GTA V - vseobecna diskusia

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Slayter
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: GTA V

Príspevok od používateľa Slayter »

No len tentokrat aspon releasli screenshoty, plus o tyzden je ohlaseny PC release trailer, tak snad to neodlozia uz.. :)
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Ano, viem o tom ze predtym pisali ze neplanuju odklad, ale teraz je tam ten podciarknuty text, je to nepriame, no uz by to vazne mohli vydat, urcite s tym nepocitam ako z hotovou vecou, ale teraz si skor myslim ze to vydaju - a aj ked som bol pri predoslych odkladoch celkom pokojny, tak teraz by ma to uz trocha nahnevalo.
Kufor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kufor »

Nechcem ti kazit radost ci optimizmus, ale ten text je podciarknuty preto, lebo je to klikatelny odkaz na inu stranku :) asi takyto
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Mas pravdu, no predsa to "make sure", neviem ci to bolo aj predtym, ale zmenme temu, na tom odkaze som nasiel tento text, ktory by mozno mohol upresnit inu moju otazku k tomu, ci mozem na 1 PC nainstalovat hru 2x kvoli modom:

"SINGLE USE SERIAL CODE REGISTRATION VIA INTERNET REQUIRED; REGISTRATION IS LIMITED TO ONE ROCKSTAR GAMES SOCIAL CLUB ACCOUNT (13+) PER SERIAL CODE; ONLY ONE PC LOG-IN ALLOWED PER SOCIAL CLUB ACCOUNT AT ANY TIME; SERIAL CODE(S) ARE NON-TRANSFERABLE ONCE USED; SOCIAL CLUB ACCOUNTS ARE NON-TRANSFERABLE."

Podla toho ze je mozne v jednom case mat spusteny jeden ucet by mohlo znamenat ze ak nainstalujem kvoli modom hru do dalsieho priecinka a prihlasim sa pod rovnakym uctom, hra by mohla fungovat, nie?

Lenze je tam aj ta neprenositelnost, co to znamena? Dufam ze nie viazanost na HW napr., co ak zmenim komponent alebo sa pokazi zakladna doska, je mozne ze by mi hra nesla? Alebo je to len zviazanost serial + ucet?
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

No neviem, či by zaviedli až takú ochranu, aby naviazali aktivačný kód na HW. Malo by to byť prepojené s RGSC. Takže ak by si sa prihlásil na inom PC pod svojim účtom, GTAV by ti malo ísť hrať aj z tohoto PC. Ako je to v Steame.
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

preboha, dreamer...šaškuješ
si jednoducho zazálohuješ zložku s hrou a ak pokašleš módovanie, tak to len prepíšeš zálohou a vybavené a nie tu riešiť koniny...

rados a dreamer...je to tam napísané - registrácia je na RGSC účet, tá ďalšia časť hovorí o tom, že môžeš byť naraz prihlásený len z jedného PC
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

Takže som na svk. Nejde mi to stále musím zmeniť shop na rakúsky :/. Čo už nechám to za 59,99€ ale dúfam že mi to utiahne. AC:Rouge mi ide na low na 40 .. :/ Dúfam že to je iba Ubisoftackou optimalizáciou.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

AC sú od trojky dosť katastrofálne, čo sa optimalizácie týka. Najmä na CPU.
rados915
Guru
Guru

