Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
meizu by nemal byť zlý phone, ale vie sa o ňom, že je celkom nestabilný a po istom čase používania sa dosť reštartuje a možno aj zamŕza... neviem ako teraz, možno to už aj opravili, pozisťuj si po fórkach.. MediaTek mu tiež moc do karát nehrá
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
aj na fony.sk to priznali vo videorecenzii.
-
Bad.boy
Medium Professional
No citacia z diskusie na fony: Na fore meizufans.eu pisu,ze po najnovsej aktualizacii system bezi ako hodinky a mnozstvo bugov odstranili,pekne od nich + ze samotne meizu toto forum sleduje a robia updaty podla neho.
Ked som si nan precital recenziu, normalne sa mi pozdava
Dizajnovo je podareny a kovovy ramik + matny zadny kryt sa mi tiez velmi paci (narozdiel od leskleho plastu na ciernej G2)..hmm
Ked som si nan precital recenziu, normalne sa mi pozdava
Caute, stary mobil uz dosluhuje a tak som si vyhliadol HTC one m7 (M8 nechcem), ktory sa uz nejaky rok predava. Hladal som strieborny 32gb (bez pam. kariet), no nasiel som len model dual sim (16 gb + pam. karty). Tie mobily sa skoro nelisia, ale ma cenu kupovat dual sim ked ju nepotrebujem? Ide mi hlavne o spolahlivost telefonu nech aspon tie 3-4 roky vydrzi a co som cital, tak htc je dobre vyladene.
Otázne je, či aj dual sim je dobre vyladený.. (to je len také zamyslenie, nemám overené).
O LG G2 32GB si neuvažoval? Je to vlajková loď z rovnakého roku, o niečo výkonnejší procesor, väčší displej v približne rovnako veľkom tele, lepšia baterka..
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=5543
Za One M7 podľa mňa hovorí len kovové telo a lepšie reproduktory, ktoré využiješ, ak často počúvaš hudbu cez reproduktory a nie cez sluchátka.
O LG G2 32GB si neuvažoval? Je to vlajková loď z rovnakého roku, o niečo výkonnejší procesor, väčší displej v približne rovnako veľkom tele, lepšia baterka..
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=5543
Za One M7 podľa mňa hovorí len kovové telo a lepšie reproduktory, ktoré využiješ, ak často počúvaš hudbu cez reproduktory a nie cez sluchátka.
LG G2 bola v hladaciku tiez....paci sa mi displej, vykon, baterka, ale jednoducho HTC M7 mi viac ucaroval
Cakal som na M9 ale oproti M8 neprinieslo nic nove a tu nechcem hlavne pre rozmery telefonu.
Pripadne ci niekto nevie ci sa ta verzia M7 s 32 g este predava.
Pripadne ci niekto nevie ci sa ta verzia M7 s 32 g este predava.
-
Kok
Light Professional
NIRNEN - M7 som mal rok a pol. Kupoval som hned ako vysiel a ako vravis, bol to svizny a dobre vyladeny fon. Neskor som ho predal kamaratovi a ten ho pouziva dodnes uz nieco cez rok a tiez vravi ze je velmi spokojny. A tu 32gb verziu neviem ci zozenies, mozno z druhej ruky.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Na Mall.sk sú 32 gb verzie, modrá a zlatá, ale len v anglickom jazyku 
Alebo mam este moznost kupit za par eur z Orange-u LG G3s/Xperia Z1 compact / Galaxy S5 mini ... oplati sa niektory viac ako htc m7?
-
guess.whoo
Redeemer
-
Vigor
King
Zdravim. Nie je to sice rada s kupou, no aj tak by som sa vas chcel spytat, ci mate nejake skusenosti s jednym z tychto obchodov.
http://www.slovit.sk/
www.fixservis.sk
Potrebujem vymenit displej na LG G2.
Dik za odpovede.
http://www.slovit.sk/
www.fixservis.sk
Potrebujem vymenit displej na LG G2.
Dik za odpovede.
-
guess.whoo
Redeemer
za tu cenu to posli do autorizovaneho servisu a nestratis ani zaruku (ak este mas). V britexe to tusim vyjde tiez na 130e
-
Vigor
King
Pozeral som na stranke LG, kde je tu nejaky autorizovany servis a nic mi to nenaslo. Jedine ten britex a zas premyslam, ci sa mi to chce posielat do Ciech, ked tu to mozem mat na pockanie za cca rovnaku cenu. A zaruka by mi mala ostat na vsetko mimo displeja, nie?
Nemala by ti zostať záruka absolútne na nič, keďže aby sa dostali k displeju budú musieť porušiť záručnu plombu. A tú ti tam asi novú nikto nedá.
-
Vigor
King
Jaaaaaj. Aj tak mi zaruka o chvilku konci, tak zas to by nemal byt az taky problem.
No uvidim, len ma prekvapuje, ze to fakt nikde na zapadnom Slovensku nema LG autorizovany servis? Mna osobne ta cena netrapi, skor ten cas, kedy by som ten mobil mal najradsej co najskor zas funkcny
.
No uvidim, len ma prekvapuje, ze to fakt nikde na zapadnom Slovensku nema LG autorizovany servis? Mna osobne ta cena netrapi, skor ten cas, kedy by som ten mobil mal najradsej co najskor zas funkcny
-
guess.whoo
Redeemer
tak na pockanie to mat nebudes, aj ta kvalita Britexu je velmi otazna (aj mne dodrbali mobil). ak ti nejde o zaruku tak kludne chod do najblizsieho servisu kde ti to spravia na pockanie
a nie, vsetky LG zo Slovenska sa tam posielaju
a nie, vsetky LG zo Slovenska sa tam posielaju
-
Vigor
King
Tak dik za rady chlapi, nejako to uz poriesim.
Kazdopadne ma tento super zazitok naucil, ze mam si kupovat obal na ten mobil
. Strasne sa smyka.
Kazdopadne ma tento super zazitok naucil, ze mam si kupovat obal na ten mobil
Konecne som si uz aj ja objednal G2 tak som zvedavy 
Sh4d0W.. to si ešte využil poslendné minúty prvého apríla, že akože si si už konečne objednal G2? Veď si ho riešil už nejak od minulého leta, mám pocit. Kým nedáš foto G2 s papierikom Sh4d0W pre hojko.com, tak Ti neuverím!

//inak, akurát som čítal, že európske G2ky začínajú dostávať Lolipop.. máš to dobre načasované!
//inak, akurát som čítal, že európske G2ky začínajú dostávať Lolipop.. máš to dobre načasované!
Hej Sh4d0W je riadny nakupny spekulant
pol roka sa rozhodoval ci si kupi LG L9 II