je na mna nastvana

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
spawn9999
Light Expert
Light Expert

je na mna nastvana

Príspevok od používateľa spawn9999 »

Zoznamil som sa s jednou babou cez net, vsetko fajn klapalo . Uz sme boli aj vonku. Pozname sa uz asi 4 mesiace. Aj som jej hovoril, ze sa mi paci, nech nespadnem do friend zone. Na stretku som sa jej casto dotykal ( robil som kino) a skusal take veci (nebranila sa)...
A nespravam sa ku nej ako ku kralovnej, lebo viem , ze toto je nudne ked je vsetko povolim a tak. To hned utecu :D

ale proste teraz sa na mna strasne nastvala a chcem to napravit, ale netusim ako. Mam pocit, ze take pisanie cez net nema taku vahu ako osobne. Tak ma napadlo, ze na nu pockam na ceste zo skoly.
Co myslite, ze by som mal robit ? nejak ju objat a povedat prepac ?
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: je na mna nastvana

Príspevok od používateľa beardie »

dovod nastvatia sa?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

No vidis, ked si to takto sam napises, tak na to vsetko prides aj vlastnou hlavou :-)
dunno
Star
Star

Príspevok od používateľa dunno »

Jasne, ze osobne rozhovory su vzdy lepsie ako pisanie cez net. Napis preco sa nasrala.
spawn9999
Light Expert
Light Expert

tak ja som sa s nou dohadoval vonku, lebo dlhsie sme uz neboli.. A stvalo ma,ze mi napisala, ze vtedy mozno pojde, ale potom povedala, ze nemoze lebo jej nieco do toho voslo (raz nejaka kamoska, raz nwm co). Tak je pravda, ze nemame teraz vela casu, kedy sa mozme stretnut, lebo napr ja mam nabity program tento rok kvoli skoly a ona tiez nieco niekedy ma. Snazil som sa napasovat aspon do niecoho ale dlhsie to uz nevychadzalo. Tak som jej napisal, ze sa mi to takto nepaci. Vobec si na mna nenajde cas. Dohodneme sa aj dopredu a nic. Lebo ja si myslim, ze ked baba chce, tak si najde cas (to som jej nenapisal) . Ale uz viem, ze ona je proste taka, ze potrebuje aj cas pre seba sama.
Mam sa s nou stretnut ? lebo prislo jej to luto vtedy a je aj nastvana

Asi som blbo zareagoval
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Si to pokašľal. Ty sa ju snažíš k sebe pripútať, aby chodila s tebou von, ako keby to bola nejaká jej povinnosť. Pritom spolu ani nechodíte. To takto nemôžeš robiť. Potom cíti, že na ňu naliehaš a to nemá nikto rád. Musíš jej dať priestor, a keď ti povie, že jej stretko nevyhovuje, tak z toho nerob drámu. Pozvi ju von raz, dvakrát, a keď si stále nevie nájsť čas, tak na ňu netlač. Nechaj to tak, kým sa neozve ona. A keď sa neozve, tak aspoň budeš vedieť, že nemá o teba záujem.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Mas pravdu, keby chcela, cas si najde (urobi)... takze by som pouvazoval ci ma vobec zmysel nasilu sa udobrovat.
spawn9999
Light Expert
Light Expert

tak vies, ja to berem tak ze som aj musel naliehat. lebo ona nechodi takto po zoznamkach z netu von. A ja som ju dostal vonku skor ako ostatny. Tak som to bral ako nejaku vyhru.
Ona by nesla vobec keby sa nepytam viac. A sama povedala, ze si myslela ze bude trapne ticho a nuda, no nebola vobec.

Mam napisat nieco v style , ze prepac ... bla bla ? alebo pockat na nu cestou zo skoly a tak ? lebo to by som mohol az v stredu a cakat neviem ci bude viac na skodu

E: tiez neviem ci sa udobrovat, hej mal som nabity program a nedalo sa stretavat casto, ale keby chcela, tak pojde. Ale berem aj do uvahy, ze sa velmi nestretava s cudzimi a tazko vytvara kontakty.( je placha, ci ako to nazvat)
jax90
Expert
Expert

Príspevok od používateľa jax90 »

Koľko máte rokov?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa: