aj filter, a potom(sice aj pred tym to robilo) velmi tazko startoval za studena. Jedine ak som ho pol hodinu roztlacal nejak naskocil. Az pokial sa nezohral sa nedostal do otacok. Ohriati ide iba so syticom. Neudrzi volnobeh. Karburator aj trysky su vycistene. Sviecka tiez. Iskru hadze..uz fakt neviem co s tym moze byt. Predom dik za rady.
Pitbike ťažko štartuje
Re: Pitbike ťažko štartuje
Nemas zle nastavenu zmes, pripadne ti netaha niekde za karburatorom falosny vzduch? Skus niakou handrou troska upchat sacie potrubie ale nie uplne, este raz ked tak precisti ten karburator a skus pouzit inu sviecku, moze davat dobru iskru ale pod tlakom v motore uz nemusi. Taktiez sa pozri ci je po.pretacani sviecky od benzinu.
skusim pozriet ci to nie je prasnute niekde, sviecka je od benzinu..
Robil si aj vybrus valca? Lebo iba menit piest v urcitom momente uz skratka nestaci, pretoze opotrebenie valca je take velke, ze piest ma vacsiu volu ako by mal mat a uz nie je schopny vytvorit pozadovanu kompresiu. Chcelo by to premerat rozmery valca na stotiny milimetra a uvidis ci je valec ok, alebo potrebuje vybrus. Ine mi nic nenapada, predpokladam ze volnobeznu trysku mas dobre nastavenu.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
no mna napada... premerat kompresiu 
Vybrus som nerobil. Nemyslim si ale ze by to bolo tym. Ked som motor oblial horucou vodou naskocil. Iba ked je studeny to robi. Kompresiu bude mat asi dobru, pretoze ked je ohriaty to taha velmi dobre...idem pozriet ten vzduch ci to neberie niekde kde nema. Este si myslim ze by mohlo vadit ked som piest menil ze som nedal nove tesnenia.. A netusim ako sa premeriava kompresia 
Na to je kompresiometer a meria sa to cez otvor na sviecku, da sa to aj tak ze zaradis rychlost a budes tocit kolesom malo by to mat znacny odpor, ale ked pises ze po zohriati ide v pohode tak by nemala byt na tom kompresia niak extra zle, osobne si myslim ze budes mat chudobnu zmes.