unable to allocate memory počas hry
unable to allocate memory počas hry
Čaute chalani, hrám teraz takú blbú hru a počas hry mi vyhodí "unable to allocate memory" napíše koľko mega ešte musí naalokovať a hru vypne. Čiže ako keby som mal málo ramky na hru, pričom je to už stará hra a mám RAMKU 4GB. Googlil som tú hlášku a nič konkrétne som nenašiel pre môj windows 7 64 bit, ako sa to rieši s hrami čo žerú veľa rmaky? Mám znížiť rozlíšenie a spol?
Re: unable to allocate memory počas hry
Skús spraviť test ramiek cez memtest86..
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
povedz presne o akú hru sa jedná, táto hláška sa diala ešte na hrách pre win95. ak sa jedná o veľmi starú hru, určite potrebuješ dosbox
age of mythology extended edition
je to trocha oldschool, ale odreaguvávam sa pritom, brm nedával som si test cez mtest, lebo sa mi nechce robiť bootovacie cd a pod, tak som využil nejaký soft z windowsu čo mi to prebehol a všetko je ok.
je to trocha oldschool, ale odreaguvávam sa pritom, brm nedával som si test cez mtest, lebo sa mi nechce robiť bootovacie cd a pod, tak som využil nejaký soft z windowsu čo mi to prebehol a všetko je ok.
-
typek61
Darca
nebud lenivy
popripade si to hod na usb a testuj
-
hrban
Addict
memtest nie je treba, pri tej hre je to známy problém, ale riešenie nie je ani na steam fóre, nikto to nerieši. čo môžeš skúsiť je spustiť hru v režime kompatibility pre winXP SP3 a zafajknúť spustiť ako správca. ak ani to nepomôže tak potom neviem.
Vraj je tento problém pri winodwse vista/7/8 a na 64bit OS sa chyba vyskytuje oveľa častejšie ako na 32bit OS, ale ani sám microsoft to nerieši.
Vraj je tento problém pri winodwse vista/7/8 a na 64bit OS sa chyba vyskytuje oveľa častejšie ako na 32bit OS, ale ani sám microsoft to nerieši.