GTA V - vseobecna diskusia
Re: GTA V
Ano, viem o tom ze predtym pisali ze neplanuju odklad, ale teraz je tam ten podciarknuty text, je to nepriame, no uz by to vazne mohli vydat, urcite s tym nepocitam ako z hotovou vecou, ale teraz si skor myslim ze to vydaju - a aj ked som bol pri predoslych odkladoch celkom pokojny, tak teraz by ma to uz trocha nahnevalo.
Nechcem ti kazit radost ci optimizmus, ale ten text je podciarknuty preto, lebo je to klikatelny odkaz na inu stranku
asi takyto
Mas pravdu, no predsa to "make sure", neviem ci to bolo aj predtym, ale zmenme temu, na tom odkaze som nasiel tento text, ktory by mozno mohol upresnit inu moju otazku k tomu, ci mozem na 1 PC nainstalovat hru 2x kvoli modom:
"SINGLE USE SERIAL CODE REGISTRATION VIA INTERNET REQUIRED; REGISTRATION IS LIMITED TO ONE ROCKSTAR GAMES SOCIAL CLUB ACCOUNT (13+) PER SERIAL CODE; ONLY ONE PC LOG-IN ALLOWED PER SOCIAL CLUB ACCOUNT AT ANY TIME; SERIAL CODE(S) ARE NON-TRANSFERABLE ONCE USED; SOCIAL CLUB ACCOUNTS ARE NON-TRANSFERABLE."
Podla toho ze je mozne v jednom case mat spusteny jeden ucet by mohlo znamenat ze ak nainstalujem kvoli modom hru do dalsieho priecinka a prihlasim sa pod rovnakym uctom, hra by mohla fungovat, nie?
Lenze je tam aj ta neprenositelnost, co to znamena? Dufam ze nie viazanost na HW napr., co ak zmenim komponent alebo sa pokazi zakladna doska, je mozne ze by mi hra nesla? Alebo je to len zviazanost serial + ucet?
"SINGLE USE SERIAL CODE REGISTRATION VIA INTERNET REQUIRED; REGISTRATION IS LIMITED TO ONE ROCKSTAR GAMES SOCIAL CLUB ACCOUNT (13+) PER SERIAL CODE; ONLY ONE PC LOG-IN ALLOWED PER SOCIAL CLUB ACCOUNT AT ANY TIME; SERIAL CODE(S) ARE NON-TRANSFERABLE ONCE USED; SOCIAL CLUB ACCOUNTS ARE NON-TRANSFERABLE."
Podla toho ze je mozne v jednom case mat spusteny jeden ucet by mohlo znamenat ze ak nainstalujem kvoli modom hru do dalsieho priecinka a prihlasim sa pod rovnakym uctom, hra by mohla fungovat, nie?
Lenze je tam aj ta neprenositelnost, co to znamena? Dufam ze nie viazanost na HW napr., co ak zmenim komponent alebo sa pokazi zakladna doska, je mozne ze by mi hra nesla? Alebo je to len zviazanost serial + ucet?
No neviem, či by zaviedli až takú ochranu, aby naviazali aktivačný kód na HW. Malo by to byť prepojené s RGSC. Takže ak by si sa prihlásil na inom PC pod svojim účtom, GTAV by ti malo ísť hrať aj z tohoto PC. Ako je to v Steame.
preboha, dreamer...šaškuješ
si jednoducho zazálohuješ zložku s hrou a ak pokašleš módovanie, tak to len prepíšeš zálohou a vybavené a nie tu riešiť koniny...
rados a dreamer...je to tam napísané - registrácia je na RGSC účet, tá ďalšia časť hovorí o tom, že môžeš byť naraz prihlásený len z jedného PC
si jednoducho zazálohuješ zložku s hrou a ak pokašleš módovanie, tak to len prepíšeš zálohou a vybavené a nie tu riešiť koniny...
rados a dreamer...je to tam napísané - registrácia je na RGSC účet, tá ďalšia časť hovorí o tom, že môžeš byť naraz prihlásený len z jedného PC
Hľadal som na nete odpoveď na moju otázku vyššie a to či bude možné aktivovať krabicovú verziu hry na Steame. Niekto písal na R* Support a dostal túto odpoveď:
Takže, krabicovú verziu (retail) nebude možné aktivovať na Steame, ale iba priamo v Rockstar Games Social Club. Tým pádom ruším predobjednávku na PGS a kúpim to na Steame. S tou aktiváciou je to pekná hlúposť, ale tak, čo už...Thank you for contacting Rockstar Support.
We do understand your concern. However, as you have pre-ordered a retail copy of the game, you will not have access to activate the game on Steam. You will receive an activation code for the retail copy of the game. Hope this information is helpful for you.
If you have any other questions or concerns, please feel free to respond.
Best regards,
Todd W.
Rockstar Support*
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
a aky to ma vyznam kupovat o 20e drahsie ? ked aj tak budes musiet pouzivat RGSC? a matchovat multiplayer bude rovnako.... jedina vyhoda je ze to bude v kniznicia a mat acievmenty (but who cares about that..) .. nic viac
Presne tak. Davat 20 € za to aby som to musel cele stahovat je blby kauf. Jedinou vyhodou budu akurat tak achievementy. Inak pojde vsetko cez RGSC a spustanie cez steam tak bude este otravnejsie.
Ale zas tvoje peniaze, takze som len chcel vyjadrit svoje nepochopenie tvojho konania
Ale zas tvoje peniaze, takze som len chcel vyjadrit svoje nepochopenie tvojho konania
Nekupoval by som to priamo zo Steamu za 55€. Dvadsať eur navyše by som za to nedal. Kamarát mi držal jeden Steam Gift a mal som ho kúpiť za 40€, ale včera ho predal...
Takže nakoniec zostávam pri ten predobjednávke z PGS.
Vzhľadom na to, že pomaly už štvrtina dnešných notebookov nemá CD/DVD mechaniku, lebo tá technológia je každým dňom mŕtvejšia, tak by som radšej uvítal digitálnu verziu. Je pravda, že niekto má ešte stále dosť pomalý net, a konkrétne toto GTA-čko nezaberá najmenej, ale aj tak. Ale k cene: Tiež nechápem ten rozdiel, mala by byť rovnaká, toto je na hlavu.GothaR napísal:Presne tak. Davat 20 € za to aby som to musel cele stahovat je blby kauf. Jedinou vyhodou budu akurat tak achievementy. Inak pojde vsetko cez RGSC a spustanie cez steam tak bude este otravnejsie.
Mozem otazku? Vidim, ze sa to tu uz isty cas riesi ale aj tak moc nechapem a otazky sa tykali hlavne Steamu...
Objednal som si hru na gamescenter - klasicku krabicovu verziu... Ak hru zase neodlozia a kurier to nedomrda tak predpokladam, ze hru budem mat 14.4. doma.
Kedze nemam mechaniku - ako si ju stiahnem? Na Rockstar Games Social Club si spravim acc, niekde zadam aktivacny kluc, ktory som dostal v baleni a hru mi odtial stiahne ci ako ?
Dakujem
Objednal som si hru na gamescenter - klasicku krabicovu verziu... Ak hru zase neodlozia a kurier to nedomrda tak predpokladam, ze hru budem mat 14.4. doma.
Kedze nemam mechaniku - ako si ju stiahnem? Na Rockstar Games Social Club si spravim acc, niekde zadam aktivacny kluc, ktory som dostal v baleni a hru mi odtial stiahne ci ako ?
Dakujem