Hľadal som na nete odpoveď na moju otázku vyššie a to či bude možné aktivovať krabicovú verziu hry na Steame. Niekto písal na R* Support a dostal túto odpoveď:
Thank you for contacting Rockstar Support.
We do understand your concern. However, as you have pre-ordered a retail copy of the game, you will not have access to activate the game on Steam. You will receive an activation code for the retail copy of the game. Hope this information is helpful for you.
If you have any other questions or concerns, please feel free to respond.
Best regards,
Todd W.
Rockstar Support*
Takže, krabicovú verziu (retail) nebude možné aktivovať na Steame, ale iba priamo v Rockstar Games Social Club. Tým pádom ruším predobjednávku na PGS a kúpim to na Steame. S tou aktiváciou je to pekná hlúposť, ale tak, čo už...
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

a aky to ma vyznam kupovat o 20e drahsie ? ked aj tak budes musiet pouzivat RGSC? a matchovat multiplayer bude rovnako.... jedina vyhoda je ze to bude v kniznicia a mat acievmenty (but who cares about that..) .. nic viac
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Presne tak. Davat 20 € za to aby som to musel cele stahovat je blby kauf. Jedinou vyhodou budu akurat tak achievementy. Inak pojde vsetko cez RGSC a spustanie cez steam tak bude este otravnejsie.
Ale zas tvoje peniaze, takze som len chcel vyjadrit svoje nepochopenie tvojho konania :)
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

Tak ja neviem ale mne sa zdá že na R* je cena rovnaká.
Pokiaľ to kupujete z nejakého iného shopu tak chápem ze sa to neoplatí ale ak priamo zo stránky R* za 59.99 tak to rovno cez Steam kde na svk ešte aj ušetrí.
rados915
Guru
Guru

Nekupoval by som to priamo zo Steamu za 55€. Dvadsať eur navyše by som za to nedal. Kamarát mi držal jeden Steam Gift a mal som ho kúpiť za 40€, ale včera ho predal... :-| Takže nakoniec zostávam pri ten predobjednávke z PGS.
Hensym
VIP
VIP

GothaR napísal:Presne tak. Davat 20 € za to aby som to musel cele stahovat je blby kauf. Jedinou vyhodou budu akurat tak achievementy. Inak pojde vsetko cez RGSC a spustanie cez steam tak bude este otravnejsie.
Ale zas tvoje peniaze, takze som len chcel vyjadrit svoje nepochopenie tvojho konania :)
Vzhľadom na to, že pomaly už štvrtina dnešných notebookov nemá CD/DVD mechaniku, lebo tá technológia je každým dňom mŕtvejšia, tak by som radšej uvítal digitálnu verziu. Je pravda, že niekto má ešte stále dosť pomalý net, a konkrétne toto GTA-čko nezaberá najmenej, ale aj tak. Ale k cene: Tiež nechápem ten rozdiel, mala by byť rovnaká, toto je na hlavu.
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

Prave naopak mala by byt mensia..odpada mnozstvo vedlajsich nakladov...ako je distribucia,provizie ...
Jaro33332
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Jaro33332 »

Mozem otazku? Vidim, ze sa to tu uz isty cas riesi ale aj tak moc nechapem a otazky sa tykali hlavne Steamu...
Objednal som si hru na gamescenter - klasicku krabicovu verziu... Ak hru zase neodlozia a kurier to nedomrda tak predpokladam, ze hru budem mat 14.4. doma.
Kedze nemam mechaniku - ako si ju stiahnem? Na Rockstar Games Social Club si spravim acc, niekde zadam aktivacny kluc, ktory som dostal v baleni a hru mi odtial stiahne ci ako ?
Dakujem
rados915
Guru
Guru

Myslím si, že aj majitelia krabicoviek budú musieť sťahovať pár GB. 65GB je veľa. Tipujem, že krabicová verzia bude mať 7 dvojvrstvových DVD (7x8.5=59,5GB) a zbytok bude treba stiahnuť.
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

no dufam ze to niejako vyriesia.nemienim stahovat tolko GB ked mam pomaly net
Hensym
VIP
VIP

To mi príde dobre nelogické, to už tam hádam jedno dívko pridajú, nie?
Keď to už stojí a zaberá tak veľa, maly to dávať na USB kľúčoch.
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

No kedze stahujem 25-30 mega za sekundu tak si stym hlavu nerobim. Skor by ma trapila ta krabicovka kedze nemam mechaniku.
Napísať odpoveď