Jazda v jazdných pruhoch mesto (50)

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
RATZINGER666
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Jazda v jazdných pruhoch mesto (50)

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

...a teraz co cakas? zato ze Ty sa citis natolko dolezito, ze Ti je pod uroven uhnut sa rychlejsie iducemu vozidlu, teraz maju vsade pristavit dalsie dva pruhy?

...tu citaciu mas z internetu a netyka sa auta, ale autobusu, konkretne Irisbus Citelis 12M... okrem toho kazdy, kto ma navigaciu ci moderny mobilny telefon, vie, aku ma odchylku na tachometri, a pokial ma pneumatiky podla TP, urcite mu to nepremeriava o 10%...
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Ja aj v meste pustam ponahlajucich sa. Ale ak som ja rychlejsi (castejsi pripad :D) tak veruze to pustanie je na bode mrazu. Ja sa ani nesnazim lepit a ak sa da obieham z prava.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Tak som dnes urobil nieco zlahka pod 250 kilakov, cize taka bezna sobota u mna... a cuduj sa svete, dokazal som uhnut rychlejsiemu autu aj v obci aj mimo obce a cuduj sa svete este viac, dokonca aj mne par ludi uhlo a cuduj sa svete uplne najviac, dorazil som bez nehody aj ked som isiel cez mesto 70!

Neviem ci ma zmysel diskutovat tuto viac nez ako v ramci odstrasujuceho pripadu (a to by sme mali mozno v teme Arogantni vodici, lebo aj toto je isty druh arogancie), Ked uz som tu spominal dnesnu kilometraz...
solaris, co urobis ked dojdes v meste za policajne auto? Pojdes za nim ked pojde 50? Fair enough... co ked spomali na 40? Stale nepredbehnes? 30? Ajtak?
Lebo ak ano, tak takeho ekspera som dnes tiez stretol. On by snad za tym autom aj zastal. Toto, ludia moji, NEROBTE. Lebo ked dakto ide za vami, hovno vidi preco idete jak posrati. zbytocne zdrzujete seba aj ostatnych.

No a velmi ti prajem aby si si raz to Ccko urobil, a este viac ti prajem, aby si sa s tym Cckom aj zamestnal, a uplne najviac ti prajem, aby sa ti stalo trebars to, ze nebudes stihat vykladku, lebo na dialnici bola nehoda, a nejaky chujko v meste miesto toho aby kolosu za sebou uhol, tak pojde 45. Potom ked ti zoberu variabilnu zlozku hadam konecne pochopis preco sa tlaci 30tonovy kamion na slimakov na nosnych komunikaciach.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

Fabo: evidentne nemas zalubu obiehat policajne radary 170kmph rychlosti na okreske, ako ja v januari :P fotka doteraz neprisla, tak dufam, ze uz ani nepride :)
solaris
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa solaris »

mate pravdu
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa: