Dve grafiky
-
Pokemonjakpan
Novice
Dve grafiky
Ahoj moja zakladna doska je gigabyte ga-z97-hd3 graficka karta je Gigabyte nVIDIA GTX-760 OC 4GD zdroj chieftec 750W. Otazka znie , keby som chcel este jednu graficku kartu musim kupit presne ten isty model grfiky , zdroj to urcite zvladne ale otazka aj tak , zvladne to zdroj
? Za odpovede a pomoc dakujem

Re: Dve grafiky
Lepsie mas predat tu grafiku, doplatit a kupit nieco lepsie.
-
Pokemonjakpan
Novice
predavat nic nebudem mam na nu zarucny list...
spolu s celym kompom tak sa vratme k otazke bude sa to dat a ako , bude to vidno na vykone ? A ber ma z rezervou lebo ma zaskocila tvoja odpoved 
//autoeditácia príspevku (24 Mar 2015, 20:51)
a podla mna je grafika dobra
//autoeditácia príspevku (24 Mar 2015, 20:51)
a podla mna je grafika dobra
Zaruku mas aj na komponenty bez ohladu na to, ze ci tam vymenis grafiku alebo nie. Ked je podla teba tato grafika dobra, tak neviem na co chces potom dalsiu grafiku.
-
Pokemonjakpan
Novice
Povec mi preco je zla ?
1. no nenapisal si konkretny model zdroja (najme teda certifikat ucinnosti) a ostatne komponenty ktore mas v pc - teoreticky by to mal zdroj utiahnut ale 100% ti to nikto nepotvrdi kym nenapises co treba.
2. chalani sice pisu OT, ale je mozne ze maju pravdu, pozri si vykon SLI
http://www.guru3d.com/articles-pages/ge ... iew,1.html
osobne by som mozno do toho siel, ale obaval by som sa SLI podpory v hrach, resp. dosiahnutia idealneho vykonu dvoch cipov.
2. chalani sice pisu OT, ale je mozne ze maju pravdu, pozri si vykon SLI
http://www.guru3d.com/articles-pages/ge ... iew,1.html
osobne by som mozno do toho siel, ale obaval by som sa SLI podpory v hrach, resp. dosiahnutia idealneho vykonu dvoch cipov.
Podporuje vôbec tá doska SLI? Podľa manuálu, ktorý som si skúsil stiahnuť z netu, podporuje iba Crossfire, tj. 2xAMD. Over si to vo svojom manuáli, možno máš inú revíziu dosky, kde je už aj podpora SLI
brm ma pravdu.
to je celkom haluz ze tam natrepu 2x PCIE a nepodporuje to SLI.
to je celkom haluz ze tam natrepu 2x PCIE a nepodporuje to SLI.
Loooool a je po dvoch skvelych grafikach v zaruke 
Aj to je jeden PCIE 16x a druhý PCIE 4x.. čiže otázne je, ako by šla tá druhá grafika.. 
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
predaj a kup dve AMD a k tomu 1000W zdroj a extra 5 vetrákov aby ten pekáč uchladili...
určite jednu poriadnu Nvidiu ako dve mrdky...
určite jednu poriadnu Nvidiu ako dve mrdky...
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
CF moze podporovat kazda doska ak to tam vyrobca napise, na SLI potrebujes certifikaciu od nVidie, preto niektore dosky maju napisane CF ale SLI uz nie 
Ako bolo povedane, predaj tu 760 a kup si nieco lepsie. Ta grafika nie je doba, nie v porovnani s dnesnymi mid-range grafickymi.
Ako bolo povedane, predaj tu 760 a kup si nieco lepsie. Ta grafika nie je doba, nie v porovnani s dnesnymi mid-range grafickymi.