Potreboval by som sa naučiť programovať a rozhodol som a že programovať len tak hocičo príklady je krátkodobé tak by som sa to chcel naučiť tak že mám konkrétnu predstavu o veci čo by som na začiatok chcel vedieť naprogramovať.
Stručná predstava je popísaná v tejto téme.
v-com-programovat-nieco-taketo-t189251.html
Ale keďže ide o to že treba tam asi trocha sa už vyznať a vedieť konkrétne veci tak hladám niekoho kto by ma viedol ukázal mi čo a ako prípadne čo sa mám naučiť z akého zdroja aby som vedel niečo o tejto časti... a potom mi to pomohol spraviť. Potom zase ďalšiu časť atď keďže tam ide aj o databázu aj o nejaké grafické rozhranie ...
Proste niekoho kto by ma viedol radil mi a ukazoval mi až by sme sa dostali k výsledku tak aby som to celé pochopil.
Ako písali ľudia tak sa to dá kto to vie za par hodín spraviť.
Kto má čas a vie ako na to a venoval by sa mi napríklad cez skype neviem napríklad hodinu denne možno viac možno menej neviem uvidíme ako by to šlo tak po tej 17tej po robote. Samozrejme za odmenu nečakám žeby to niekto kvalifikovaný robil len tak - povedzme že za každú hodinu alebo neviem ešte ako nejaká suma to je už vec dohody.
Kto ma záujem ozvite sa.
Hladam niekoho kto ma naučí programovať - Seriozne
-
javatar
Hardcore addict
Re: Hladam niekoho kto ma naučí programovať - Seriozne
Ty nehladas ucitela ale konzultanta. Ucit sa musis sam.
Ako obvykle najskor odporucam ludom hrat hry pre programatorov.
Vygoogli si hru light bot. Podla mna je to ideal na pochopenie zaciatkov (principialne).
Potom treba nejake priklady. Bez zakladov sa nepohnes.
Prejdi si lightbot (aspon jednotku) a potom nejaky kurz nejakeho neweboveho jazyka.
A otazky sa pokojne pytaj tu. Bude to pomale ale bude sa ti tu venovat viac ludi.
Ako obvykle najskor odporucam ludom hrat hry pre programatorov.
Vygoogli si hru light bot. Podla mna je to ideal na pochopenie zaciatkov (principialne).
Potom treba nejake priklady. Bez zakladov sa nepohnes.
Prejdi si lightbot (aspon jednotku) a potom nejaky kurz nejakeho neweboveho jazyka.
A otazky sa pokojne pytaj tu. Bude to pomale ale bude sa ti tu venovat viac ludi.
-
javatar
Hardcore addict
aacid - codecademy by som mu nedaval - to je zamerane na web developerov a na algoritmicke myslenie tam nie je zhola nic
no je tam python, ja som si to zo srandy spravil a prislo mi to celkom fajn, hlavne pre niekoho kto sa chce naucit zaklady.