GTA V - vseobecna diskusia
Re: GTA V
hej, to určiterados915 napísal:Myslím si, že aj majitelia krabicoviek budú musieť sťahovať pár GB. 65GB je veľa. Tipujem, že krabicová verzia bude mať 7 dvojvrstvových DVD (7x8.5=59,5GB) a zbytok bude treba stiahnuť.
ale som zvedavý...ja tiež nepoužívam mechaniku už dlho, takže neviem neviem...nie je to ako pri guildwars 2, že sa bude dať stiahnuť celá hra cez RGSC ? ak nie, tak sám premýšľam, že tiež zoberiem zo steamu, lebo ja na fyzickom médiu zase závislý byť nechcem
nechce niekto napísať na support, či sa hra bude dať aj priamo cez RGSC stiahnúť, keď aktivujem kľúč na svoj účet ?
každopádne, keby sa naozaj nedalo, tak čo tak napríklad jeden zo shopov tu
http://www.allkeyshop.com/blog/buy-gta- ... re-prices/
? kamarát stadiaľ kupuje kľúčiky
nám, čo to kupujeme ide o gta online...sám by som to asi nekúpil, ak by gta online nebol
napísal im už niekto na support ? ja som totižto nikdy neskúmal RGSC, keď som hrával IV, no mám pocit, že tam žiadna knižnica nie je, takže asi naozaj bude potrebné mať dvd
napísal im už niekto na support ? ja som totižto nikdy neskúmal RGSC, keď som hrával IV, no mám pocit, že tam žiadna knižnica nie je, takže asi naozaj bude potrebné mať dvd
V pripade PC by mozno mohli pouzit ucinnejsiu kompresiu, nie je to nic zvlastne, pri konzolach je mozne ze su obmedzenia co sa tyka kompresnych formatov, ale pri PC ziadne obmedzenie nie je.
Ja som mechaniku kupoval k novemu PC hlavne kvoli Windows, mal som uz original DVD a tiez prave kvoli GTA V, kedze som chcel krabicovku, no tiez som sa chcel mechanik uz zbavit.
Ja som mechaniku kupoval k novemu PC hlavne kvoli Windows, mal som uz original DVD a tiez prave kvoli GTA V, kedze som chcel krabicovku, no tiez som sa chcel mechanik uz zbavit.
-
Wishmaster
Medium Professional
ved uz advanced warfare bolo na 6x DVD9 .. tak preco nie gta5 nemoze byt na 7x DVD9..? 
to uz by pomaly mohli davat na bluray media..
to uz by pomaly mohli davat na bluray media..
mimochodom, keď sa bavíme o kompresii, ak by textúry neboli v nejakom custom formáte ale by boli nejako normálne v zložke, tak textúry je možné komprimovať v takom pomere, že by sme aj z 60gb textúr spravili 15gb bez problémov
Ja si myslím, že to utiahnu aj staršie PC, ktoré boli výkonné tak pred 2-3 rokmi. Optimalizáciu GTA V robil ten istý tím, ktorý mal na starosti aj Max Payne 3 a ten, ako vieme bol optimalizovaný pre PC veľmi dobre.
No a tu je asi môj problém že síce MP3 je dobre optimalizovaný ale na tom mojom y510p ho musím hrať na low (sa mi zdá aspoň tak mi to hodil geforce experience) aby šiel dobre. Takže sa trošku obávam ale keď som to už zaplatil tak chcem tých 60€ dat na to gta ako na niečo čo mi utiahne tento ntb..
Ale ja stále píšem od veci.. Uz sa ohľadom môjho PC (ntb) nebudem tu vyjadrovať radšej.
Ale ja stále píšem od veci.. Uz sa ohľadom môjho PC (ntb) nebudem tu vyjadrovať radšej.
Mne ide zase iba o to, aby ta hra uz konecne vysla a po vydani nemala milion bugov, pripadne by ich hned aj opravovali a hlavne - neprestali casom pridavat dalsie veci do hry 
Ak bude stacit zadat serial niekde na nete a hru si stiahnut tak to bude super. Ak budem musiet pripajat dvd mechaniku a domrdat si cable manazment tak ma to fakt nepotesi...
Co sa tyka stahovania - myslim, ze problem bude skor na strane rockstaru nez na tej mojej - vid. speedtest http://www.speedtest.net/my-result/4254928226
Ani s vykonom PC problem nebude - i5-4460, R9 290 4GB, 8GB RAM, SSD 256GB a 2TB HDD + 27" FullHD monitor
(srry, musel som sa pochvalit
) ale na hru sa vazne tesim 
Ak bude stacit zadat serial niekde na nete a hru si stiahnut tak to bude super. Ak budem musiet pripajat dvd mechaniku a domrdat si cable manazment tak ma to fakt nepotesi...
Co sa tyka stahovania - myslim, ze problem bude skor na strane rockstaru nez na tej mojej - vid. speedtest http://www.speedtest.net/my-result/4254928226
Ani s vykonom PC problem nebude - i5-4460, R9 290 4GB, 8GB RAM, SSD 256GB a 2TB HDD + 27" FullHD monitor
(srry, musel som sa pochvalit
Hladal som info, ale nasiel som len v poziadavkach DVD mechaniku, vzdy, takze ak to pojde aj stiahnut, mozno prave po tlaku hracov, alebo sa to bude riesit pololegalne, stiahnu kopiu a zaregistruju svoj kod z krabice.